| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
turke01 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 15:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Offffff, sağlam örnek vermişsin. Bir canlı, evini ölümüne savunur. Yuvasını savunan bir canlı, en çok korkulması gereken canlıdır. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
erkantheend

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
| CorvusTheHeretic demiş ki: | açıkçası olayı şöyle bakmak amerikada vietnama girdiğinde aynı şeyler oldu falza güvenin getirdiği durumlar tarihde yaşanmıştır yaşanmayada devam edecektir.  |
Haklısın.Hatta buna en iyi örneklerden biri de Çanakkele Savaşıdır.Ama burda bahsi geçen durum daha başkadır.Dev robotlara karşı(adını unuttum bu yüzden robot diyorum kusura bakmayın) o ayıcıkların hiç bir şansı yoktur.isterlerse hırs küpü olsunlar, ağızlarından ateş çıkartamadıkları sürece hiç bir şekilde robotlara karşı koyamazlar. _________________ I'll see you on the dark side of the moon |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 28.01.2006 1:22 Mesaj konusu: |
|
|
Bu aralar Expanded Universe denen olayla kafayı sapıttım.İmparatorluktan sonraki dönemle ilgili hikayeler,Lucas tarafından resmi kabul edilerek üretilmeye devam ediliyor.Luke'un Jedi Master olup,çoluk çocuğa karışması,Leia ve Han Solo'Nun 3 tane yavrucağı olması...Palpatine'in tekrar geri önmesi,Luke'un onu yoketmek için Dark Side'a geçmesi fakat sonra Leia tarafından kurtarılıp,iki kardeşin Palpatine'i ebedi ölüme postalaması...Türkiye'de bulmak zor,Ankara'da bir-iki kitap buldum,malum İngilizce ama Star Wars sitesinden para biriktirip sağlam bir sipariş vermeyi düşünüyorum.Kafayı iyice yedim Star War ile.. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
MaraJade

|
Tarih: Pts 21.08.2006 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bu konu ilgili sayfa da açtım ama gözden kaçar diye burda asıl ilgileniceklere bieraz bahsediyim dedim..Türkiyede şuan 2. star wars fan filmi çekilmekte ve fragmanı hazır durumda.izlemek isteyenler:
www.sonunbaslangici.com dan bakabilirler.benim beklediğimden çok daha kaliteliydi açıkçası..
bide yorum yapmak isterseniz http://www.turkrock.com/ftopic47827.html konuyla ilgili sayfaya yaparsanız sevinirm ha buraya yazıcaksanız da sağlık olsun:D _________________ hopE Is JusT A dENial of ReaLIty~majere |
|
| Başa dön |
|
 |
darthAquila

|
Tarih: Cum 01.09.2006 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk mesaj atmam gereken konuyu yeni görüyorum ya=( |
|
| Başa dön |
|
 |
pel_34

|
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Prş 22.03.2007 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
Star Wars, 9 Eylül 2007 tarihinde ParkOrman'da 30. yaşını kutlayacak.  |
|
| Başa dön |
|
 |
pel_34

|
Tarih: Cum 23.03.2007 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Sal 17.04.2007 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
tekkrar ızleme zamanım geldı sanırım bu basyapıtları  _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Pzr 09.03.2008 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
ya dizi çekilecekti, n'oldu? Yalan oldu sanırım!?
ya ben Anakin Skywalker'e çok sinir oluyorum arkadaş! asi, söz dinlemez. adam resmen 3. filmde; ''konsey bana yamuk yapsada karanlık tarafa geçsem diye bekledi'' ama 3. filmdeki Obi-Wan ve Anakin düellosu süperdi yahu. hele sonu...
Forever Obi-wan Kenobi!!! _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Sal 11.03.2008 0:20 Mesaj konusu: |
|
|
fanların yaptığı film çok ilginçe benziyo.fragmandaki görüntüler harika.merakla bekliyorum.yapan arkadaşlarada helal olsun.. _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2150 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Sal 11.03.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
ne filmi? benim bildiğim, Temmuz ayında Clone Wars'ın 3D animasyonu vizyona girecek. bahsettiğin benim dediğim mi? _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Sal 11.03.2008 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
fanların yaptığı amatör bi çalışma hocam.bende yeni farkettim internetde yayınlanacakmış.çok iyi iş çıkarmışlar fragman çok başarılı.
http://www.youtube.com/watch?v=kTqK1PCZ1vA _________________ Hold your hands up high, lift them toward the sky
When all I have - Is torn
Down down down, meet my pain tonight |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 11:32 Mesaj konusu: |
|
|
zamanında okulumun mssf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen film müzikleri gecesine damgasını vurmuş bir performans..hala tüylerim diken diken olur..
http://www.youtube.com/watch?v=7fTLKXBEK0o _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|