Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Mehmet Kartal
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Mehmet Kartal

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZggyPop

MesajTarih: Pzr 19.02.2006 11:28    Mesaj konusu: Mehmet Kartal Alıntıyla Cevap Ver

Türkiyede Sokak Edebiyatının ilk yazarı ilan edilen Mehmet Kartal okunmadan geçilmecek bir alt kültür yazarı. Özellikle 80! ve öncesi doğumlu kişilerin çocukluklarını buram buram bulabileceği bir yazar..
Son kitabı Hayatım Harbiden Roman'nın önsüzü..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZggyPop

MesajTarih: Pzr 19.02.2006 11:37    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver

HAYATIM HARBİDEN ROMAN ÖNSÖZ
Bilinmezden gelmiş ve yine bilinmeze gidecek yolcularız biz. Ne geldiğimiz, ne de gideceğimiz yeri biliriz. Her tür inancın var olduğu bir dünya yolcusuyuz sadece. Kim bilir, kimler doğuşumuzu ne umutlarla beklemiştir. Lakin, doğduktan sonra ne oluruz? Büyüdükçe, ‘değerini yitirenler’ olup çıkarız bazen. Beklenen ‘umut bebeği’nin yerini, bir zaman gelir ‘çekilmez insan’ değeri alır. İstenmez olur yıllar öncesinin umut bebeği. Bir de başında bulunan ‘Anne’ ve ‘Baba’ adlı iki en önemli ‘sahibi’ yitirirse, evlere bile sokulmaz olur umut bebeği. Arrow
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZggyPop

MesajTarih: Pzr 19.02.2006 11:40    Mesaj konusu: .. Alıntıyla Cevap Ver

Arrow Hayatım Harbiden Roman - Önsöz devamı..

Arrow Yolda gören kanal değiştirir. Ne akraba, ne aile dostu, ne de arkadaş kalır geriye. Hepsi biter. Yalnızlık, boşluk ve nefret dolu bir dünyaya adım atılır. Birkaç yıllık mutluluğa karşın, ölüme kadar sürecek karmaşa dolu bir yol başlar umut bebeği için.
Bu kitap, benim gerçek yaşam öykümdür. Uzun ve yorucu yaşantım boyunca, hep umutlarla çabalayan ve bir köşede yok olup giden nice umut bebeklerini, karanlık gökyüzünden düşmemek için çabalayıp duran yıldızlara benzetmişimdir hep.
Başa dön
gunsnroses

MesajTarih: Cmt 10.11.2007 6:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1963doğumlu, defalarca hapse ve akil hastanesine girmi$ cikmi$, sonra yazarligi secmis, biri otobiyografik olmak uzere 6 kitap yazmi$, birkac sene once de zamansiz bir sekilde ölüp gitmi$ bir garip insan...
gunsnroses

MesajTarih: Cmt 10.11.2007 6:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basılmış 6 kitabı vardır;
* şeytan dönemeci
* kızıl havuzlar cehennemi
* köpek kardeşler çetesi
* suçun piçi
* gecenin gözleri
* hayatım harbiden roman
* eski bir hırsızın anıları
gunsnroses

MesajTarih: Cmt 10.11.2007 6:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işiği açik birakmak yetmez hirsizi aptal mi sandiniz?
televizyonda kaç kez polislerin hırsızdan korunma yöntemi olarak, evde olmayanların bir ışığı açık bırakması telkinini duydum. yahu birader, hırsızlar o kadar gerzek midir sanıyorsunuz? hırsız keşfi yapmış ve işi bitirmeye kararlı. yazın bunaltıcı sıcak havasında pencereler sıkı sıkıya kapalı ve lamba yanıyor! hırsız beklemede. lakin, gölge görünmüyor. hırsız cama küçük bir taş atıp yoklama çeker. sonra peş peşe birkaç taş daha atar ve işe uyanınca mekana dalıverir. ve iş biter kordon gider.

(eski bir hırsızın anıları)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız