Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Andaç Gürsoy
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Andaç Gürsoy

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
GORGOROTH666

MesajTarih: Sal 14.02.2006 13:29    Mesaj konusu: Andaç Gürsoy Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bildiğimiz gibi yıllardır süregelen bir tuğçe var andaç ın çizimi ne düşünüyorsunuz tuğçe hakkında sizce kalkmalı mı yoksa dergiden kalkmamalı mı bence andaç daha iyilerini çizebilir Wink
cihanyum

MesajTarih: Cum 17.02.2006 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tuğçe bıktırdı beni artık lombakın tüm sayıları elimde olmasına rağmen andaç gürsoyun çizdiği hiçbişeyi okumuyorum bide üstüne dua ediyorum işallah bu ay işi geçikmiştir yapamamıştır diye ama hatun çalışkan yahu habire yeni yeni şeyler çiziyor veriyor.... çizimi güzel ama konu ve espiriler bana hiç hitap etmiyor bence tuğçe büyümeli artık...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GORGOROTH666

MesajTarih: Cmt 18.02.2006 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cihanyum demiş ki:
tuğçe bıktırdı beni artık lombakın tüm sayıları elimde olmasına rağmen andaç gürsoyun çizdiği hiçbişeyi okumuyorum bide üstüne dua ediyorum işallah bu ay işi geçikmiştir yapamamıştır diye ama hatun çalışkan yahu habire yeni yeni şeyler çiziyor veriyor.... çizimi güzel ama konu ve espiriler bana hiç hitap etmiyor bence tuğçe büyümeli artık...

evet tuğçenin büyümesi gerek artık daha iyi şeyler istiyoruz andaç tan
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız