Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Çilekeş
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Çilekeş
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 204, 205, 206  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AnkaraCats_55

MesajTarih: Pzr 07.09.2003 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok böyle sinirler falan gerilmiş ya onu sormuştum neyse ya bi problem yoksa iyi işte satılık ın söylediği gibi bu türün liderlerinden birisiniz kendinize dikkat edin hati selametle perşembe geliom kesin
SATILIK

MesajTarih: Pts 08.09.2003 0:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alim benim yaa canını sıktığın şeye bak,yıllardır müzik piyasasındaki şimdi albümü olan bi abimiz;bizi yıpranmış bi dönemimizde gördüğünde, "daha ne gördünüz ki olum,boşuna kendi kendinizi gaza getirmeyin" demişti. Ulan herife o zaman uyuz olmuştum.Ama varya şimdi mumla arıyorum adamın öğütlerini,yaşadıklarımızı arar oldum,gördüklerimden sonra...Arkadaki delik inanılmaz boyutlara ulaştı,arkama dönmeden bile görebiliyorum Smile)) Yani diiceem o; çok erken daha sinirlerinizi germek için. Emin ol daha büyükleri gelcek karşınıza ama hep beraber olursak ki olucaz da,sırtımız yere gelmez...Dediğim gibi yalnız kalpler bir olsun yeter...
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Pts 08.09.2003 0:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostsun..
dicek bişi yok..
KuKL_

MesajTarih: Pts 08.09.2003 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pek bi romantik olmus burası Smile
ne guzel bi dayanısma ama...
millet birbirnin kuyusu kazarken..tebrik ediyorum..basarılar diliyorum!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coquillage

MesajTarih: Sal 09.09.2003 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sizin su fanta olayi cdsi cikmis haberiniz ola! henuz bir cdci de, kitapcida aman neyse muzikcide gormedim ama o gun hurriyet miydi biseyde okudum galiba.. nette de rastlamis olabilirim... hatta cd cikardik die fanta reklam vermis.. yanina da sizin fotonuzu koymustu.
"millet alin Y.O.K satiyo!"

-cilecekenler;gecti belki olay ama icimden geldi birden yazmak. durum gorundugu gibi "sadece limon boslugu"deil belli ki... ama gorunene cevap var ki; delisiniz, dinleniyosunuz! kitlenize zaten ulasmis moddasiniz ( gibi gozukuo burdan) .. insanlar sizinle birlikte eelenio( ben biliorum baya bi kisi eelenio!) ee seviyosunuzda yaptiginiz isi.. otesi yoktur...

*dafulcu : mutlu oL!
Başa dön
allanpoe

MesajTarih: Sal 09.09.2003 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alicim;
İzmir süperdi,verdiğin teller uğurlu geldi herhalde Wink
Sağolasın tekrardan.
Limonda görüşürüz, yedi telli kardeşim benim! Razz

maNga(yağmur)
erdemyener

MesajTarih: Sal 09.09.2003 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oğlum ne yazılar bunlar böyle yaa.. kahretmeyin adamı. her zaman yaşanacak şeyler bunlar. adınız üstünde siz CHILEKESH'siniz. herşeyin acısı çıkar yakında sıkmayın bu kadar kendinizi.

Çağrı'ya çok büyük geçmiş olsun. ama o tek parmakla da yapar yapacağını.

Cumhur'a mutluluklar..bakarsın bi kaç sene sonra elinde plastik bagetleri olan dünya güzeli sümüklü bi ufaklık kucaklarız belli mi olur Smile

bu arada hiç yalnız değilsiniz... +4 de sonuna kadar sizinle kardeşlerim. çok doğru bi yolda koşar adım ilerlerken kimse sizi arkadan çekemez. öperim hepinizi güzel insanlar... Very Happy
cucu

MesajTarih: Sal 09.09.2003 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

destek veren dostlar hepiniz sağolun Smile bu dayanışmayla kimse bizi tutamaz gerçekten; mutlu oldum...

tebrik eden herkese de çok teşekkür.... e mıncıklayıp oynıycak tatlı bi ufaklık lazım hepimize. yalnız böyle olursa çok şımarık olcak galiba Smile

ya 84 çalcak tabi sen ne diyosun tuna?! çalmazsanız ayıp....
Başa dön
empty

MesajTarih: Cum 12.09.2003 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baba hurriyet patladımı ben mi körüm Rolling Eyes bu arada dun limon costu sonunda uzun suredir bu kadar eglenmemistik bunlar daha ısınma turları ekimin ilk iki haftası yıkıcaz limonu Twisted Evil dun ilk kez dinledim chilikesh den b qut & drv i superdi Razz tuylerim diken diken oldu billah
Başa dön
AnkaraCats_55

MesajTarih: Cum 12.09.2003 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakketten çok iyi bi geceydi çilelere olan sevgim bi kat daha arttı en önemlisi tanışmış olduk bu beni mutlu etti alinin dediği gibi limon gibi bi yer yok ve limonun en iyi grubu açık ara farkla çilekeş (bilerek böle yazıom Razz Smile ) 1 aya kadar limonu tıkabasa doldurucağına eminin herkese sevgiler ve başarılar selametle :alkıs METALL!
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 2:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hürriyet röportajı bize duyrulduğu tarihte yayınlanmadı malesef.yalan da olsa bir duyum alırsak tekrar limondan ve buradan haber vericez
zaten röportajı yapan arkadasın bölümünü okudum fazla geniş bir yer kaplamıyo muhtemelen anlattıklarımızın 50'de 1'i falan yansır o bölüme diye tahmin ediyorum
be quiet and drive'ı ilk kez çaldık ve benim de tüylerim yerinde duramadı.çok yakında system shock,korn-shot liver medley gibi potporilerin arasına deftones shock tarzı bi sürpriz eklenecek.sevenlerine duyrulur
ankara cats-chilekesh omuz omuza Very Happy
limon'u yeniden eski güzelliğine yakın görmek bizi de çok sevindirdi,çok ama çok eğlendik yine.bütün hafta boş olup ta perşembe adım atacak yer bulunmaması bizi onurlandırdı ancak hiçbir zaman şımartmayacak buna şüpheniz olmasın.herşeyden önce en az bizim kadar sizleri de böyle eğlenirken görmek bize her zaman moral veriyo.teşekkürler....
Görkem
faust
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 12:16    Mesaj konusu: Nikaragua için iftar vakti Alıntıyla Cevap Ver

Yaw babalar sizin bir video kaydınız yok mu?
Limon'dan falan lazım.Seyretmek istiyorum.
Ali ve Cucu ilgilenin olm.
Ayrıca şu Rock Bakkal'ı programına bi sürü grup çıkıyo siz neden yoksunuz.
Valla benim TV'de TRT 4 çekiyo.
Çıksanıza artıkın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

galba sezonu yeni açmış olduk..ama müthiş keyifliydi hatta müthüş!!
tek olayımız seyircimiz ile diyaloğumuzdur..
bunu bi kez daha yaşamış ve yinelemiş olduk..
mükemmellerdi..
ama yetmez..asla da yetmiyecek..

ps. müdüriyetten laf yiyoruz..sebep:''iyi güzel full çekiyo limon da kimse doğru düzgün alkol almıyo..'' bu cümleyi duyuyoruz..
kesh lerimiz dışarılarda içip geliyolar..
dışarda da için ama bizimle beraberken de için lütfen..
biliyosunuz haftanın en kesh adamına benden beleş alkol var..hehe

neyse havalar bi soğusun görürüm ben poponuz donarken nası dışarı da içeceğiniz acaba Laughing

sevgilerle..

peace!
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Cmt 13.09.2003 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaa yenalcım..
video vermiyelim diye düşünüyoduk aslında bi süreye kadar..
ama fikirlerimiz değişti..
bi şekilde ank. dışında da duyulmamız gerekiyo..
türkiyenin her bir köşesine akmak lazım Laughing
çünkü hayallerimizi gerçekleştirmemizin tek yolu destek..
beraberlik..tekgüç olmak..
bu sebeptendir ki ''y.o.k'' konser görüntülerinden olan videosunu bi kaç yerde yayınlatacağız..

ne demişim..
..insist on ur dreams 'til u're totally satisfied..

peace!
erdemyener

MesajTarih: Cum 19.09.2003 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dün çok güzeldi dostlarım. Ali sahnede oldukça iyi. Cumhur sağlam karizma yaptı. Çağrı örümcek gibiydi gitar üstünde. Görkem'e alıştık artık.. hep süper Smile
faust
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 19.09.2003 19:57    Mesaj konusu: karizma meselesi Alıntıyla Cevap Ver

Ali ile aynı sahneyi paylaşmış biri olarak konuşacak olursam o her zaman sahnede kendinden geçer,ve hep grubun sahne yükünü taşır.(chilekesh'i daha seyretmedim ama)
Cumhur ise Bursa'dayken de karizmaydı.
E hal böyle olunca da seyirciye sadece bu iki insanoğlunu seyretmek kalıyor.
Ali orada sahnede nasıl bilemem ama bizim konserde 45 derecelik açıyla konsere başladı ve bitirdi.
Cumhur'u tahmin edebiliyorum.Zaten bateristler için asıl mesele de şarkı ne ve nasıl olursa olsun kendini vererek çalmak değil mi?Cumhur'da bunu çok güzel yapar millet.Bilirim.
Merak eden gidip izlesin.Ben grubun tüm elemanlarının iyi olduklarına eminim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

perşembe gecesi mükkemmeldi..
izlemeye gelen hele hele bide keyif alan herkese kamyon dolusu teşekkür..saygı..sevgi..vs..
anger_is_a_gift
Çilekeş vokalisti

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 2:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet keyif alanlara,eğlenenlere teşekkürler
eğlenenleri görüp,kıskanıp ekşi sözlüklere falan müzikle ilgisi olmayan,tamamen örümcek kafalı olduğunu belli etme amacıyla, müzik düşmanı olmasıyla ilgili şüpheleri pekiştiren yorumlar yapan,ve büyük ihtimalle bundan bi-iki sene sonra olacakları gördükten sonra "kindergarden"'ın ne olduğunu fazlasıyla acı şekillerde anlayacak olan arkadaşlara da bolca kahkaha gönderiyorum Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
topaç etkisi böyle birşey demekki
chi
Çilekeş gitaristi

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 3:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böyle şeyler olur dostum olacaktır da..
ama gerçekten yazar arkadaşın tarzı vahim ve düşündürücü..
sözlük te bir şeyin ne olduğu açıklanır..
arkadaş biraz saldırgan cinsten çıkmış ayıpta etmiş..
ama sevenlerin olduğu gibi sevmiyenlerin belki nefret edenlerin de olur..olacak..olur mu..ya olursa..oldu..olsa..oldun..oldum..ol..cümlenin gramatikal saçmalığını biraz daha saçmalayarak geçiştirme çabalarım sanırım bu son yazdığım kelimelerle hepten suya düştü..
neyse..
yaptığımız işe en azından saygı duyan herkese ömrüm boyunca vefa borcu içerisinde olacağım..
borcumu asla ödiyemiyecek olsam da..

sevgiler..
cucu

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkese çok teşekkürler dostlar... perşembe gerçekten iyiydi, acayip eğlendim çalarken, seyirci hep böyle olur umarım METALL!
her zaman azalım, hep çalalım, hep mutlu olalım fikir
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 204, 205, 206  Sonraki
3. sayfa (Toplam 206 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız