Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tubesandmore.com hakkına
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tubesandmore.com hakkına

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
OnurBattal

MesajTarih: Cmt 04.02.2006 12:00    Mesaj konusu: Tubesandmore.com hakkına Alıntıyla Cevap Ver

www.tubesandmore.com sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan arkadaşlar varmı ya da siteni güvenliği hakkında bir bilginiz var mı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Prelektro

MesajTarih: Cmt 04.02.2006 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siteden alışverişim olmadı ama eğer dikkat edersen sitenin altta bi tane kilit işareti var SSL 128 bir koruma yazar üzerine gelince. O işaret olan siteler güvenilir oluyor genelde bu sitedede var gördüğüm kadarıyla , kredikartın direk bankaya gidiyor site sahibi felan göremiyor bilgileri. (tabi bilgisayarında trojan vb. olmamasına dikkat et)
Kanca-gtr

MesajTarih: Pzr 05.02.2006 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lamba alacaksan http://www.tubestore.com u deneyebilirsin. Birçok kez alışveriş yaptım güvenilirdir. Birde http://www.revolutionguitar.com var. Ordanda birkaç kez aldım onu da öneririm...
hipertansiyon

MesajTarih: Sal 07.02.2006 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba Kanca, Revolution'dan internet vasıtası ile mi yaptın alışverişini ? Teslimat, vergi durumlarına ilişkin bilgilendirebileceğin noktalar var mı ? Siparişler sorunsuz ulaşıyor mu ? Türkiye'ye gönderiyorlar mı ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kanca-gtr

MesajTarih: Çrş 08.02.2006 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hipertansiyon demiş ki:
Merhaba Kanca, Revolution'dan internet vasıtası ile mi yaptın alışverişini ? Teslimat, vergi durumlarına ilişkin bilgilendirebileceğin noktalar var mı ? Siparişler sorunsuz ulaşıyor mu ? Türkiye'ye gönderiyorlar mı ?
Evet,internet yoluyla yaptım. Paypal yöntemiyle ödedim.Türkiyeye gönderiyorlar.Teslimat&vergi konusunda problem çıkmıyor.Dikkat edeceğin noktalar: Gümrük vergisinden muafiyet için 1. 100$ dan ucuz olması gerekiyor. 2. Postayla gönderilmiş olması gerekiyor(kargo DEĞİL) Daha bi ton ayrıntı var ama kısaca böyle özetlenebilir...
Siparişlerde sorun yoktu zaten adamlar öyle bi paketlemişler ki bırak yolda bişi olmasını açması bile zor Smile Lambalara ulaşmak için küçücük kutudan bir yığın sünger çıkardım Smile
Fakat bu alışverişlerde herzaman risk vardır...Ben yaklaşık 30 kez dışardan alışveriş yaptım,sadece 1 kez gelmedi...(büyük ihtimalle postada kayboldu)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız