Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - schecter gitarlar hakkında
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

schecter gitarlar hakkında
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serhat13

MesajTarih: Pts 20.02.2006 1:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu güzelliğe yorum yapmamak elde değil. ama farkınaysanız ( ki kesin öyledir) cort , bahsi geçen schecter ve ibanez bu tipte gitar üretme yarışındalar. sa serisi katana serisi sch.lerin hemen hemen hepsi bu modelde iddialı gitarlar yapıyorlar.

ve önemli bir ayrıntı emg kullanılmaya çalışıyorlar azami suretle . ibanez ben nasılsa "ibanezim" nasıl olsa gitarımı satarım edasıyla yaklaşıyor olaya . sch. gitarın güzel görünmesi için elinden geleni yapıyor ve gayet başarılı gözüm kaldı pekçok modelinde. cort ise en vurucu noktada yani fiyat politikasıyla satıyor Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fuckinick

MesajTarih: Pts 20.02.2006 1:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amerikadan getirme seçenğin olduğu sürece cort atıl bir seçenek her zaman, ha aksi düşünüldüğünde bir takım (şerefsiz demek istiyorum bunlara) distibütörler gitarları katalog fiyatının iki katına sattığı sürece (ki amerikada genelde katalog fiyatlarının %60-70 ine satılıyor gitarlar) cort geniş ürün yelpazesiyle kaçınılmaz bir zorunluluk haline geliyor açıkçası

ek: hiç bir distribütör ağlamasın sızlamasın geçen amerikadaki hesaplı enstüman mağazalarının 285$ a sattığı ibanez elektro klasik gitarı arkadaşım taksimden 300$ a (muhtemelen katalog fiyatının altına) aldı demek ne oluyormuş bu şerefsizlerin işi gücü bizi ......mek
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serhat13

MesajTarih: Pts 20.02.2006 2:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fuckinick
bencede biraz rahatla :Smile
serbest piyasa ekonomisinin olduğu ve hür teşebbüs hakkının anayasa tarafından korunduğu bir ülkede yaşıyorsun.
alıp almama konusunda da aynı özgürlüğe sahipsin.
ağır ithamlarda bulunma bence kimse kimsenin parasını zorla almıyor. forumun amacı zaten bilgileri paylaşmak ve senin tabirinle .... yi benim tabirimle ederinin üstünde fiyat ödemeyi engellemek. müşterinin satıcıya verip verebileceği en büyük ceza almamaktır. başka da bir şeye gerek de yoktur Smile
Başa dön
fuckinick

MesajTarih: Pts 20.02.2006 9:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim dediğim piyasada çok acımasız bir tekel hüküm sürmekte markalar adına cort hariç hiçbir markanın dağıtıcısı da bunu yıkmak niyetinde değil adeta şeytan sofrası içerisindeyiz ve tabakta hep biz varız. serbest piyasayı ben bileyim izin ver iktisat okuyoruz şurada ancak yıllardan beri inanılmaz fiyatlara elektroları sergileyen dağıtıcı zihniyet ister pera olsun ister laylaylom ister başka bir dağıtıcı kenikleşmiş bir tekel oluşturuyor markaları adına iyi niyetli yeni piyasa girişimlerini de balyalayacaklarını adım gibi biliyorum

ayrıca almama şansı herkesin elinde değil, ben peradan ve/veya laylaylom gibi yerlerden pena bile almam.

var olan sisteme boyun büküp kabul etmek iş değil ki be serhat dürtmek lazım bu adamları bir şekil. benim gitara başlamamı 5 sene geciktiren de bu tipler. ve eminim ülkemizdeki fiyatlar biraz daha insaflı olsa müzikal anlamda çok daha başarılı şeyler sergileneceğinden eminim

rahatlık konusuna gelince ben her zaman rahatım... (;
Başa dön
Sigmastern

MesajTarih: Pts 20.02.2006 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadasa sonuna kadar katiliyorum. Kizmaktada son derece hakli. Sadece bu alanda degil, bir cok üründe türkiye cok pahali. Zaten gelir düzeyi düsük halkin bide fahis fiyatlarlan sirtina basiyorlar. Tabiki almak elinde fakat nerden alsin manisada, edirnede oturan vatandas elektronik esyasini internettenmi ismarliyacak. Bu arada beyaz esya son yillarda insafsiz fiyatlardan normal diyebilecegimiz rakamlara geriledi, demekki istenince oluyormus. Ama kücük bir örnek vereyim iki gün önce bekonun camasir makinasini reklamlarda gördüm 199EU hatta reklam simdi elimde wa 1065 modeli. Merak eden gidip sorsun Tr deki fiyatini. Sen bunu tr de üreteceksin bir dünya nakliyat masrafina ragmen satan magazanin kariylan beraber 199 satacaksin, sadece insafsizlik diyorum.
tabiki istenirse baska türlüde olabiliyor. Mesala korgun klavyelerinin sifir fiyatlari tr de avrupadakinden 500-600 eu daha düsük. Bir cok tanidigim aletlerini gidip tr den aliyor. Bu adamda gümrük ödüyor, demekki istenince oluyormus.
Cözüm nedir? Keske bilsem Sad
Başa dön
LoSS

MesajTarih: Sal 21.02.2006 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben 3 sene önce Schecter Paparoach Jerry Horton signature model aldım..gitar gerçekten çok güzel bi gitar.. tüm diamond serisinde oldugu gibi kasası çok şekilli. kesinikle cort la bir karşılaştırma yapmayı düşünmüyorum. çünkü model hernekadar benzese de gitarı elinize aldıgınızda anlıyorsunuz farkları. Gerçi bendeki amerikan custom shop, ve videosunda izlediğime göre el yapımı diyorlar ve fabrikaları da ufak bir atölye şeklinde ordaki. ama fason schecter üreten yerler varmı bilmiyorum. bendeki gitarı 2 el olarak amerikadan aldım ama bana geldiginde jelatinleri dahi sökülmemişti. 0 km geldi diyebiliriz. Türkiye de bu firmanın bi distiribütörü olmaması çok acı verici. Çünkü Schecter firması hiçbir yan aksesuarını Türkiye'ye yollamıyor. Bence birileri bu markanın temsilciliğini almalı.. herneyse gitar fotoları aşagıda. Manyetikler Seymour Duncan Distortion ve Jazz, TonePros bridge, Gotoh burgular. 24 perde.

fuckinick

MesajTarih: Sal 21.02.2006 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

özelliklerini yazabilirsen sevinirim datlı birşeye benziyor

para yapsam ben alacam dağıtıcılığını schecterın ah ah...
rastansaga

MesajTarih: Sal 21.02.2006 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel de her eline X-2 alan Cort şöyle böyle demese daha doğru bence. JS-30 deneyip Jackson, GIO deneyip Ibanez, M-50 deneyip ESP berbat denilemeyeceği gibi.
Başa dön
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 22.02.2006 6:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

M-50 deneyip ESP berbat diyemezsin.ama LTD berbat dersin Very Happy
Başa dön
rastansaga

MesajTarih: Çrş 22.02.2006 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Norton_Antor demiş ki:
M-50 deneyip ESP berbat diyemezsin.ama LTD berbat dersin Very Happy

Dersin ama yanlış dersin.
Başa dön
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 23.02.2006 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki ya m600 deneyip cort berbat diyen olursa ne olacak?

Very Happy
Başa dön
rastansaga

MesajTarih: Prş 23.02.2006 9:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gitar muhabbetinden bi haber demek olacak. Sen mi diyorsun yoksa? Smile
Başa dön
Fender_vintage

MesajTarih: Pts 27.02.2006 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Katatonik demiş ki:
Şimdi kendimi aha böle şöyle diyecek kadar teknik bilgisi olan biri olarak görmediğimden övmeyecem gitarı ne kadar çok beğensemde. Smile

Nacizane kendime göre bir kaç kelime edecek olursam, sapı rahat. Ne kalın nede ibanezler kadar ince bir sapa sahip.

24. perdeye kadar ulaşım çocuk oyuncağı, resimde de görülebileceği gibi sapın gövde ile birleştiği boyun kısmının şekli itibari ile.

Orjinal Floyd Rose var biliyorsunuz üzerinde. İlk FR tecrübem oluyor. Gitar geldiğinde akortu bozuktu 5-6 dakika içersinde tuner ile akort ettim ve aralıksız 4-5 saat elimden düşmedi, bu sırada tremelo koluda takılıydı arada da oynuyordum Smile akort çok az kaymış durumdaydı kontrol ettiğimde.

Görüntü itibari ile çok hoş duruyor. Boyası parlak görüldüğü üzere. Ben siyah istemiştim gitarı ancak alıp gönderirken Black Cherry gelmiş olsun bu modelide çok güzel.

gitarin tonlari nasıl Ayrıca gitar amerikan yapımı galiba diymi
Başa dön
fuckinick

MesajTarih: Pts 27.02.2006 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

parçalar koreden montaj amerika sanırım... demi katatonik?
cavernosum

MesajTarih: Pts 27.02.2006 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fuckinick demiş ki:
parçalar koreden montaj amerika sanırım... demi katatonik?

hayır hepsi kore Very Happy

zaten Schecter'in amerikan yapımı gitarlarının hepsi custom shop üretimi,onun dışındaki bütün gitar serileri Kore'de üretiliyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fuckinick

MesajTarih: Pts 27.02.2006 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğrudur
gurkanisevic

MesajTarih: Çrş 01.03.2006 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

C1 Classic nere yapımı bilen varmı???
Başa dön
cavernosum

MesajTarih: Çrş 01.03.2006 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gurkanisevic demiş ki:

hepsi Kore Very Happy

Schecter'in Kore dışında üretimi yok,Kore'de üretilip Amerika'da setupları yapılıyor.

sadece resmi internet sitesi ve yetkili distribütörler aracılığıyla sipariş verilebilen bi custom shop atölyesi var,o da Burbank,California'da Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Katatonik

MesajTarih: Çrş 01.03.2006 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cavernosum demiş ki:
gurkanisevic demiş ki:

hepsi Kore Very Happy

Schecter'in Kore dışında üretimi yok,Kore'de üretilip Amerika'da setupları yapılıyor.

sadece resmi internet sitesi ve yetkili distribütörler aracılığıyla sipariş verilebilen bi custom shop atölyesi var,o da Burbank,California'da Wink

cavernosum doğru söylüyor.. Ya ne takıyosunuz Koresini japonunu gitar bu sana sen seversen gitarı tamamdır. Yerim japonunu, koresini... Benim elimdeki hepsi gibi Kore malı vede çoook memnunum bundan öncede ibanezim vardı hemde endonezya ondanda memnundum. Fazla takmak bence iyi değil koresine japonuna...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Blessed_Spirit

MesajTarih: Prş 02.03.2006 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Prelektro demiş ki:
Gümrüğe tabi takılır normal siparişle alırsan. celephais'ten alabilirsin ama sorun olmaz. güzel gitarlar valla .

celephais amerikadan gitar mı getiriyor?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Sonraki
4. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız