| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rebelde_gokhan

Kayıt: Sep 06, 2005 Mesajlar: 281 Nerden: ankara,DeepFoCus
|
Tarih: Cum 10.02.2006 0:15 Mesaj konusu: Gitar gövdesinde çatlak |
|
|
gitarın talihsiz bi kaza sonucu yere carptı ve kasanın alt kısmından boyası dçkülcek şekilde çatladı
buna yapılabilcek bişey var mı biliyomusun veya daha önceden basına gelen ve buna bi çözüm üreten
yardım ederseniz cok sevinirim... _________________ _Eski_DeePFoCuS_Gitar_
kadın gibidir kaprislidir agırdır adamı yorar zaman zaman çileden cıkartır
guzel kadını izlemesi telecaster'i dinlemesi zevklidir[/b:b29032 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
psionic Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 10.02.2006 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
Aynı sorun bende de var 1 senedir boyası dökük vaziyette duruyor. Hatta çatlağı biraz daha devam ediyor diye ierde daha da sökülür diye endişe etmiştim ama bişe olmadı 1 senedir aynı. _________________ Cort X-2 lh ~ Behringer GDI21 ~ VS15
SATILIK/TAKASLIK MARSHALL VALVESTATE 15 |
|
| Başa dön |
|
 |
on_air

Kayıt: Nov 22, 2005 Mesajlar: 194 Nerden: geldim ben buraya yav
|
Tarih: Cum 10.02.2006 1:51 Mesaj konusu: |
|
|
gitarların ustunde polyester vernik olduğundan (ki bunu bilirsiniz)bu sorunu ya bir usta çözebilir yada boya işinden anlıyorsan komple zımpara boya ve vernik atılır.yalnız ben güzel bir sticker yaptırıp çözmüştüm olayı. _________________ ibanez rg2550,weeping demon,sensonic cami mixeri made in izmir,bide digitech rp100 |
|
| Başa dön |
|
 |
oaltan

|
Tarih: Cum 10.02.2006 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Sizin ilacınız Kenan Ustadır. Ankaranın tek luthier'i diyebilirim. Hem işi çok temiz ve çok ucuzdur. Ankaralılar için gerçekten şans(hele istanbuldaki ustaların fiyatlarını gördükten sonra.) Evrensel Müzik atölyesi var İzmir Caddesinde bir pasajın alt katında gmk tarafından giderken orobüs firmalarının olduğu tarafta üstgeçidin ayağının hemen orada karşısında GALAKSİ internet Cafe var. Orada bulabilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
rebelde_gokhan

|
Tarih: Cum 10.02.2006 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu kenan usta gerçekten yapabilir diyosun yani
eyvallah cok saol umarım düzgün yapar _________________ _Eski_DeePFoCuS_Gitar_
|
| Başa dön |
|
 |
yakko

|
Tarih: Cmt 11.02.2006 3:46 Mesaj konusu: |
|
|
gitarın çok kıymetli değilse, temizce iyi bir tutkal sür ,hasarıda anı olarak kabul et gitsin _________________ so far so good so what.. |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cmt 11.02.2006 4:03 Mesaj konusu: |
|
|
başlığı biraz düzelttim... artık ne çatlak kim çatlak belli oldu  |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 11.02.2006 4:24 Mesaj konusu: |
|
|
çatlak derken boyada mı yoksa üç boyutlu bir çatlak mı?yani gövdenin içine ilerleyen?
Steve Vai'ın Evo'sunda var öyle bir olay  _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
rebelde_gokhan

|
Tarih: Cmt 11.02.2006 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
ya sadece boyasında bi dökülme ve catlama var
ayrıca gitar biraz degerli fender tele'de _________________ _Eski_DeePFoCuS_Gitar_
|
| Başa dön |
|
 |
thunderhead

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: | çatlak derken boyada mı yoksa üç boyutlu bir çatlak mı?yani gövdenin içine ilerleyen?
Steve Vai'ın Evo'sunda var öyle bir olay  |
Evo nun neckin yanindan baslatip govdeye dogru ilerleyen catlagi. onun icin bi cozum bulamamislar. Bir gun evoyu emekli etmek zorunda kalicak vai amcamiz.
Arkadasin sorusuna gelince. Gitar degerli olduguna gore kendin bisey yapmasan iyi olur. Bena gore gitar ustundeki catlak ve vuruklar onemli degil. Sonucta kozmetik seyler. Ama gercekten kurtulmak istiyorsan bi luthiere ver. O boyayi kazimasi var yeniden boya atmasi astari zarti zurtu. hic ugrasma derim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
| thunderhead demiş ki: | | Norton_Antor demiş ki: | çatlak derken boyada mı yoksa üç boyutlu bir çatlak mı?yani gövdenin içine ilerleyen?
Steve Vai'ın Evo'sunda var öyle bir olay  |
Evo nun neckin yanindan baslatip govdeye dogru ilerleyen catlagi. onun icin bi cozum bulamamislar. Bir gun evoyu emekli etmek zorunda kalicak vai amcamiz.
. |
biliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
rebelde_gokhan

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 3:01 Mesaj konusu: |
|
|
peki bişey daha sorcam thunderhead
bu senin boyasını kazımak felan dedigin işlemi adam bütün kasayamı uygulayıcak yoksa sadece boyası dökülmüş olan yeremi
bi de gerçekten kurtulunurmu yoksa bole bi işlemden geçtigi anlasılabilirmi eger anlasılıcaksa boyle kalması daha iyi tabii _________________ _Eski_DeePFoCuS_Gitar_
|
| Başa dön |
|
 |
fst

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
Kenan usta herhalde yapılcak en iyi tedaviyi uygular.. bir arkadaşın akustiği düşmüştü yere bir keresinde kulakların bulunduğu kısım komple 1. perdenin hizasından ayrıldı ve düştü
kenan ustaya verdi arkadaş ve geri aldığında kırık olan yerden sadece hafif bir iz vardı.. _________________ Ignorance is bliss.
http://www.soundclick.com/fst
http://www.soundclick.com/util/downloadSong.cfm?ID=2305086
Homemade bu kadar olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
thunderhead

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 3:09 Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki butun kasaya uygulamasi soz konusu degil. Butun kasaya uygulamasi demek gitarin butun aksamlarinin birbirinden ayrilmasi demek. Ufak bi catlak icin o kadar kulfete girmeye hic gerek yok. ona yapilacak sey sadece catlagin oldugu bolgeyi zimparayla temizleyip titiz bir kat (yada kac kat gerekirse) boya atmaktir. Gitarin ne renk?? Gitarin renginin tutulmasida onemli. Bi iki ton yukarida yada asagida olursa olay belli olur. Eger catlak seni gercekten rahatsiz ediyorsa bi luthier ile konus. Kendim biseyler yapmak istiyorum diyorsan Arama yap DrB zamaninda bu konuda baya bilgi vermisti. Bulamazsan www.Müziktek.com a bak orda bu konu ile ilgili bi iki baslik var. Son olarak benim fikrim catlagin kalmasidir. Gitarina bir karakter verir  |
|
| Başa dön |
|
 |
rebelde_gokhan

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 3:50 Mesaj konusu: |
|
|
ya bi kaç arkadasta ole dedi karakter sahibi olmus felan diye espiri felan dondu ama gitar aslında daha 3 aylık felan o yuzden içim acıdı biraz
kendim yapabilcegimi zannetmiyorum ama gitarın rengi ten rengine yakın bi renk gitarın rengini bulur herhalde neyse ben en iyisi bi luthier konusuyım su kenan usta'nın yanına bi ugrıyım cok saolun yardımlarınız için _________________ _Eski_DeePFoCuS_Gitar_
|
| Başa dön |
|
 |
|