Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - çok fazla mesaj var..
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

çok fazla mesaj var..
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
knopfler

MesajTarih: Sal 23.03.2004 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk çağırdığın sıralarda uğradım ama bugünlerde internet'i zaten çok az kullanıyorum..o yüzden faydalanamıyorum..ilk baktıpımda orayı çok karışık bulmuştum..daha doğrusu bana göre fazla profesyoneldi sanki içeridekiler..merak ettikçe geleceğim ama önce bir grup bulmalıyım merak için..birçok insan var ama aynı amaçla toplanmak zor..görüşürüz başka bi yerde..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
knopfler

MesajTarih: Pzr 08.01.2006 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 yıl önceki sorunla tekrar buradayım..
eleman arayanlar bölümü çöp tenekesi gibi olmuş, birinin "kim ne arıyormuş acaba bana ihtiyaç var mı" diye bakması zor gibi. gözden çıkarılmış bu bölüm. işe yaramıyorsa tamamen kapatılsın bari. ya da yok mu bunun çözümü, biri el atsa oraya.

tekrar okudum da. Aslında iyi olmuş bu konunun burada olması. Geleceği gören biriymişim, siteye girilmez oldu bu sorundan dolayı.
Başa dön
deadly
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Pts 09.01.2006 12:11    Mesaj konusu: Re: çok fazla mesaj var.. Alıntıyla Cevap Ver

knopfler demiş ki:
açık bir şekilde dile getireyim..ben siteye üye olalı çok olmadı..küçük bi sorun var gibi geliyor..diyelim ki, ben guns n' roses dinleyicisiyim..haklarında yazılanları okumak istiyorum..hangi birini okuyacağım..yüzlerce mesaj var..gerekli, gereksiz..ne önerirsiniz..mümkünse bu söylediklerime karşı çıkmayın, yalnızca çözüm...teşekkürler..

Açıkçası bu konuya tüm kalbimle katılıyorum. Bir forum 100 sayfa ve forumun Arama fonksiyonu çok sağlıklı olmadığından istediğiniz bir bilgiye çok sağlıklı ulaşamıyorsunuz. Yada aynı tartışmalar sayfalarca yapılıyor. Bu daha çok insanlarda forum kültürü oluşmamasından kaynaklanıyor. İnsanlar önce okuyup sonra yazacaklarına önce yazıp hiç okumuyorlar... Bu bizim açımızdan da çok zor çünkü temizlediğiniz bir başlığa bir bakıyorsunuz 1 haftada 6-7 sayfa yazılmış. Dediğim gibi önce okuyup sonra yazılsa kolaycılığa kaçılmasa çok daha iyi olacak....
Yeni yazdığınız mesaj için de şunu diyebilirim. Ordaki başlıkları elimden geldiğince kontrol etmeye çalışıyorum. İnsanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak genelde büyük harfle yazılmış ve Forum Kurallarına aykırı başlıkları direk çöpe gönderiyorum. Ancak bunun yanında birkaç harf hatası yapılmış başlıklar kalıyor çünkü o bölümde açılan başlıkları %70'i böyle. Kendime nazaran başlıklarda istediğim bilgiyi görebilmek yeterli oluyor bunun yanında Forum Kurallarına da uyuyorsa başlıklar kalıyor. Kesinlikle kontrolsüzlük söz konusu değil. Mesajlara da bakmaya çalışıyorum ancak fazla yetişemiyorum.
Örneğin;
Vokal Arayanlara(Ank)
Serhat Doğandan bass dersleri.... (İZMİR)
Prograsive Rock (ANKARA) - Bas Gitarist ve Klavyeci Arıyoruz
Hazır Bar Grubuna Bayan Vokal Arıyoruz..
İzmirde Bas Dersi..(15 YTL)
[ANK] Gitarist aranıyor -acil-
ank vokal (prograsıve metal)

Bu başlıklar gayet normal bence. Yine de başlık hakkında şikayetiniz olursa başlık hakkındaki şikayetler başlığına yazabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
knopfler

MesajTarih: Çrş 11.01.2006 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o da var tabi ama, asıl bahsettiğim o değil.
biri 3 ay önce başlık açmış mesela, hala duruyor. özellikle bakmadım bu tür mesajlara ama kesinlikle vardır ki sayfalar dolusu "eleman arayan" var. Oysa orada başlıkların bir çoğu artık gereksiz. Yani ya bulunmuş eleman ya da artık vazgeçilmiş.

Bunun yanında 2 yıldır eleman arıyorum. hala da arıyorken benim başlık yok oldu. Ben de benim başlığı aramayı bıraktım. Zaten kim grup arayacak olsa onlarca sayfayı gezip bakar ki. Arama zaten işe yaramıyor geçiyorum onu.

Anlatabildim sanırm.. Altından kalkılabilir mi bilemem ama "eleman arayanlar" bölümünün elden geçmesi gerek sanki. Çok faydalı bir bölüm ama kalabalıktan bir şey seçilmiyor.
Başa dön
deadly

MesajTarih: Cum 13.01.2006 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O bölümün düzelmesi ancak sub-category gelirse mümkün olabilir. Eleman arayanlara tıklayınca şehirler çıkar, sonra vokal,müzisyen vs. Phpbb forumlarına subcategory gelmeden eleman arayanlar bu şekilde devam edecek. Sayfa sayfa bakmaktan başka yapılacak birşey yok. Aslında oraya da 2-3 ay gibi bir sınır koyulabilir. Yani 2-3 ay içinde eleman bulunmazsa başlık silinecek gibi. Bunu diğer yönetici arkadaşlarıma da bir danışayım...
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 13.01.2006 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada bend eşikayetçiyim,
çok fazla üye var.
BilimTekYoldur

MesajTarih: Pts 16.01.2006 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthseth demiş ki:
çok fazla üye var.

Smile

1000'in üzerinde mesajı olanları şutlayalım, böylece hem knopfler'i hemde Darthseth'i memnun etmiş oluruz Very HappyLaughing
Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eXpert

MesajTarih: Pts 16.01.2006 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bana göre bu durumda yapılabilecek en güzel şey bir süre aktif olmayan üyelerin veritabanından silinmesi, geri dönecek kullanıcılar için de phpBB2 Plus'daki gibi bir tatil modülünün oluşturulmasıdır. Tatil modu için de bir sınırlama olmalıdır tabii ki aksi takdirde bu modül suistimal edilebilir.

Saygılar.
Başa dön
deadly

MesajTarih: Pts 16.01.2006 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi de arkadaşlar üye olmak sadece foruma yazmak değilki. Foruma mesaj yazmayan ama siteyi takip eden bir sürü kişi var bunları nasıl eleyeceğiz ? Ayrıca üye sayısının kime, ne zararı var ? İsterse 100.000 olsun zaten sitede online olanlar yan tarafta yazıyor.
eXpert

MesajTarih: Pts 16.01.2006 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aktif olmayandan kastım, sisteme girmeyen yani "login" olmayan Smile Üye hesaplarının şöyle bir olayı var; en basit örnek loginler daha hızlı olacak Wink
Başa dön
okan_ozturk

MesajTarih: Pts 23.01.2006 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BilimTekYoldur demiş ki:
darthseth demiş ki:
çok fazla üye var.

Smile

1000'in üzerinde mesajı olanları şutlayalım, böylece hem knopfler'i hemde Darthseth'i memnun etmiş oluruz Very HappyLaughing

hep böyle boş mu konuşursun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
darthseth

MesajTarih: Sal 24.01.2006 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okan_ozturk demiş ki:
BilimTekYoldur demiş ki:
darthseth demiş ki:
çok fazla üye var.

Smile

hep böyle boş mu konuşursun.

genelde Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız