Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Theme'den Hata alıyorum
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Theme'den Hata alıyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Daeron

MesajTarih: Pts 13.03.2006 11:23    Mesaj konusu: Theme'den Hata alıyorum Alıntıyla Cevap Ver

"Warning: themeheader(banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/turkrock/public_html/themes/smartDark/theme.php on line 48

Warning: themeheader(banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/turkrock/public_html/themes/smartDark/theme.php on line 48

Warning: themeheader(): Failed opening 'banners.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/turkrock/public_html/themes/smartDark/theme.php on line 48"

Sayfanın en üstünde bu mesajlarla karşılaşıyorum.
Smart Dark Theme'i eskiden beri kullanırım,hiç böyle mesajlar vermezdi. 2 haftadır böyle gidiyor, bir bilgisi olan var mı?
benayevsen

MesajTarih: Pts 13.03.2006 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aynı şekilde hatayı bende alıyorum..

Hatta cuma günü girdiğimde son başlıklarda yazan mesajlar açılıyor sonra tekrar aynı başlığa giriş yaptığımda son yazılan asıl mesajlarla karşılaşıyorum..Anlatabildim umarım Very Happy
giggle

MesajTarih: Pts 13.03.2006 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz theme değişikliği yapma zamanı.
PH2 kullanıyorum artık ben de. Ancak sorunun kalıcığı hakkında bilgim yok. Wink
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Sal 14.03.2006 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O theme'le ilgili sorun halledilene kadar başka theme kullanmamanız iyi olucaktır. Zamanla o problemi halletmeye çalışıcaz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız