| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Rage_Against_The_Machine

|
Tarih: Prş 02.02.2006 23:05 Mesaj konusu: |
|
|
Ve beklenen film sonunda gösterime giriyor
Alien Vs Predator
Freddy Vs Jason dan sonra şimdide
Tatarr Ramazan Terminator e Karşı (EKmek Bıçağı, Makinelerin Sonu)
 _________________ Since MCMIII |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Prş 02.02.2006 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bu ne lan böyle tatar ramazan  |
|
| Başa dön |
|
 |
SANAL_FIRLAMA Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 13, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: KARANLIKTA AGLAYAN ÇOCUK
|
Tarih: Pzr 05.02.2006 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
Terminatör kendi dalında kült oldu artık yok böyle film her izleyişimde aynı tadı veriyorsa o film klasiktir kardeşim... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
sleeping_with_ghosts

|
Tarih: Pzr 26.03.2006 13:08 Mesaj konusu: |
|
|
Çocukluğumun filmidir, o kafayla öle bir bağlandımki filme ve bir daha da kopamadım.İlk filmin senesini baz alırsak 1984 , o zamana kadar yapılmış en iyi ve etkileyici kıyamet günü senaryosu.I'LL BE BACK repliğini efsaneleştiren filmdir . Ben 2. sini seviyorum en çok, filmin en başından en sonuna kadar...Bay Cıva yani t 1000 süperdir, Robert Patrick' in oyunculuğu başarılıdır....3. sü o kadar da güzel değildi , yani sen 12 sene bekle sonra karşına böle bişi çıksın. neyse durun ben bi daha seyrediyim 2.sini bari HASTA LA VİSTA BABY  |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Pts 27.03.2006 4:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Bende dedim 4. serisimi çıktı :=) |
|
| Başa dön |
|
 |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 27.03.2006 13:35 Mesaj konusu: |
|
|
Hadi benden duymuş olun, prodüktörler 4. film için James Cameron'a teklif götüreceklermiş, bizim Arnold Şvarze ne gezer'in valilik süresinin dolup sinemaya dönmesini bekliyorlarmış.
Bana sorarsan ne James Cameron artık bu işlere dönüp bakar, ne de "sonradan" Amerikan vatanseveri Arnie amca koltukta 5 buçuk saat makyaj yaptırır. Parasız kalırlarsa başka tabi  |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cmt 10.06.2006 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
Terminatör 4
California Valisi olan ünlü aktör Arnold Schwarzenegger ile özdeşleşen ''Terminatör'' serisinin dördüncüsünün çekimlerine gelecek yılın ilk aylarında başlanabileceği açıklandı.
Empire dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, filmin yapımcısı Andy Vajna, filmin mekanı olarak Avustralya'yı
düşündüklerini söyledi.Senaryosu hazır olan film için yönetmen arayışında olduklarını
belirten Vajna, California Valisi Schwarzenegger'in da bu filmde yer
almasını istediklerini, ancak sanatçının henüz kararını vermediğini kaydetti. Schwarzenegger'in karar vermesi halinde onun için çok ilginç bir rol ayarlayabileceklerini ifade eden yapımcı, ''Yeter ki o kararını versin. Onun için çok iyi bir rol buluruz'' dedi. |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
"sarah connor chronicles"ı takip eden varmı?pek sevilmiyor sanırım ama beni baya sardı.ilk bölümler biraz vasat olsada hikaye ilerledikçe sardırıyo baya  _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
mer_ve

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
| filmlerdeki hava yok sanki |
|
| Başa dön |
|
 |
DMetallicAMT

Kayıt: Sep 07, 2008 Mesajlar: 46 Nerden: Wherever I May Roam
|
Tarih: Pts 06.10.2008 12:05 Mesaj konusu: |
|
|
4.ncu filmde John Connor'u Christian Bale oynayacak. 2009"un mayis yada haziran ayinda cikcakmis. Film 2018'de geciomus.
Ya yil 2008 oldu hala insanlarla robotlar arasinda savas cikmadi. Nasil is bu ya?  _________________ <div>Broken, Beat and Scarred AMT.</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pts 06.10.2008 16:38 Mesaj konusu: |
|
|
4. filmin yönetmeni korkutuyor beni. McG denen eleman. Bir tek Charlie's Angels'tan biliyoruz. James Cameron yarattığı, efsane ettiği hikayenin bu en önemli parçasını, yani büyük savaşı nasıl başkalarına bırakıyor anlamıyorum.
Sarah Connor Cronicles te güzel bir dizi. Başlangıçta ben de çok önyargıyla izledim ama güzel hakkaten. Elbette ki özellikle o 2. filmin havasını yakalamak mümkün değil ama ana hikayeye sadık kalınarak bir tv dizisi için oldukça sürükleyici bir seyirde. Bir de ikinci sezon da t-1001 rolünde Shirley Manson var daha noolsun  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Pts 06.10.2008 19:34 Mesaj konusu: |
|
|
ben aslında james cameron'un olmadığı hiçbir terminator projesine sıcak bakamıyorum ama diziyi önyargılardan kurtulup seyredince çok çekti beni.
salvation içinse,bence kıyamet günü öncesini falan bırakıp gelecekteki savaşı çekseler çok daha iyi olur.
son olarak terminator 2'nin kesilmemiş versiyonunu izleyenler varmı?filmin sonunda öyle bir sahne varki o sahne kesilmemiş olsa şu an ne 3.film ne 4.film nede dizi olurdu sanırım.herşeyi mutlu mesut bağlamışlar.sarah connor yaşlanmış parkta oturmakta.bir anda torunu koşuyo kendisine doğru,sonra john connor'ı görüyoruz büyümüş halini herkes pek bir mutlu cameron'a göre hikaye çoktan bitmiş aslında o filmde  _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
Jellybon

|
Tarih: Pts 06.10.2008 21:53 Mesaj konusu: |
|
|
| slayerbodom demiş ki: | | turke01 demiş ki: | | 3. film, serinin utanç abidesidir. |
Gerçekten'de izlediğimde hayal kırıklığına uğradım 3. serisinde ben daha farklı beklemiştim ama 1,2 yerini tutmadı... |
Ciddi olamazsınız, üçüncüsü harikaydı, konuyu sona çok iyi bağladılar kesinlikle. |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Prş 09.10.2008 2:59 Mesaj konusu: |
|
|
| seventh demiş ki: | ben aslında james cameron'un olmadığı hiçbir terminator projesine sıcak bakamıyorum ama diziyi önyargılardan kurtulup seyredince çok çekti beni.
salvation içinse,bence kıyamet günü öncesini falan bırakıp gelecekteki savaşı çekseler çok daha iyi olur.
son olarak terminator 2'nin kesilmemiş versiyonunu izleyenler varmı?filmin sonunda öyle bir sahne varki o sahne kesilmemiş olsa şu an ne 3.film ne 4.film nede dizi olurdu sanırım.herşeyi mutlu mesut bağlamışlar.sarah connor yaşlanmış parkta oturmakta.bir anda torunu koşuyo kendisine doğru,sonra john connor'ı görüyoruz büyümüş halini herkes pek bir mutlu cameron'a göre hikaye çoktan bitmiş aslında o filmde  |
üçüncü pek bi zorlamaydı zaten... _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
|