Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Hande Yener
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Hande Yener
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asmashingpumpkin

MesajTarih: Prş 19.01.2006 11:36    Mesaj konusu: Hande Yener Alıntıyla Cevap Ver

işte alışıldık hande yener imajını yıkıp yok eden albüm! bu albüm türkiyede pop, dance, r"nb, funk gibi tarzların, kopyacılığa kaçmadan, özgün bi şekilde harmanlandığı, hande yener ve türk pop müzik piyasası adına çok taze, güzel tatlar sunuyor, sözler daha samimi, içten; melodiler kesinlikle kulak okşayıcı, dinleyeni zorlamıyor; hande yenerin vokal tarzı da değişmiş, yağ gibi akıyor kulağa; bi kere albüme türkiyenin en özgün müzik adamlarından mete özgencil'in eli değmiş, çok güzel besteleri var; erdem kınay çok iyi düzenlemeler yapmış, kesinlikle dikkate değer bi isim; albüm genel olarak iyimser bi ruh hali aşılıyor, daha ilk şarkıdan bu havaya giriyorsunuz:

yüreğine güneş koy
yüreğine bulut koy
yüreğine yıldız koy
yola devam...

eğer 'ben türk pop dinlemem' demiyorsanız, 'eller havaya! hande yener' tarzının nasıl değiştiğini görmek istiyorsanız, en azından türkçe müzikte farklılık arıyorsanız bu albümü bi dinleyin, hande yener hakkında da yazabilirsiniz ama ben özellikle 'Apayrı' hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayerbodom

MesajTarih: Prş 19.01.2006 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sesi hakkında yorum...Sadece nerden nereye diyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
maggot_515
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 19.01.2006 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

senin adın hande sesin kopya hadi be ..aahah hip hop yaptım ehehheh...
NDA-2

MesajTarih: Prş 19.01.2006 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir türlü bu kadını sevemedim.yaptığı müziğe ısınamadım.
çok saçma geliyor.
pudding

MesajTarih: Prş 26.01.2006 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kadın söz falan yazmıyor sanırım.bu yüzden sevmem kendisini.sanatçı üretken olmalı..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Prş 26.01.2006 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albüme klibe fln para saçmıs baya bi ama sesine şarkılara yorum yapamam...
Başa dön
silent_guitar

MesajTarih: Cum 27.01.2006 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Piyasaya çıktığı ilk günden beri diğerlerinden farklı bir yanı olmuştur hep Hande Yener'in. Şarkıları müzikal açıdan diğer popçulara göre biraz daha olumlu ve ılımlı yaklaşılabilir cinstendir hep benim için. Son albümünü bilemiyorum ama imajı, duruşu ve yeni görüntüsü bence çok hoş olmuş. Sürekli olmasa da arada takip edilebilir. Smile

Saygılar...
asmashingpumpkin

MesajTarih: Cum 27.01.2006 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sadece rock-metal ağırlıklı müzik dinleyenler için tabiki hiç cazip bi isim değil, ama farklı tarzların türkiyedeki kaliteli örneklerini takip ediyorsanız, bu albüm dinlenebilir, hande yener belki bundan sonra böyle bi albüm yapmaz, ama bu albüm türk popüler müziği için iyi bi alternatif bana göre...arada dinlenebilir bence de en azından...
Başa dön
benayevsen

MesajTarih: Cum 27.01.2006 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen tv8 de Şafak Karaman konuk olarak almıştı. Ama inanın çok kötü bir albüm gibi neden diyeceksiniz programda çalışmalarından birkaç tanesini 1-2 dk dinleti gibi birşey yaptılar çok çok komik ve saçma olmuş. Yani kendi dalındaki belli duruşunu bu albümle kaybedecek gibi. Altan Çetin gibi bir isimle çalışıp farklı bir köşede durmayı başarmıştı artık o duruşu kalmaz:D Sulu, orasını burasını açan, mal mal konuşan, cırlayan bir piyasanın içinde sessiz sakin duran bir kişi o yüzden tebrik etmek gerekir diye düşünürüm.
cilekes-ece

MesajTarih: Pts 30.01.2006 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence bu albümü hiç güsel diil hande yener in nerden ilk çıktığı zamanlar nerde yeni albümü
sen yoluna ben yoluma kasetini mükemmeldi ama soradan bozdu tarzını şarkı eğlenceli olabilir ama
eski albümlerine bakılırsa bu albüm bi hiç!!!
todesengel58

MesajTarih: Çrş 01.02.2006 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence sarkının sozlerıde seside cok guzel..
Başa dön
motimo

MesajTarih: Pts 06.02.2006 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

klibinde gwen stefanivari hareketler, kıyafetler... sevmiyorum bu kadını. ama son klip şarkısı güzel. en azından diğer pop şarkılarına göre daha kaliteli.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Borknagar

MesajTarih: Çrş 08.02.2006 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pudding demiş ki:
bu kadın söz falan yazmıyor sanırım.bu yüzden sevmem kendisini.sanatçı üretken olmalı..

süper kadın! çok seviyorum. yaptıkları bana çok samimi geliyor. yorumu canlıda aynısını yakalayamasa da stüdyo kayıtlarında bilhassa mükemmel. üretkenlik, bestekarlık ayrı yorumculuk ayrı. cehalet almış başını yürümüş Exclamation
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
hack-

MesajTarih: Prş 09.02.2006 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en azından farklı bir sounda sahip albüm.kendini yenilemeside bir artısıdır hande yenerin.
dizzytrippin

MesajTarih: Cum 10.02.2006 3:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hande Yener'e bravo...Riskli bi iş yaptı,sonucundan diğer tüm popcular nasiplensin
slayerbodom

MesajTarih: Cum 10.02.2006 8:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slov parçaları iyi oluyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 10.02.2006 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaliteli gibi ya.
Başa dön
eftelya

MesajTarih: Pzr 12.02.2006 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı büyük karakterde yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
hardal

MesajTarih: Cum 17.02.2006 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hande Yener günümüzde iyice arabeskleşen altyapılar,sözler,yorumlar,yapılan biribirinin aynısı işler yerine çok daha avrupai sound vr aranjman teknikleri kullanarak daha güzel işler yapıyor gibime geliyor. gibime geliyor diyorum çunku bu dediklerim bundan bir onceki albumunun hareketli çıkış parcası,ve şuan tv de donen "kelepçe" isimli parçalar için gecerli.Albumu dinlemek lazım daha iyi bir yorum için.
Başa dön
hokus-pokus

MesajTarih: Cum 17.02.2006 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sadece kelepçeyi dinledim ve 80lerin disco tarzını iyi ve ince bir işçilikle ortaya koymuşlar. tabi dünyada yeni değil ancak müziğe çok sığ bakan birçok türk dinleyici için ufuk açıcı olabilecek bir parça.

aranjmanı çok sağlam olmuş parçanın.

disco güzeldir:)
insanlar sınırlarını kendi insiyatifleri ile değil de kurallarla çizmeye alıştırıldıkları sürece kimse gerçek özgürlüğü anlayamaz. -ortaya karışık gitaristi- http://www.nokiasupersound.com/eserler/a6073f0d750309292c82d21db1be8a05.mp3
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız