Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Nükleer Başlıklı Kız (Rock) - Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Nükleer Başlıklı Kız (Rock) - Ankara
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 53, 54, 55  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
PascalNouma
TNK- Bas Gitarist

MesajTarih: Pts 13.03.2006 1:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basarilar dilerim...
gelmeye calisicam...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tuncdogukan

MesajTarih: Pts 13.03.2006 2:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence bu kadar geyik ve logo-isim tebrikleri yeter.biraz da forumun gerçek amacına gelelim.
ilk ekspojurunuzu ne zaman yapmayı planlıyosunuz? ve mekan olarak kafanızda neresi var? çaldığınız tür nasıl bişey? cover'larınız varsa ne gibi şeyler? beste çalışıyosanız hangi öğeleri kullanıyosunuz? (progressive,power,vs.). Bu detayları bilmek isterük.seyirciyük dinleyiciyük müzisyenük. Wink
Drums
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erd

MesajTarih: Pts 13.03.2006 2:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tuncdogukan demiş ki:
bence bu kadar geyik ve logo-isim tebrikleri yeter.biraz da forumun gerçek amacına gelelim.
ilk ekspojurunuzu ne zaman yapmayı planlıyosunuz? ve mekan olarak kafanızda neresi var? çaldığınız tür nasıl bişey? cover'larınız varsa ne gibi şeyler? beste çalışıyosanız hangi öğeleri kullanıyosunuz? (progressive,power,vs.). Bu detayları bilmek isterük.seyirciyük dinleyiciyük müzisyenük. Wink

Haaah yavaş yavaş güzel konulara değinilmeye başlanıyo Smile şimdik tarz olayı söyle oluyo, en başta çaldığımız gruplardan örnekler verdik tabi ki o gruplar sevdiğimiz tarzların temsilcileri ve bestelerimiz de o yönde ilerleyecekler yani bizim müzik zevkimiz orda saklı aslında tek bi kalıba sokmak zor genel olarak neden hoşlandığımız repertuarımızdan belli oluyorudur, zira repertuardaki tüm şarkıları özenle seçtik çok uğraştık üzerinde...

Konser aktivitelerimizi de zamanı gelince burdan açıklayacaz yine biraz heyecan yaratalım Razz ama çok çok yakında bizi izleyeceksiniz ve müziğimiz hakkında çok daha rahat yorum yapabileceksiniz..
Başa dön
pink_acid

MesajTarih: Pts 13.03.2006 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

henüz yeni bir grup olduğumuz için mekan seçme gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum..ama gönül isterki en iyi yerlerde çıkalım...çok yakın bir gelecekte konserlerimiz olcak..zaten burdan haberiniz olur büyük ihtimalle=)...ne tarz yaptığımızı zaten ilk sayfada erdem arkadaşımız kısa ve öz bir şekilde anlatmış...altından girip üstünden çıkıp saçma sapan bi tarz adı vermek isterdim Razz ..ama yaptığımız müzik kısaca rock müzik işte Very Happy ... beste çalışmaları elbette var ama ne gibi öğeler kullandığımızı henüz bende çözemedim..çnk. henüz beste için çalışma ve tanıma sürecindeyiz..neler yapabiliyoruz yeni yeni görücez..ondan sonra zaten sizinlede yaptığımız şeyleri paylaşıcaz ve de yorumlarınızı beklicez Smile saygılarr.. Wink
jokermg

MesajTarih: Pts 13.03.2006 3:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pink_acid demiş ki:
jokermg demiş ki:

Hoşgeldin, sefa getirdin Smile

Yalnız eski bir Japon dili öğrencisi olmama rağmen imzandaki Japonca'ya benzer cümleyi anlayamadım (yıllar oldu tabii, normaldir Smile ) Açıklarsan sevinirim.

Başarılar

valla ne yalan söyliim o imzada yazılı olan japoncaya benzer yazı tamamen sallama hehehe Laughing ....yani erdemcim doğru söylemiş=)... tüh ya neyse yakalandık Razz ...sefgiler saygılar...

Hay Allah Smile
Neyse, yakında imzanda bulunmasını arzu edeceğin kadar anlamlı bir yazı bulmanı dilerim o zaman.

Grubunuzun müzikal durumunu yorumlamamıza yardımcı olacak kayıt vs. asmanızı bekliyoruz heyecanla.

Başarlar Smile
pink_acid

MesajTarih: Pts 13.03.2006 3:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ordaki yazının japoncada bi anlamı olmadığı kesin ama emin ol o imzanın benim için anlamını bilen insanlar var Wink ... yani ordaki japonca yazının sallama bir söz olduğunu yazdım ama anlamsız olduğunu yazmadım =)...sözün kısası o imzanın benim için bir anlamı ve de yaşanmışlığı var ... sefgiler saygılar bizden Smile ...

En son pink_acid tarafından Pzr 21.05.2006 21:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tuncdogukan

MesajTarih: Pts 13.03.2006 4:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pink_acid demiş ki:
henüz yeni bir grup olduğumuz için mekan seçme gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum..ama gönül isterki en iyi yerlerde çıkalım...çok yakın bir gelecekte konserlerimiz olcak..zaten burdan haberiniz olur büyük ihtimalle=)...ne tarz yaptığımızı zaten ilk sayfada erdem arkadaşımız kısa ve öz bir şekilde anlatmış...altından girip üstünden çıkıp saçma sapan bi tarz adı vermek isterdim Razz ..ama yaptığımız müzik kısaca rock müzik işte Very Happy ... beste çalışmaları elbette var ama ne gibi öğeler kullandığımızı henüz bende çözemedim..çnk. henüz beste için çalışma ve tanıma sürecindeyiz..neler yapabiliyoruz yeni yeni görücez..ondan sonra zaten sizinlede yaptığımız şeyleri paylaşıcaz ve de yorumlarınızı beklicez Smile saygılarr.. Wink

gayet açıklayıcı ama bi okadar da muamma bir demeçti tebrik ediyorum Very Happy nası oldu anlamadım kafam bulandı biraz dur... Smile

şaka bi yana gerçekten grubun genel durumunu anlamamız açısından yardımcı oldun,sorulara tek tek cevap vermişsin teşekkür ederim.

ha bi soru daha,grup çalışmalarını nerede gerçekleştiriyor? ankaradan olduğunuza göre bu soru önemli benim ve biçok ankara tayfası için.

çalışmalarınızda tekrar başarılar dilerim.uyum ve ivme kazanma sürecinizi ilgiyle takip ediyoruz.görüşmek üzere.
Drums
Başa dön
pink_acid

MesajTarih: Pts 13.03.2006 4:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eğer çalışmalardan kastın stüdyo çalışmalarıysa biz kutu stüdyosunda başlamışdık çalışmalara ve halende orda devam etmekteyiz Smile.. pek bir sevdik,alıştık oraya...ordaki ilgi ve alakada pek hoşumuza gitti doğrusu Laughing ... bir aksilik olmadığı sürece şimdilik oralardayız Wink
maresalx

MesajTarih: Pts 13.03.2006 5:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yatın artık uyuyun saat sabahın 4 bucugu
uyusunda büyüsün niiiieeenniiii
tıpış tıpış yürüsün niiiiiieeeenni
yat,uyu hadi uyu ZzzzZZzzzzz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pink_acid

MesajTarih: Pts 13.03.2006 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zgy demiş ki:
amanda aman!buralarda seni görmek beni çok sefindirdi açıkçası billurcuum...grubu henüz dinleme fırsatım olmasada başarılı ve şanslı olacağınısa eminim...valla arkadaşlar bu kıza dikkat edin...çok tehlikeli sesler çıkartabilio Very Happy (ben bizzat şahsen biliorum Smile )yakın bir zamanda konserinis olujaanı biliorum ve açıkçası sabırsızlıkla bekliorum...nese arkadaşlar herşey gönlünüsce olsun... umarım N.B.K kaliteli müziğe sususluumusu giderijek başarılı bir grup olur ve devamı gelir hepinise başarılar Wink ... billur sesli arkadaşım öpüorum... Cool

canım arkadaşım benim valla güzel temennilerin için çok saol Smile ...ama şu tehlikeli ses olayına hiç girmeseymişsin...şimdi milletde harbiden sesimi bişeye benziyo sancak Razz ... ayrıca seni de burda görmek güzel oldu ... bende seni çok öpüyorum Very Happy ... e okulda görüşürüz artık Wink
liquoredmind

MesajTarih: Pts 13.03.2006 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Billur için 3 defa yaşasın,yaşasın,yaşasın Very Happy işte beklenen an geldi diyorum Very Happy Başarılar Very Happy
tuncdogukan

MesajTarih: Pts 13.03.2006 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar emir büyük yerden derhal icraat göstermenizi bekliyorlar Laughing yoksa cıs yapacaklar gibi bir portre çiziyorlar Surprised
Drums
Başa dön
desdurberkay

MesajTarih: Sal 14.03.2006 0:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

.........buyrun bakalım bende bu grubun bascısıyım forumumuz hayırlı olsun kardeşlerim.isim ve logo iltifatları umarım sahne performansımızla,yapım aşamasının ne kadar zahmetli olduğunu bize her seferinde gösteren bestelerimizle(-ki bu konuda zamana güvenerekten) en iyi şekilde katlanarak büyür.hem biz sahnede hem siz sahnenin aşağasında fazlasıyla eğleniriz..........j

......BeRkAy.........N.B.K........ basmalıgitar....
p_god

MesajTarih: Sal 14.03.2006 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ooo efenim basçımızda gelmiş...
Şeref vermişler..
İşte arkadaşlar gördüğünüz üzere bizde böyle pek bir neşeli grubuz..

Umarım sizleride böyle neşelendirir, dans ettirir Oynatırız!

Oynatırız dimi?

Oyantırız valla!
Pogo bile yaptırırız Razz

Hürmetler!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
desdurberkay

MesajTarih: Sal 14.03.2006 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sewgili kardeşlerim forum forum dedikleri birkaç mesaj birkaç huri.22 martta garaja bekliyoruz ilk konserimizde hem biz siftah yapalım hem zataallerrinizin nacizane görüşlerine lütfetmek amacıyla görücüye cıkalım.. yeeea

sewgili davulcum senin hakkın ödenmez okadar yük altında eziliyorsun.söz gruptan para kazanınca ilk senin fıtık ameliyatını
yaptıracaz canım kardeşim.......oh oh maşalllah

........BerKaY........N.B.K......basmalıgitar....... Twisted Evil yeeea Exclamation
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncdogukan

MesajTarih: Sal 14.03.2006 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

22 mart garage.orda olmaya çalışacağım arkadaşlar.Hem destek olmak için hem de bu sıradışı gibi görünen grubun icraatleriyle ilgili merakımı gidermek için.biz de sizi 19 martta aynı yere bekliyoruz bizim de grup olarak siftahımız olcak.

Bu arada davulcu kardeşime geçmiş olsun diyorum,acil şifalar diliyorum.Aman diyim dikkat edin vücudunuza iyi bakın daha yıllarca yıpratcaz bu vücutları büyük yükler altında Smile
Drums
Başa dön
chenille

MesajTarih: Sal 14.03.2006 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slmlar herkese öncelikle başarılar diliyorum.millet isim ve logo muhabbetini çok yapmış ama bende yapıcam valla Smile gerçekten güzel olmuş başarılı bi logo..billur dışındaki elemanları tanımıyorum ama billurun gerçekten iii bi sesi vardır bizzat şahit oldum başarılıdır yani Wink umarım herşey dilediiniz gibi olur kolay gelsin..
Başa dön
patricfneey

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 9:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

özgür hayatın yalan...
raksitar

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gurubun basçısının GAY olduğunu duydum
raksitar

MesajTarih: Çrş 15.03.2006 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GAY MAY ama iyi çalıyo çocuk canım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 53, 54, 55  Sonraki
3. sayfa (Toplam 55 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız