Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 60, 61, 62  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
thermodynamiclife

MesajTarih: Çrş 03.03.2004 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lancelot,
ilgin icin tesekkurler...ben bi link koymustum yukarlarda bi msjima...hatta bi daha yazayim ..."http://www.garageband.com/artist/rujcocugu". burda iki tane sarkimiz var ..burdan takilabilirsin abi.. yorumlarini da duymak isteriz tabi...paylasima herzaman variz...eywalla...zaza R.U.J. vocs
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lancelot_s

MesajTarih: Prş 04.03.2004 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah dinleyecem sağol

simetriden@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
thermodynamiclife

MesajTarih: Cmt 06.03.2004 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi kac gundur girmiodum..baya gerilere dusmusuz yaw...bi yoklayim dedim..ayrica R.U.J., yeni sarkilarindan iki tane kaydetmek icin harekete gecti...ilgilenenler icin...belki simdiki uc sarkiyla veya bu yeni yapilacak sarkilarla beraber bir demo yayinlayacagiz..isteyenler demoya isimleri belirtilecek mekanlardan ulasabilecekler... Very Happy
Başa dön
thermodynamiclife

MesajTarih: Prş 11.03.2004 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iste boyle... Crying or Very sad
Başa dön
skbclyro

MesajTarih: Cum 12.03.2004 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm zaza.beni tanımıssındır heralde.sizin 3 parcanızın oldugu cdyi acayip dinlemek istiyorum ya.eger onu bi sekilde edinebilirsem cok sevinirim(giris gelişme biraz sacma oldu ama kusura bakma artık).simdi grup hakkında biseyler solicem icimde kalmasın kim nasıl anlarsada anlasın.bence ruj bu ankara ortamında kesinlikle hak ettigi degeri gormeyen bir gruptur.keske bu ortam daha duzgun olsaydı en azından millet karı kız icin degilde muzik icin konserleri doldursaydı eminim hersey daha iyi olurdu.en azından biraz muzikten anlasalardı da ''bu ne ya,abi bunlarda cok bayıklar'' gibi sacma sapan yorumlarda bulunmasalardı.kesinlikle cok iyisiniz.umarım artık bu millette uyanır da siz ve sizin gibi turk muziginin ihtiyacı olan gruplara hak ettikleri degeri verir;muzigin sadece bir eglence aracı olmadıgını anlar.eger gereksiz konusmussam veya salladıgımı dusunuyorsanız kusura bakmayın ama solediklerimin hepsini en samimi duygularımla yazdım.hadi eyvallah...
Başa dön
thermodynamiclife

MesajTarih: Cmt 13.03.2004 2:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yigit,

locus ta konusmustum seninle..ciddi anlamda, grubunuzu sahnede gorduumde dumurumu gizleyemedim..ali yi(R.U.J. bass) surekli durtup muzigi daha dikkatli dinlemesi icin uyardim..neyse the next highway ile ilgili dusuncelerimi forumunuza ayrica bi bos zamanimda uzunca yazarim.. Wink

soylediklerinin birilerinden tepki alacagini dusunme bence..yarasi olan gocunur..gayet de guzel aciklamissin..
ben her konsere cikisimizda sahneye ilk geldiimde,mikrofona ilk soylediim laf ,bizim onlari hoplayip ziplatmayacagimiz oluyor..garip bisiy tabe..seyirciyi elimden geldii kadar R.U.J. tribine sokmaya calisiyorum..ama sonucta insanlar da oraya para vererek eglenmeye geliyor.. eglence anlayisi farkli bi olay..biz mesela huzunlenerek de eglenebilen insanlariz..ama herkes boyle deil..ve ayrica biz oraya calmasi icin cagirilan bir grubuz..daha fazla ne yapabiliriz ki..
ayrica bu tip konserlerde insanlari ziplatmanin cok kolay olduu kanisindayim..(insanlar kapi gicirtisina oynar halde oluyo)..biz bu yolu secmek istemedik..ama bunu bi tarz olusturalim die de yapmiyoruz..sadece bize "bu" dogru geliyor..
""muzigi dinlerken tuylerin diken diken olur ya,iste R.U.J. onu yapmaya calisiyor""..dipten vurmaya..
konser sirasinda "off baydik" dienlerin, dinleyip "off yaaa supperrr" dedikleri seylere de biz "cok bayik" diyoruz..sanki karsilikmis gibi oldu ama..cidden hosumuza gitmiyor.basit geliyor..ama onlar olmasa biz napariz:)..

muzik piyasasinda hakettiimiz yer hakkindaki dusuncelerin icin sana cok tesekkurler..burda boyle yazilar cogaldikca,ve boyle insanlarin olduunu gordukce ,bizim daha iyi sarkilar ve paylasimla ,insanlarin karsisinda olcaamizden eminim..tabe burdaki her grup icin gecerlidir bu lafim..

turk rock muzigi hakkinda soylenecek cok sey olduunu dusunuyorum..buraya imkani yok sigmasinin..icinden de cikilmaz bir konu zaten ..turkiyedeki her sey gibi..

ayrica cd icin soyle bisiy yapabiliriz simdilik..henuz cogaltmadik..ama sana bi kiyak:)..studyo zoo da bilgisayarda var..adnan abiyi taniyosan bi kac bos cd ile gidip ordan kopyalayabilirsin..tanimiyor isen benim rica ettiimi solersin o ceker sana..kusra bakma simdilik boyle..

ayrica seninle oturup uzuncana konusmak isterdim butun bu mevzulari ama abicim uniwerrsite 4..nukleer muhendislik..adam agliyo bea..hade eywalla

zaza R.U.J. vocs
Başa dön
1920

MesajTarih: Pts 22.03.2004 1:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zafer nasılsın iyisin inşallah ben hakan bu arada.bir ben dinleyemedin sizin kayıdı.bir ara bi sekilde bana verin.yeni şarkılarıda merakla bekliyorum...saglıcakla kal
Alc43Vol

MesajTarih: Pts 22.03.2004 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sözüm meclisten dışarı ama Ankara'da amatör denilen kısımda ki gerçekten en saglam gerçekten en mükemmel grup mesela love song çalarken şey cafe de gözlerim dolmuştu bunu yaşadım ve beni çok mutlu ediyor müziginiz kimse iyi olanın yanında degil şu an en büyük istegimiz grup olarak sizinle konsere çıkmak R.U.J. cidden başka bi konser istemiyoruz ...
thermodynamiclife

MesajTarih: Çrş 24.03.2004 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkese slm,
uzun zamandir nete ugrayamiyordum..gelen msjlar icin tesekkurler..oncelikle hakan'a:"iiyim abi..kosusturuyorum iste..bildiin gibi.cd isini soole yapabiliriz..zooya gittiginde , bi bos cd goturursen yaninda ve de adnan abiden rica edebilirsen ordn cekebilirsin sarkilari..aslinda garipsedim.senin daha sarkilari dinleyemediini..ama olm dolu adamsin sen...is adami Wink ..normal yane ayiplamamak lazim..dinledikten sonra iyi kotu elestirilerini beklerim..kendine ii bak.."

erenjim..cok saolasin guzel yorumlarin icin...biz de isteriz sizinle konser...olm "sosyal" adamlarsiniz..bizim isimiz gucumuz var..ayarlayin konserleri..calalim..dagilalim...aglayalim..
herkese cok selamlar...
Zafer - R.U.J. vocs
Başa dön
kuntumut

MesajTarih: Prş 25.03.2004 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

r.u.j. çok iyi ya, ama kayıttan hiç dinleyemedim, locus solusta dinledim, bir de şey'de birlikte çıkmıştık.
Overdrive Pedal: Marshall Blues Breaker BB2
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HiPnO

MesajTarih: Cum 26.03.2004 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne diyelim başarılar... Smile (çok mu sıradan oldu ya?)

Bu arada bu şey cafe nerede görmüştümde unuttum Crying or Very sad

Saygılar... Twisted Evil
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thermodynamiclife

MesajTarih: Pzr 28.03.2004 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar,

sarkilari dinlemeyenler cok..R.U.J. dinlemek isteyenler icin tekrar yazayim linki..bu link e giriyorsunuz,ve sayfadaki sarkilardan birini secip sonraki sayfada downloada tikliyorsunuz..bu kadar .... http://www.garageband.com/artist/rujcocugu...

iki sarkiyi buradan indirebilirsiniz..herkese selamlar..

Zaza-R.U.J. vocs
Başa dön
thermodynamiclife

MesajTarih: Prş 01.04.2004 2:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni parcalarla beraber 6 sarkimiz oldu..uygun bir zamanda kayda girecez..sarkilar cok daha iyi oldu..sozler fln yaziliyo bugunlerde..ilgilenenlere..zaza R.U.J. vocs
http://www.garageband.com/artist/rujcocugu...
Başa dön
drunkenstein
Deja vu gitaristi

MesajTarih: Prş 01.04.2004 9:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yokmu zaza konser falan ?
drunkenstein
Deja vu gitaristi

MesajTarih: Prş 01.04.2004 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayrıca şarkıları çekmek için verdiğin link kırık! imzanın altındaki linke tıkladığımız zaman ''No GarageBand.com artists are named like rujcocugu.
Try simplifying your search. '' olarak bir hata çıkıyo karşımıza. kolay gelsin beyler!
thermodynamiclife

MesajTarih: Cum 02.04.2004 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baris saol ya..komik bi hata yapmisim...su durduramadigim uc noktalarim buna neden olmus... yeniden verelim.. www.garageband.com/artist/rujcocugu

su an gorunurde konser yok ya..ama olsa fena olmaz..bir iki eleman bisiyler duzenleyecz fln dediler..ama yatti herhalde.. buyk ihtimalle universite seliklerinde bisiyler olur..

simdi linki guvenle kullanabilirsiniz:)...Zaza R.U.J. vocs
Başa dön
gilberte

MesajTarih: Pzr 04.04.2004 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanırım garageband'deki sayfada bir problem var, açılmıyor bir türlü.
demonuzu ankara'da bir yerlere bıraktınız mı?
bu arada grubun adı süper.
thermodynamiclife

MesajTarih: Pzr 04.04.2004 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gilberte son verdiim linkte hata olmamasi lazim..cunku ben simdi denedim ve sorunsuz girdim sayfaya..herneyse yine de sayfaya giremezsen eger www.garageband.com dan search e girip,R.U.J. ismiyle Arama yaparsan bizi bulabilirsin..eger o da olmazsa sadece Studyo Zoo da bulunuyo demomuzdan..giderken bi bos cd alip gidiyosun ve ordan cekiyo adnan abi sana..Smile..amma zahmetli grubuz degil mi?bence deger,guven bana..isim hakkindaki dusuncen icin cok tesekkurler....Zaza ,R.U.J. vocs
Başa dön
thermodynamiclife

MesajTarih: Çrş 07.04.2004 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile
Başa dön
Alc43Vol

MesajTarih: Çrş 07.04.2004 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaza , abi ayarlayalım bi konser istiyorumda ugraşacak vakit bulamıyorum en azından mekan düşünsek beraber bi fikrin olursa yaz abi olurmu ona göre bende ayarlamaya çalışıym özledim artık Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 60, 61, 62  Sonraki
2. sayfa (Toplam 62 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız