Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - paypal'la ödeme yapmak
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

paypal'la ödeme yapmak

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Canneerr

MesajTarih: Cum 10.02.2006 17:24    Mesaj konusu: paypal'la ödeme yapmak Alıntıyla Cevap Ver

ya bu sistem nası çalışır?ben usa'e para göndericem (20-30$ arası) ve bende sadece bankamatik kartı var,bu kartla buraya para yükleyip alışveriş yapabiliyo muyuz?Kısacası kullanmış birisi varsa bi baştan sona açıklarsa sevinirim...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
janmoreye

MesajTarih: Cum 10.02.2006 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bankamatik kartıyla ödeme yapabileceğini zannetmiyorum. Amerika'da olsa yapabiliyorsun. çünkü ora hesap numaranı ve bankanın routing numarasını veriyorsun. Adamlar senin hesabıdan bir miktar para çekip tekrar yatırıyorlar. Sen o meblayı söylüyorsun vadesiz hesabın onaylanıyor. Burdan sadece kredi kartı kullanabiliyrsun diye biliyorum. Onda da uluslararası kartlarda ilk başta maksimum 250 Dolar limit koyuyorlar. Ve yine böyle bir para çekip yatırma olayı oluyor, kredi kartı extresinde de o işlemin yanında bir numara var o numarayı girip hesabını verify ediyorsun.
Başa dön
Kanca-gtr

MesajTarih: Cum 10.02.2006 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlla kredi kartı olması gerekmiyor.Benim yok...En yükseği 1000$ civarında olmak üzere defalarca alışveriş yaptım.Yani 250$ sınır da yok. Bankamatik kartı olan hesabından bir sanal kart (sanal kredi kartı değil) çıkartırsan onu kullanabilirsin. Sanal kart sanırım artık çoğu bankanın sunabildiği bir hizmet.İnternet sitesinden 15 dakkada çıkıyo. Yine söyliyim sanal kredi kartı için kredi kartın olması gerekiyor,sanal kartın ise krediyle alakası yok,hesabın varsa açıyorlar.
Sigmastern

MesajTarih: Cum 10.02.2006 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben birkac defa kullandim. Bir iki yolu var.
1.Kredi kartiylan cok kolay ödeme
yapabilirsin.
2. Daha önceden kredi karti yada havale yoluylan paypala para gönderip hesabina yükleyebilirsin, bu durumda paypalda paran, alis veris yaptigin anda bu miktardan cekiyorlar.
3. Yada ebayden yada paypal kabul eden baska bir yerden paypal yoluyla bisey aldiysan vede paypalda paran yoksa, sana yine kullanma amaciyla birlikte paypala havale cikaracagin hesap nosu emaillen geliyor.

Paypalin asil amaci ebayde mümkün oldugu kadar güvenli alis verisi saglamak. Belli bir miktara kadar (buda senin üyelikine bagli) bir aksilik ciktigi taktirde paran garanti altinda.
Başa dön
Sigmastern

MesajTarih: Cum 10.02.2006 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben birkac defa kullandim. Bir iki yolu var.
1.Kredi kartiylan cok kolay ödeme
yapabilirsin.
2. Daha önceden kredi karti yada havale yoluylan paypala para gönderip hesabina yükleyebilirsin, bu durumda paypalda paran, alis veris yaptigin anda bu miktardan cekiyorlar.
3. Yada ebayden yada paypal kabul eden baska bir yerden paypal yoluyla bisey aldiysan vede paypalda paran yoksa, sana yine kullanma amaciyla birlikte paypala havale cikaracagin hesap nosu emaillen geliyor.

Paypalin asil amaci ebayde mümkün oldugu kadar güvenli alis verisi saglamak. Belli bir miktara kadar (buda senin üyelikine bagli) bir aksilik ciktigi taktirde paran garanti altinda.
Başa dön
Canneerr

MesajTarih: Cum 10.02.2006 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya işin aslı bende ziraat bankasının bankamatiği var ve paypal'dan ibanezrules'daki adama para yollamak istiyorum,nası yapıcam?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız