| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 27.01.2006 4:52 Mesaj konusu: Zeki Müren |
|
|
yok galiba başlık zeki müren ne diyim yani uyutmuyor insanı yarın sınavım var ve zeki müren eşilğinde bira içiyorum
çok büyük sanatçı bence gerek yazdığı sözler,gerek sesi...süper insan,doomcu olsa kesin ağlatır
küçükken korkardım bi de zeki mürenden acaip beton gibi saçları makyajı fln vardı draculayı zeki mürenle özdeşleştirirdim.Bİr de şarkılara eliyle klip çekerdi kuş derken eliyle kuş uçururdu fln...zaten sıkıyosa korkmayın direk yüze zoom klipler  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Luke

|
Tarih: Cum 27.01.2006 10:21 Mesaj konusu: |
|
|
güzel ama neden yozlaştırdılar anlayamıyorum... 3-5 tane şarkısını indirdim hepsinde gereksiz ve müziği tamamen bozan enstrumanlar var... Klavye, bateri, bas gitar hatta gitar gibi... Yahu ne gerek var. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
SANAL_FIRLAMA Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 13, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: KARANLIKTA AGLAYAN ÇOCUK
|
Tarih: Cum 27.01.2006 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
Sanat Güneşi lakabı neden verildi.Şarkılarında insanlar kendilerinde ne buldu da bu kadar sevdiler Zeki Müreni cevap huzur ve dinginlik en büyük mutluluk budur...
1.Zeki Müren
Nalan Seçkin
Bilgi Yayınevi
“Zeki Müren'in ölüm haberi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. İlk aşamada kimse inanamadı, fakat gerçekti. Her faniyi bekleyen son onu da 24 Eylül 1996 Çarşamba günü saat 20.59'da TRT İzmir Televizyonu'nun makyaj odasında yakalamıştı. Aslında Azrail'le, bant çekimi yapılan stüdyoda, yüze yakın medya temsilcisinin gözleri önünde selamlaşmıştı ama, kuvvetle olası ki, kendine özgü nezaketi ve tane tane sözcükleriyle can alıcıya yalvardı: "Burada olmasın n'olur!” _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 27.01.2006 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Luke demiş ki: | | güzel ama neden yozlaştırdılar anlayamıyorum... 3-5 tane şarkısını indirdim hepsinde gereksiz ve müziği tamamen bozan enstrumanlar var... Klavye, bateri, bas gitar hatta gitar gibi... Yahu ne gerek var. | bence güzel bir şey ya aslında o 80lerin sonunda 90ların başında sanat müziğinde genel akım gibi bişey elektronik davul ve bass gitarlı şarkılar(çocukluğum onları dinleyerek geçti de).Bence o dönem şarkıların çok sesli bir havası var eskilere göre  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 27.01.2006 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Luke demiş ki: | | güzel ama neden yozlaştırdılar anlayamıyorum... 3-5 tane şarkısını indirdim hepsinde gereksiz ve müziği tamamen bozan enstrumanlar var... Klavye, bateri, bas gitar hatta gitar gibi... Yahu ne gerek var. | bence güzel bir şey ya aslında o 80lerin sonunda 90ların başında sanat müziğinde genel akım gibi bişey elektronik davul ve bass gitarlı şarkılar(çocukluğum onları dinleyerek geçti de).Bence o dönem şarkıların çok sesli bir havası var eskilere göre  |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Cmt 28.01.2006 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi uzaklardasın. adlı parçasını çok severim.  |
|
| Başa dön |
|
 |
samsara_gitar

|
Tarih: Cmt 28.01.2006 3:00 Mesaj konusu: |
|
|
| öyle bir ses, öyle bir yorum.... bir daha gelmez, sanmıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
aswang6

|
Tarih: Prş 25.05.2006 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
aslında çok fazla sevmem ama şöyle bir gerçek var ki işinin ehli biri sanatının duayeni tabidi de... _________________ ...yaşarken korktuğum tüm sürüngenlere yemdi artık bedenim
delik deşiğim solucanlar nasılda kemiriyorlar benynimi
bakir kalmış bir toprakta bekaretini çoktan kaybetmiş merhametlerimiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 25.05.2006 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
vardı zeki müren başlığı ya:S _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
psikoz

|
Tarih: Cum 26.05.2006 7:06 Mesaj konusu: |
|
|
İyi bi arkadaş bi ufak rakı paranın yettiğiyle meze artı zeki müren ve tabi ki muhabbet...
kafalar limon olduktan sonra başla şarkılara eşlik etmeye, gözlerin doguyor gecelerime... muhtacım..sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar... duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini... şimdi uzaklardasın...
hareketlerimiz bile değişmişti yaw yumaşak yumuşak hareketler, eller havada yılanlar gibi,kafalar sağa sola oynuyodu dansözler gibi 
eed neyse çok güzel bi geceydi, sanırım bidaha da o tadı alamam, denemeyenlere ve zeki müren sevenlere tavsiyemdir  _________________ bu imza olayına da kılım ha. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Pts 29.05.2006 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
O bir USTAydi!
Allah rahmet eylesin. _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
SilverBloodomen

|
Tarih: Pts 29.05.2006 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
Dertli gönüllere giren. İşte benim Zeki Müren...
Kendini anlatmış işte şarkısında
Allah rahmet eylesin _________________ Björk Ölmesin...
Bakkal bey... 100 gr. aşk lütfen... |
|
| Başa dön |
|
 |
playmaker Burak Tülbentçi

|
Tarih: Sal 06.06.2006 8:51 Mesaj konusu: |
|
|
Daha once baslik vardi ve ben de yazdim diye hatirliyorum, herneyse ustad icin benim birsey soylememe gerek yok.
Amerikada dinlettigim herkes begendi yorumunu, sozleri anlamadan da sarkilarini zevkle dinlediler. _________________ www.myspace.com/osmanburak
www.purevolume.com/osmanburak |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 06.06.2006 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
Ablam cenazesinde ezilme tehlikesi geçirip bayılmıştı.Cenazeye gidebilmek iin okula gitmemişti.
Evde de birsürü kasedi var babam almış zamanında.
Hayır,satılık değiller.
7 tane var.
Hoşçakalın
 _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
funandrock

|
|
| Başa dön |
|
 |
jenesaispas

|
Tarih: Cum 23.06.2006 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
küçükken keçi müren dediğim üstad. işte benim Zeki Müren diye bir şarkısı vardı, iç dünyasını biraz olsun aralayan güzel bir şarkıdır.
İsmim Mesut, göbekadım Bahtiyar
Yıllarca hep böyle bildiniz siz
Mesut Bahtiyar dan şarkılar dinlediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 782 Nerden: Tansiyon 12.8- Drummer
|
|
| Başa dön |
|
 |
neyzenilhan

|
Tarih: Pzr 25.06.2006 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Zeki abimizin en eski kayıtlarını severim. kalan müzik 55-63 dönemi kayıtları _________________ Yine bir gülnihal aldı bu gönlümü |
|
| Başa dön |
|
 |
Noodfan

|
Tarih: Pts 26.06.2006 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Sanat müziği sevin sevmeyin farketmez; ama Zeki Müren sanatın taa kendisiydi, gelmez böylesi bir daha asla dünyaya. |
|
| Başa dön |
|
 |
|