| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
asmashingpumpkin

|
Tarih: Prş 19.01.2006 11:36 Mesaj konusu: Hande Yener |
|
|
işte alışıldık hande yener imajını yıkıp yok eden albüm! bu albüm türkiyede pop, dance, r"nb, funk gibi tarzların, kopyacılığa kaçmadan, özgün bi şekilde harmanlandığı, hande yener ve türk pop müzik piyasası adına çok taze, güzel tatlar sunuyor, sözler daha samimi, içten; melodiler kesinlikle kulak okşayıcı, dinleyeni zorlamıyor; hande yenerin vokal tarzı da değişmiş, yağ gibi akıyor kulağa; bi kere albüme türkiyenin en özgün müzik adamlarından mete özgencil'in eli değmiş, çok güzel besteleri var; erdem kınay çok iyi düzenlemeler yapmış, kesinlikle dikkate değer bi isim; albüm genel olarak iyimser bi ruh hali aşılıyor, daha ilk şarkıdan bu havaya giriyorsunuz:
yüreğine güneş koy
yüreğine bulut koy
yüreğine yıldız koy
yola devam...
eğer 'ben türk pop dinlemem' demiyorsanız, 'eller havaya! hande yener' tarzının nasıl değiştiğini görmek istiyorsanız, en azından türkçe müzikte farklılık arıyorsanız bu albümü bi dinleyin, hande yener hakkında da yazabilirsiniz ama ben özellikle 'Apayrı' hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Prş 19.01.2006 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
| Sesi hakkında yorum...Sadece nerden nereye diyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
maggot_515 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 19.01.2006 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
senin adın hande sesin kopya hadi be ..aahah hip hop yaptım ehehheh... _________________ ehehe... |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA-2

Kayıt: May 08, 2005 Mesajlar: 771 Nerden: Hatay / İskenderun
|
Tarih: Prş 19.01.2006 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
bir türlü bu kadını sevemedim.yaptığı müziğe ısınamadım.
çok saçma geliyor. _________________ www.DogusAka.tr.cx |
|
| Başa dön |
|
 |
pudding

|
Tarih: Prş 26.01.2006 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
| bu kadın söz falan yazmıyor sanırım.bu yüzden sevmem kendisini.sanatçı üretken olmalı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Prş 26.01.2006 20:23 Mesaj konusu: |
|
|
| albüme klibe fln para saçmıs baya bi ama sesine şarkılara yorum yapamam... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cum 27.01.2006 2:55 Mesaj konusu: |
|
|
Piyasaya çıktığı ilk günden beri diğerlerinden farklı bir yanı olmuştur hep Hande Yener'in. Şarkıları müzikal açıdan diğer popçulara göre biraz daha olumlu ve ılımlı yaklaşılabilir cinstendir hep benim için. Son albümünü bilemiyorum ama imajı, duruşu ve yeni görüntüsü bence çok hoş olmuş. Sürekli olmasa da arada takip edilebilir.
Saygılar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
asmashingpumpkin

|
Tarih: Cum 27.01.2006 11:15 Mesaj konusu: |
|
|
| sadece rock-metal ağırlıklı müzik dinleyenler için tabiki hiç cazip bi isim değil, ama farklı tarzların türkiyedeki kaliteli örneklerini takip ediyorsanız, bu albüm dinlenebilir, hande yener belki bundan sonra böyle bi albüm yapmaz, ama bu albüm türk popüler müziği için iyi bi alternatif bana göre...arada dinlenebilir bence de en azından... |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Cum 27.01.2006 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen tv8 de Şafak Karaman konuk olarak almıştı. Ama inanın çok kötü bir albüm gibi neden diyeceksiniz programda çalışmalarından birkaç tanesini 1-2 dk dinleti gibi birşey yaptılar çok çok komik ve saçma olmuş. Yani kendi dalındaki belli duruşunu bu albümle kaybedecek gibi. Altan Çetin gibi bir isimle çalışıp farklı bir köşede durmayı başarmıştı artık o duruşu kalmaz:D Sulu, orasını burasını açan, mal mal konuşan, cırlayan bir piyasanın içinde sessiz sakin duran bir kişi o yüzden tebrik etmek gerekir diye düşünürüm. _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
cilekes-ece

|
Tarih: Pts 30.01.2006 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
bence bu albümü hiç güsel diil hande yener in nerden ilk çıktığı zamanlar nerde yeni albümü
sen yoluna ben yoluma kasetini mükemmeldi ama soradan bozdu tarzını şarkı eğlenceli olabilir ama
eski albümlerine bakılırsa bu albüm bi hiç!!! _________________ <div>elimden hiç bişe gelems hiç bi çarem Y.O.K karanlık bu sokaklarda sesimi <br />duyan Y.O.K elimi tutan Y.O.K</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
todesengel58

|
Tarih: Çrş 01.02.2006 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
| bence sarkının sozlerıde seside cok guzel.. |
|
| Başa dön |
|
 |
motimo

|
Tarih: Pts 06.02.2006 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
| klibinde gwen stefanivari hareketler, kıyafetler... sevmiyorum bu kadını. ama son klip şarkısı güzel. en azından diğer pop şarkılarına göre daha kaliteli. |
|
| Başa dön |
|
 |
Borknagar

|
Tarih: Çrş 08.02.2006 13:33 Mesaj konusu: |
|
|
| pudding demiş ki: | | bu kadın söz falan yazmıyor sanırım.bu yüzden sevmem kendisini.sanatçı üretken olmalı.. |
süper kadın! çok seviyorum. yaptıkları bana çok samimi geliyor. yorumu canlıda aynısını yakalayamasa da stüdyo kayıtlarında bilhassa mükemmel. üretkenlik, bestekarlık ayrı yorumculuk ayrı. cehalet almış başını yürümüş  _________________ Infidel!
Infidel in Turkrock
Diken Fan Kulubü |
|
| Başa dön |
|
 |
hack-

|
Tarih: Prş 09.02.2006 13:46 Mesaj konusu: |
|
|
en azından farklı bir sounda sahip albüm.kendini yenilemeside bir artısıdır hande yenerin. _________________ www.myspace.com/hakanhepcan |
|
| Başa dön |
|
 |
dizzytrippin

|
Tarih: Cum 10.02.2006 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
Hande Yener'e bravo...Riskli bi iş yaptı,sonucundan diğer tüm popcular nasiplensin _________________ <div>www.turkdrum.net</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Cum 10.02.2006 8:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Slov parçaları iyi oluyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 10.02.2006 21:47 Mesaj konusu: |
|
|
Kaliteli gibi ya. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
eftelya

|
Tarih: Pzr 12.02.2006 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı büyük karakterde yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ Yaşamak direnmektir, direndim ama yaşayamadım;üzgünüm geç kalmışım... |
|
| Başa dön |
|
 |
hardal

|
Tarih: Cum 17.02.2006 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Hande Yener günümüzde iyice arabeskleşen altyapılar,sözler,yorumlar,yapılan biribirinin aynısı işler yerine çok daha avrupai sound vr aranjman teknikleri kullanarak daha güzel işler yapıyor gibime geliyor. gibime geliyor diyorum çunku bu dediklerim bundan bir onceki albumunun hareketli çıkış parcası,ve şuan tv de donen "kelepçe" isimli parçalar için gecerli.Albumu dinlemek lazım daha iyi bir yorum için. |
|
| Başa dön |
|
 |
hokus-pokus

|
Tarih: Cum 17.02.2006 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
ben sadece kelepçeyi dinledim ve 80lerin disco tarzını iyi ve ince bir işçilikle ortaya koymuşlar. tabi dünyada yeni değil ancak müziğe çok sığ bakan birçok türk dinleyici için ufuk açıcı olabilecek bir parça.
aranjmanı çok sağlam olmuş parçanın.
disco güzeldir:) _________________ insanlar sınırlarını kendi insiyatifleri ile değil de kurallarla çizmeye alıştırıldıkları sürece kimse gerçek özgürlüğü anlayamaz. -ortaya karışık gitaristi- http://www.nokiasupersound.com/eserler/a6073f0d750309292c82d21db1be8a05.mp3 |
|
| Başa dön |
|
 |
|