| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 28.02.2006 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
ı ıh  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Sal 28.02.2006 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
pena önüme düstü sandim ama arkadaslarda öle anlamis max in attigi pena degil su sisesi kapagiydi
bageti de yanimda elemanla büyük çekismeden sonra o aldi! _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
cihan_7

|
Tarih: Sal 28.02.2006 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
yahuuu konser cok deliydi acaip manyaktı..
gerçi konser öncesi bazı arkadaslar gs fb macınamı asker ugurlamayamı gelmişler pek çözememişler galiba enteresan bagırmaları vardı..
bence öngrubada hakkını vermek lazım adam üstümüze cıktı yaa gerçi bizde hakkını verdik parçaladık elemanın t-shirt ü.en ii yeride konserde max le göz göze gelmekti bu adam galiba ön sıradaki herkesi süzdü ki hakkı kalmasın valla bu konser annatmakla bitmez heryeri bi ayrıntı elimde fotolar ve kayıtlar var ama siteye bi türlü aktaramadım fotolar ve vidolar hernekadar cep tel. ile cekilmiş olsada benim için anlamı büyük _________________ You Cannot Kill What You Did Not Create
(yeni Dozy)
www.dorianweb.com
www.athenasite.net |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Sal 28.02.2006 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
Hehe Adamın tshirtü paramparça ettik . _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Sal 28.02.2006 20:54 Mesaj konusu: |
|
|
Ön Grup kimdi sepulturadaki gibi içimizden bi grupmu? _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Sal 28.02.2006 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
Yok abi öngrup linea77'ydi duymuşsundur belki ama hakkaten hakkını vermek lazım feci şekilde gaza getirdiler milleti adamların soundu okadar deli diil aslında ama gaza getirmek için biraz değişiklik yaptılar sanırım. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
The_Outsider

|
Tarih: Sal 28.02.2006 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
max'in tam önünde ve tam ortada seyreden kişi benim.ön grubun bageti bende ve maxin bageti arkadaşımdadır.konserden sonra kaburgamda ezilme,hala geçmeyen boyun ağrısı yeni yeni geçen kulak çınlaması yadigar kalmıştır.şimdilik aktaracaklarım bunlar.sözü merkeze bırakıyorum defne?  _________________ And I dont care where just FAR - away |
|
| Başa dön |
|
 |
Wahrheit

|
Tarih: Sal 28.02.2006 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
| ön grup sıkı çaldı, iyi coştuk... |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Çrş 01.03.2006 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
bageti kapan eleman benim yanimdaydi the outsider.
hatta baya bi cebellestik sonra biraktim.
ön grup linea 77 nin en çosuran parçasida süphesiz aklimizda ''oleooo'' ''do you remember this shit oleeoo''sözleriyle kalan walk like an egyptian sarkisidir.
bide kayit halini dinlemenizi öneririm... _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 01.03.2006 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
bende ortalardaydım önler bir ara çalkalandı baget falan derken hatta
ön grup hakkaten süperdi , adamı iyi coşturdular , sanki yönlendirdiler bir bakıma. |
|
| Başa dön |
|
 |
scucumm

Kayıt: Dec 20, 2005 Mesajlar: 107 Nerden: trkye sınırlarındakii en byk köy!
|
|
| Başa dön |
|
 |
The_Outsider

|
Tarih: Çrş 01.03.2006 22:41 Mesaj konusu: |
|
|
o arkadaşın yanında bendim sen almaya çalıştın da elinden fazla kurnaz olmamak lazım bu devirde.max le beraber carved inside'ın başını beraber söyledik.hattan şaşırdı max ve güldü.ben de koptum tabi.brezilyaca bişey herhalde tam bilmiyorum. _________________ And I dont care where just FAR - away |
|
| Başa dön |
|
 |
Foseptik_Cukuru

|
Tarih: Çrş 01.03.2006 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
Ön grup ses engeline takıldı...Yoksa çok güzel performans gösterdiler...Gitarın sesi tııızzz tııızzz diye geliyodu...Kulak tırmalıyodu..O an bi şoka girdik acaba Soulfly da aynı aksiliği yaşayacak mı diye ama olmadı...Güzel oldu...Ayarları yapan yaşlı amcayı da tuttum ben..  |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Prş 02.03.2006 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
harbiden amcamin sakallari deliydi o yasa göre deisik bi insan
babylon neydi öle ya?bittim _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
memeth

Kayıt: Mar 01, 2006 Mesajlar: 35 Nerden: Yurtdisi bazen Izmir
|
Tarih: Cum 03.03.2006 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
hmmm maalesef soulfly turkiye de gecenlerde bi konser werdi ama maalesef ben o anda Libya da oldugum icin kacirdim.bu benim icin cok aci bi durum  _________________ [KsK]MorbiD-close your eyes, don't think anything, hold your breath, don't feel anything, this is dead...it's not so bad... |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Cum 03.03.2006 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
| memeth demiş ki: | hmmm maalesef soulfly turkiye de gecenlerde bi konser werdi ama maalesef ben o anda Libya da oldugum icin kacirdim.bu benim icin cok aci bi durum  |
Sen libya'dan kaçırdın ben istanbul'dan _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
yaxy

|
Tarih: Cum 03.03.2006 22:53 Mesaj konusu: |
|
|
kız arkadaşımın dengesizliği yüzünden kaçırdım soulfly ı ya,herşeyi hazırladık ama asıl şeyi unutmuşuz,telafi edersem bunu çok güzel olucak,seyirciyi beğendiyseler gene gelirler _________________ too late to change my mind/nothing remains/I've silenced the pain-Chimaira |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 04.03.2006 2:04 Mesaj konusu: |
|
|
| memeth demiş ki: | hmmm maalesef soulfly turkiye de gecenlerde bi konser werdi ama maalesef ben o anda Libya da oldugum icin kacirdim.bu benim icin cok aci bi durum  |
la libya'da ne işin var e yuh  |
|
| Başa dön |
|
 |
Foseptik_Cukuru

|
Tarih: Cmt 04.03.2006 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
Valla bilmiyorum bidaha biraz zor gelirler...Baterist baya beğendi seyirciyi ama....Bİ de balkondakiler ilk başta oturuyodu ya deli oldum..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Cmt 04.03.2006 12:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Foseptik_Cukuru demiş ki: | Valla bilmiyorum bidaha biraz zor gelirler...Baterist baya beğendi seyirciyi ama....Bİ de balkondakiler ilk başta oturuyodu ya deli oldum..  |
Ben "SOULFLY" konserine gidicem sahnede Cavalera olucak ve ben oturucam YuuuuuuuHHH!!!! artık  _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
|