Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Terminatör 1-2-3-4
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Terminatör 1-2-3-4
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rage_Against_The_Machine

MesajTarih: Prş 02.02.2006 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ve beklenen film sonunda gösterime giriyor

Alien Vs Predator
Freddy Vs Jason dan sonra şimdide

Tatarr Ramazan Terminator e Karşı (EKmek Bıçağı, Makinelerin Sonu) Very Happy

slayerbodom

MesajTarih: Prş 02.02.2006 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu ne lan böyle tatar ramazan Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SANAL_FIRLAMA
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 05.02.2006 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Terminatör kendi dalında kült oldu artık yok böyle film her izleyişimde aynı tadı veriyorsa o film klasiktir kardeşim...
sleeping_with_ghosts

MesajTarih: Pzr 26.03.2006 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çocukluğumun filmidir, o kafayla öle bir bağlandımki filme ve bir daha da kopamadım.İlk filmin senesini baz alırsak 1984 , o zamana kadar yapılmış en iyi ve etkileyici kıyamet günü senaryosu.I'LL BE BACK repliğini efsaneleştiren filmdir . Ben 2. sini seviyorum en çok, filmin en başından en sonuna kadar...Bay Cıva yani t 1000 süperdir, Robert Patrick' in oyunculuğu başarılıdır....3. sü o kadar da güzel değildi , yani sen 12 sene bekle sonra karşına böle bişi çıksın. neyse durun ben bi daha seyrediyim 2.sini bari Very Happy HASTA LA VİSTA BABY Tap
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayerbodom

MesajTarih: Pts 27.03.2006 4:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende dedim 4. serisimi çıktı :=)
Başa dön
turke01
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 27.03.2006 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hadi benden duymuş olun, prodüktörler 4. film için James Cameron'a teklif götüreceklermiş, bizim Arnold Şvarze ne gezer'in Smile valilik süresinin dolup sinemaya dönmesini bekliyorlarmış.

Bana sorarsan ne James Cameron artık bu işlere dönüp bakar, ne de "sonradan" Amerikan vatanseveri Arnie amca koltukta 5 buçuk saat makyaj yaptırır. Parasız kalırlarsa başka tabi Smile
Başa dön
slayerbodom

MesajTarih: Cmt 10.06.2006 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Terminatör 4

California Valisi olan ünlü aktör Arnold Schwarzenegger ile özdeşleşen ''Terminatör'' serisinin dördüncüsünün çekimlerine gelecek yılın ilk aylarında başlanabileceği açıklandı.
Empire dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, filmin yapımcısı Andy Vajna, filmin mekanı olarak Avustralya'yı
düşündüklerini söyledi.Senaryosu hazır olan film için yönetmen arayışında olduklarını
belirten Vajna, California Valisi Schwarzenegger'in da bu filmde yer
almasını istediklerini, ancak sanatçının henüz kararını vermediğini kaydetti. Schwarzenegger'in karar vermesi halinde onun için çok ilginç bir rol ayarlayabileceklerini ifade eden yapımcı, ''Yeter ki o kararını versin. Onun için çok iyi bir rol buluruz'' dedi.
Başa dön
seventh

MesajTarih: Cmt 04.10.2008 1:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"sarah connor chronicles"ı takip eden varmı?pek sevilmiyor sanırım ama beni baya sardı.ilk bölümler biraz vasat olsada hikaye ilerledikçe sardırıyo baya Smile
Başa dön
mer_ve

MesajTarih: Cmt 04.10.2008 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filmlerdeki hava yok sanki
Başa dön
DMetallicAMT

MesajTarih: Pts 06.10.2008 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

4.ncu filmde John Connor'u Christian Bale oynayacak. 2009"un mayis yada haziran ayinda cikcakmis. Film 2018'de geciomus.

Ya yil 2008 oldu hala insanlarla robotlar arasinda savas cikmadi. Nasil is bu ya? Very Happy
-EcS-

MesajTarih: Pts 06.10.2008 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

4. filmin yönetmeni korkutuyor beni. McG denen eleman. Bir tek Charlie's Angels'tan biliyoruz. James Cameron yarattığı, efsane ettiği hikayenin bu en önemli parçasını, yani büyük savaşı nasıl başkalarına bırakıyor anlamıyorum.

Sarah Connor Cronicles te güzel bir dizi. Başlangıçta ben de çok önyargıyla izledim ama güzel hakkaten. Elbette ki özellikle o 2. filmin havasını yakalamak mümkün değil ama ana hikayeye sadık kalınarak bir tv dizisi için oldukça sürükleyici bir seyirde. Bir de ikinci sezon da t-1001 rolünde Shirley Manson var daha noolsun Cool

www.rammsteintr.com
Başa dön
seventh

MesajTarih: Pts 06.10.2008 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben aslında james cameron'un olmadığı hiçbir terminator projesine sıcak bakamıyorum ama diziyi önyargılardan kurtulup seyredince çok çekti beni.

salvation içinse,bence kıyamet günü öncesini falan bırakıp gelecekteki savaşı çekseler çok daha iyi olur.

son olarak terminator 2'nin kesilmemiş versiyonunu izleyenler varmı?filmin sonunda öyle bir sahne varki o sahne kesilmemiş olsa şu an ne 3.film ne 4.film nede dizi olurdu sanırım.herşeyi mutlu mesut bağlamışlar.sarah connor yaşlanmış parkta oturmakta.bir anda torunu koşuyo kendisine doğru,sonra john connor'ı görüyoruz büyümüş halini herkes pek bir mutlu Smile cameron'a göre hikaye çoktan bitmiş aslında o filmde Smile
Başa dön
Jellybon

MesajTarih: Pts 06.10.2008 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slayerbodom demiş ki:
turke01 demiş ki:
3. film, serinin utanç abidesidir.

Gerçekten'de izlediğimde hayal kırıklığına uğradım 3. serisinde ben daha farklı beklemiştim ama 1,2 yerini tutmadı...

Ciddi olamazsınız, üçüncüsü harikaydı, konuyu sona çok iyi bağladılar kesinlikle.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gunsnroses

MesajTarih: Prş 09.10.2008 2:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seventh demiş ki:
ben aslında james cameron'un olmadığı hiçbir terminator projesine sıcak bakamıyorum ama diziyi önyargılardan kurtulup seyredince çok çekti beni.

salvation içinse,bence kıyamet günü öncesini falan bırakıp gelecekteki savaşı çekseler çok daha iyi olur.

son olarak terminator 2'nin kesilmemiş versiyonunu izleyenler varmı?filmin sonunda öyle bir sahne varki o sahne kesilmemiş olsa şu an ne 3.film ne 4.film nede dizi olurdu sanırım.herşeyi mutlu mesut bağlamışlar.sarah connor yaşlanmış parkta oturmakta.bir anda torunu koşuyo kendisine doğru,sonra john connor'ı görüyoruz büyümüş halini herkes pek bir mutlu Smile cameron'a göre hikaye çoktan bitmiş aslında o filmde Smile

üçüncü pek bi zorlamaydı zaten...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız