Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Crossfire
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Crossfire
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 90, 91, 92  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cyberknight

MesajTarih: Pts 23.02.2004 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Destek destek Smile=Destek noktası hatta Smile=
FragileDrEam

MesajTarih: Pts 23.02.2004 4:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deerrudolf demiş ki:
FragileDrEam demiş ki:
Ya bence dünkü performans olarak In spite en iyisi idi... Crossfire bayraklarının ortada dolanması hoşuma da gitmedi abartı olmuş bence. Diger gruplara saygısızlık oldu !!!

Neden böyle düşündün ki?
Bayrakları sadece iki grupta açtık; Crossfire (ki bu gayet normal) ve Kara Kedi'nin son parçası. Kara Kedi de açmamızın zaten grup elemanlarınca bir sakıncası yoktu. Zaten gitarist Görkem sahneye bile Nightwolves tişörtüyle çıktı yani. Onlar da bu oluşumu destekliyorlar. Zaten grup rahatsız olacaksa bayrak açma gibi bir durum söz konusu olamaz.

Eğer gene de ayıptı falan diyorsan Nightwolves konusundaki yazıyı oku. orada bir ibare var;

*NIGHTWOLVES; öncelikli amaç olarak üyelerinin ortak paydası CROSSFIRE için bir FAN desteği ve gönüllüler hareketi olmayı amaçlamaktadır. Bunun yanında aynı vizyona ve kaliteye sahip tüm yerli gruplarımız için de destek ve ilgi anlamında elimizden geleni yapmayı amaçlamaktayız. Kaliteden taviz vermeden, müziğini yaşayan ve yaşatmak için çaba gösteren tüm yeri gruplarımızın destekçisi olacağız.

Bunu okumamışsın sanırım dostum.

hmmzz yes okumadım ama gönül isterdi o bayrakta oraya cıkan toplulukların hepsinin ismi yazsın.. ama neyse mühim deil... Yine de diger gruplara da destek veren organizasyonların oldugunu bilmek güzel.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Pts 23.02.2004 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben fragileDream'e cok tesekkür ediyorum! Eminim ki birçok insan Kara Kedi gitaristinin "Nightwolves" t-shirt'i giydiğini görmemiştir ve bizi yanlış anlamıştır! Biz orda gaza gelerek belki biraz dikkatsiz davrandık ama sanırım konu açıklığa kavuştu... Yalnız ben bir noktaya daha değinmek istiyorum, orda açılanlar "Crossfire" bayrağı değildi, "Nightwolves"un yani fan klubün bayrağıydı! Konser sırasında ben sadece bu noktaya dikkat ettim, kanımca bu da önemli bir ayrıntı... Crossfire RULEZ! Yeni beste (Non-Serviam) aşmış olmuş bence!
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Reggy

MesajTarih: Pts 23.02.2004 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konsere gelemesemde hakkında byaa bişi duydum iyi konser diyolar..en yakın zamanda tekrar crossfire isteriz ehe..
brief-case

MesajTarih: Çrş 03.03.2004 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence hepiniz süper çalıyosunuz özellikle de bülent müthiş bas çalıyo.. Smile
başarılarınızın devamını dilerim,hiç bişey önünüzde duramaz yıkıyosunuz ortalığı valla tebrikler..
gbanes374

MesajTarih: Çrş 10.03.2004 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi odtü rock senlıklerın'de izleyip de yorum yapmak isteyen yok mu ya????????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
"hayatımdaki en iyi crossfire konseri" değil, " hayatımdaki en iyi konser"di. grup sahnede, seyirci sahne önünde devlestı resmen. "nightwolves"lar en öndeydi her zamanki gibi(ben de bi nightwolf'um ama henüz tiiii-şörtüm gelmedi Crying or Very sad Sad ) nerdeyse tüm an?(m)?fi ayaktaydı. bülent grubun eksik oldugunu hissetirmedi bile. sahne, ışıklar, arada Kaan Abi'nin Very Happy verdiği duman.... hepsi harikaydı. Davulcu Can "yine" müthişti. albümü bekliyorum, sabırsızlanıyorum............Exclamation Exclamation Exclamation
bu kadar...
gbanes374

MesajTarih: Çrş 10.03.2004 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada crossfire'a biraz da kızgınım. boynum tutuldu ve 2 gündür çooooook ağrıyo... Embarassed Embarassed Laughing Laughing
sava

MesajTarih: Çrş 10.03.2004 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Can rulzzz!!!!
Başa dön
Reggy

MesajTarih: Çrş 10.03.2004 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya odtu konseri gerçekten harikaydı..

zaten sahneyue cıkısından beliydi nası bişi olcagı direk dagıttılar herkesi..

en onde biz fanlar bir çoştuk ki anlatamam ama boynum hala geçmedi orası ayrı...

butun uyeler iyiydi ama afacan beyın yeri ayrı tabiii... Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Çrş 10.03.2004 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya var ya kesinlikle tam hayal ettiğim, olmasını istediğim gibi bir konser oldu! ODTU'de az rastlanan bir metal konseri oldu! Cool ODTU'de insanlar bir bu konserin bi de 2 yıl önceki Knight Errant konserinin muhtesem oldugunu soyluyo... Ben Knight Errant konserinde de bulunmuştum size farkı söyliyim: Knight Errant'da bütün salonun şarkılara eşlik etti, Crossfire'da ise öndeki bir kaç sıra ölümüne kafa salladı! yeeea yeeea yeeea Albüm çıktıktan sora bir ODTU konseri daha olursa, yani bütün salon eşlik ederse o zaman hayal bile edemeyeceğimiz gibi bir konser olur! taparim METALL! Ve büyük ihtimalle Nightwolves'un boyunları o zaman kopar!!! yeeea yeeea Mr. Green yeeea
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Crossfire_SNF64_fan

MesajTarih: Cum 12.03.2004 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gbanes374 demiş ki:
abi odtü rock senlıklerın'de izleyip de yorum yapmak isteyen yok mu ya????????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
"hayatımdaki en iyi crossfire konseri" değil, " hayatımdaki en iyi konser"di. grup sahnede, seyirci sahne önünde devlestı resmen. "nightwolves"lar en öndeydi her zamanki gibi(ben de bi nightwolf'um ama henüz tiiii-şörtüm gelmedi Crying or Very sad Sad ) nerdeyse tüm an?(m)?fi ayaktaydı. bülent grubun eksik oldugunu hissetirmedi bile. sahne, ışıklar, arada Kaan Abi'nin Very Happy verdiği duman.... hepsi harikaydı. Davulcu Can "yine" müthişti. albümü bekliyorum, sabırsızlanıyorum............Exclamation Exclamation Exclamation
bu kadar...

+11111111111111

Abi herseyiyle katiliyorum(tiiii-şört konusuna bile) Laughing Laughing izleri yeni geciyor tekrar eski hayatima donuyorum boynum duzeldi helal walla saolasin Crossfire : taparim taparim taparim
Başa dön
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Cmt 13.03.2004 1:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte Crossfire, adamların bu yüzden hastasıyım. Ya daha ötesi yok bu piyasada o kadar!
Mükemmellerdi yani tek kelimeyle. Bülent bas-vokal süperdi. Sahnede duruşu değişmişti resmen. Zaten Kaya aşmış gitar işini. Kerem de kendini son sürat geliştiriyor. Can'a diyecek söz bulamıyorum. Ya adamlar grupça aşmışlar ve tajm anlamıyla grup olmuşlar.
Yeni parçaları Non Serviam dışında TestAmenT- DNR, Territory ve Phobia coverları da muhteşemdi tek kelimeyle.
Valla biz burada ne kadar anlatsak boş; gelip görmesi lazımdı herkesin. Kendilerini bu hazdan mahrum bıraktılar, ne diyeyim ben.

Kasım ayına kadar Crossfire konseri yok maalesef. Vokalist Bülent askerde. Ama Kasım ayında bomba gibi dönecekler ve albümleriyle ortalığı dağıtacaklar bundan da eminim.

CROSSFIRE rulllzzzzzz....
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sapiens
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 15.03.2004 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

izmir de izledim gerçekten türkiye standartlarında çok ii bir grup hatta biraz aşmışlar..müzik bilgileri de çokk çokk ii...hep düşünüyorum ndn izmirde böle gruplar yok diye..bir in spite ımız var,kendini gösterebilen...konser sonunda nothwithstanding in solisti Murat la Sepultura dan War for Territory i brber sölediler bence günün en ii olayıydı..son olarakta davulcu baya ii..
Başa dön
Reggy

MesajTarih: Pts 05.07.2004 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar bu topici unutmıyalım lütfen... Cool

crossfire ın resmi sitesi test yayınıyla açılmış:

Crossfire

sitede hazır olan ve hazırlanmakta olan birçok bölüm var ve dizayn ı da fena değil...bakmanız önerilir...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sanitarium

MesajTarih: Sal 13.07.2004 0:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forumlara bugun eleman aramak icin kaydoldum bu threadi gorunce burda ne isi oldugunu merak ettim acıkcası Cool

Odtü deki konseri hakkında yorum yapayım salonun solundaydım ses sistemi dısında hersey güzeldi kayanın sesini hic duyamadım.

En son Sanitarium tarafından Pts 27.06.2005 20:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Catharsis

MesajTarih: Sal 13.07.2004 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu anda Crossfire'ın mp3 leri bulunmamakta, ama yakın bi zamanda Crossfire 'ın sitesine mp3ler eklencektir.

http://www.crossfirenet.com
Başa dön
raikhor

MesajTarih: Çrş 21.07.2004 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba,

Grubun albüm kayıtları sırasında çekilen kısa bi video sitenin medya bölümüne eklendi.

http://www.crossfirenet.com
Başa dön
unReaL_existence

MesajTarih: Çrş 21.07.2004 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok güzel valla özellikle davul indirmenizi tavsiye ederim..
Başa dön
gbanes374

MesajTarih: Prş 22.07.2004 1:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben bu videoyu izledikten sonra daha bi merakla ve sabırsızlıkla bekler oldum albümü. bence gayet sağlam geliyolar... yeeea yeeea yeeea
can beşli Arrow taparim taparim
cyberknight

MesajTarih: Prş 22.07.2004 1:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

E albüm çıksın artık ama Smile= Başarılar...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 90, 91, 92  Sonraki
2. sayfa (Toplam 92 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız