| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Hangi Üniversite |
| Hacettepe Üniversitesi |
|
23% |
[ 25 ] |
| Ankara Üniversitesi |
|
37% |
[ 40 ] |
| Gazi Üniversitesi |
|
17% |
[ 19 ] |
| Diğer Özel Üniversiteler |
|
21% |
[ 23 ] |
|
| Toplam Oylar : 107 |
|
| Yazar |
Mesaj |
ozbeksel

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 3:07 Mesaj konusu: |
|
|
Sağolunuz arkadaşlar ama HornyDevil abartmış. Hiç de göründüğüm gibi değilimdir.  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
alpago

Kayıt: Jul 04, 2004 Mesajlar: 1872 Nerden: ANKARA/DEEP INSIDE gitar/vokal
|
|
| Başa dön |
|
 |
coraline

|
Tarih: Pts 20.02.2006 5:09 Mesaj konusu: BULUŞ (MA) |
|
|
Hayır, müdahale etmeyim diyorum.. şöyle soteden izliyor, bekliyorum ama tık yok!
Eee?
Orta bahçe de kök saldım arkadaş, gelin alın burdan, buluşulsun artık!
Üzerinde bu kadar konuşulup yapılmayan bir 3. dünya savaşı vardır benim bildiğim..
olmadı mı?
eh, sonraki reenkarnasyonumuza kalsın.. artık bu buluşma damda mı olur, korede mi, yoksa iğde ağacının dallarında mı bilinmez..
olur mu olur!
Ayrıca da buluşma yeri önerim nihayettir, simgedir! |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 20.02.2006 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
Bu soğukta buluşup ne yapacağız peki? Tamam, meraklısınız buluşmaya, anladık ama normal bir Ankara Buluşması'na katılımınız olmuş mudur bugüne kadar?
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
coraline

|
Tarih: Pts 20.02.2006 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
sen yanlış anlamışsın beni arkadaşım. Buluş (ma) diyorum, başlığa bak, buluşalım demiyorum.
tabi, önceki ankara buluşmalarından haberi olmayan, o sırada bu siteyi duymayan ve dolayısıyla katılmayanlar bu buluşmamalara katılamaz diye bir kural vardıysa, uyarız!
arzu edersen bir dene, ben yazın yaptıklarımı kışın da yapabiliyorum.. (kışın arızası daha bir cool olur; hem yaz sıcağında sinirin kime belli olmuyor, buharlaşıveriyor!) _________________ Çalışıyorum! Yoruluyorum. Canım çıkıyor. Springsteen'in demeye çalıştığı gibi, "Piiz ile işçi arasındaki kimya, kapitalizmin OKEK'idir."
İlişmeyin. Yokuşa sürmeyin.
En son coraline tarafından Pts 20.02.2006 23:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
x7_SlipKnoT_7x

Kayıt: Feb 19, 2004 Mesajlar: 260 Nerden: Ankara (þimdilik)
|
Tarih: Pts 20.02.2006 22:16 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | Bu soğukta buluşup ne yapacağız peki? Tamam, meraklısınız buluşmaya, anladık ama normal bir Ankara Buluşması'na katılımınız olmuş mudur bugüne kadar?
Sevgiler... |
Bugüne kadar Ankara'da değildim. Aslında şimdide değilim ama burdaki insanlarla buluşmak için kalkar gelirim.
Seni forumlardan az çok tanıyorum değer verdiğim kaliteli birisin (benim görüşüm), heralde başka bişeye sinirlendin acısı burdan çıkıyo canın sağolsun. Hadi görüşmek üzere! _________________ http://www.crossfirenet.com/<br />http://nightwolves.org/ |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 20.02.2006 23:10 Mesaj konusu: |
|
|
"Müdahale etmeyeyim" diyorsun da demek ki, hiçbir öğrenci arkadaşımız kendini ayarlayamıyor bu buluşma için. Dolayısıyla da yapılamıyor bu. Herkesin uygun olduğu bir dönemde yapılır elbet bir buluşMA.
Buluşmalarda elbette ki, kural yok ama cümleye öyle bir girmişsin ki, "3(üç-5(beş) kişi geçen buluşmalarda neredeydin?" dememek elde değildi.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Sal 21.02.2006 5:07 Mesaj konusu: |
|
|
yanlız üniversite öğrencilerinin katılacağı bir buluşma gerçekten çok ilgi çekici gözüküyor..
ama sitedeki yaklaşık 45.000 kişiden buluşmaya gelen yanlız 3-5 kişi olması gerçekten çok garip..
bu biraz 20 milyon galatasaray taraftarının 20 bin kişilik ali sami yen stadını dolduramamasına benziyor
burdan şu sonucu çıkarıyoruz.. önümüzdeki maçlara bakıcaz
ayrıca şöyle bir izlenim ediniyorum bu siteden, buraya kayıt olan çoğu insan yeni insanlarla tanışıp dostluklar kurmak içinde değilde, yeni kızlarla tanışmak için kayıt oluyor ..
şunu bir deneyin isterseniz, yeni bir account açıp xxgirl gibi bir nick koyun adını.. ve bir msn verin ona.. forumlarda rastgele yorumlar yapmaya başlayın.. forumdaki mesaj sayısı 0 olan insanlar size tanışmak için mesaj atmaya başlayacak.. ve bu hiçde anımsanacak bir rakam değil.. min 20-30 kişi atacaktır görün
önerim şu buluşmalarda kons hizmeti verecek hatunlar bulalım o buluşmaya min. 50 kişi gelir
türkrock ölmüş ölmüş.. bakmayın siteye hala girilebildiğine  _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
http://books.dreambook.com/tretorian/tretorian.sign.html |
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Sal 21.02.2006 5:22 Mesaj konusu: |
|
|
kısacası herkes isterse buluşmaya zaman ayırabilr.. ankarada olupda bu siteye kayıt olanların çoğunun hayatı zaten kızılay civarlarında geçiyor..
yani herkes gelir isterse buluşmaya..
ama sorarsanız sen gelirmisin diye.. bilmiyorum ama bir uğrarım derim.
sevgili silent_guitar buluşmaları ayarlaması için bir şakşakcı bulabilrsen eğer o herkese reklamını yapar buluşmanın..
yada daha geniş kitlenin haberi olsun diye buluşma tarihleri belirlendikten sonra sitenin giriş sayfasında yayınlanır..
saygılar herkese.. _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Sal 21.02.2006 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
Turkrock.com buluşmaları ne zaman anasayfada yayınlandı ki bu buluşma için reklamı anasayfaya konsun? Hele ki, çok daha büyük ve önemli buluşmalar düzenlenmiş ve bunların reklamı anasayfada yapılmamış ise...
|
| Başa dön |
|
 |
x7_SlipKnoT_7x

Kayıt: Feb 19, 2004 Mesajlar: 260 Nerden: Ankara (þimdilik)
|
Tarih: Sal 21.02.2006 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfada etkinlikler sürekli gösteriliyo. Bu toplantıyada küçük bi etkinlik katsak belki yazdırabiliriz oraya!? _________________ http://www.crossfirenet.com/<br />http://nightwolves.org/ |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cum 24.02.2006 6:39 Mesaj konusu: |
|
|
bu bulusma olsa olsa su bir ay icinde oldu oldu sonrası kimse gelmez gelemez..vizeydi dersti kacırma aman haftasonu dinlenicem diye yalan olur..ha bu bulusmaya nasıl cok katılım olur söyle bilenler bilmeyenlere duyursun filan işte..anasayfada yayınlanması biraz yalan olur cünkü..bu bulusmaları turkrock kendi bünyesinde kabul etmiyor.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
girl_of_mountains

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 7:00 Mesaj konusu: |
|
|
mezun olana kadar kaynaşamaz ya bunlar,yazık  |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cmt 25.02.2006 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
| girl_of_mountains demiş ki: | mezun olana kadar kaynaşamaz ya bunlar,yazık  |
Dağlar kızı Reyhan sen de gel buluşmaya! Yeniler için çok iyi bir kaynaşma oluyor bu buluşmalar.
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Prş 02.03.2006 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
aslında doğru dağlar kızı reyhanıydı, heydisiysi, cendysiydi, şirinleriydi, pokemonuydu toplanıp masallar aleminde hayali bir buluşma yapmak lazım
bayanlar beyaz atlı prensini, erkeklerde prensesini kapsın gelsin rapunzeli bana bırakın onu ejderhadan ben kurtarıcam  _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
|
| Başa dön |
|
 |
buffy_girl

|
Tarih: Pzr 12.03.2006 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
ankara üni. de okuyorum bende fen-edebiyatta.
bi buluşma lafı başlatmışsınız.
e düzenleyinde bari gelelim  _________________ Fields of The Nephilim Moonspell http://home.rstel.net/~pvlado/gothic_en.htm |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pts 17.04.2006 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğunun düzenlediği ve 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak olan şenlikte buluşmada toplanmaya ne dersiniz arkadaşlar?
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin..
En son silent_guitar tarafından Pts 17.04.2006 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Sal 18.04.2006 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
tabii bekleriz efenim ama şimdide böyle hani bizim şenliğimiz var biz başka buluşma ayarlıyamıyoruz filan gibi oldu ama gelenler olursa güzel olur..hani rock şenliği bu site için ve üniversiteliler için bulunmaz bir buluşma ortamı olur.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|