Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 13.03.2006 11:23 Mesaj konusu: Theme'den Hata alıyorum
"Warning: themeheader(banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/turkrock/public_html/themes/smartDark/theme.php on line 48
Warning: themeheader(banners.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/turkrock/public_html/themes/smartDark/theme.php on line 48
Warning: themeheader(): Failed opening 'banners.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/turkrock/public_html/themes/smartDark/theme.php on line 48"
Sayfanın en üstünde bu mesajlarla karşılaşıyorum.
Smart Dark Theme'i eskiden beri kullanırım,hiç böyle mesajlar vermezdi. 2 haftadır böyle gidiyor, bir bilgisi olan var mı? _________________ Odtü -MT-
Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2480 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
Tarih: Pts 13.03.2006 12:37 Mesaj konusu:
Aynı şekilde hatayı bende alıyorum..
Hatta cuma günü girdiğimde son başlıklarda yazan mesajlar açılıyor sonra tekrar aynı başlığa giriş yaptığımda son yazılan asıl mesajlarla karşılaşıyorum..Anlatabildim umarım _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA!
Biraz theme değişikliği yapma zamanı.
PH2 kullanıyorum artık ben de. Ancak sorunun kalıcığı hakkında bilgim yok. _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız