| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 14.01.2006 2:14 Mesaj konusu: Yeni anket ne zaman gelecek? (Sitenin gidişatı tartışması) |
|
|
4 aydır hep aynı anket. Yeni anket ne zaman ? _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
mystery_

|
Tarih: Cmt 14.01.2006 23:15 Mesaj konusu: |
|
|
böyle bir başlık bende açacaktım.ama Arama sağolsun,bu başlığı gördüm.
evet yeni anket bekliyoruz...  _________________ Mystery Last Fm Page |
|
| Başa dön |
|
 |
_opeth

Kayıt: Nov 26, 2005 Mesajlar: 134 Nerden: Istanbul, Balikesir
|
Tarih: Pts 23.10.2006 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
2 yıldır aynı anket duruyo nası iş anlamadım
sürekli cure geliyosa ve ben bilmiyosam özür dilerim _________________ Milletine küfreden grubu dinleme anti-SOAD |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1645 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Sal 24.10.2006 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
| _opeth demiş ki: | 2 yıldır aynı anket duruyo nası iş anlamadım
sürekli cure geliyosa ve ben bilmiyosam özür dilerim |
_Opeth nedeni buymus (Bkz. 1 satir asagisi)
| Roth-Azad demiş ki: | Bilmem
Onu arada güncellemek gerek, unuttuğumz birşey, önerilerinizi gönderebilirsiniz. |
_________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
_opeth

|
Tarih: Sal 24.10.2006 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
öneri veren olsun o zman yada üretici bi mod yok mu 2 senedir nası iş anlamadım _________________ Milletine küfreden grubu dinleme anti-SOAD |
|
| Başa dön |
|
 |
_opeth

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
en son mesaj yazmamdan 9 ay geçmiş hala aynı anket çok istikrarlısınız  _________________ Milletine küfreden grubu dinleme anti-SOAD |
|
| Başa dön |
|
 |
deLarocx Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 13, 2007 Mesajlar: 203 Nerden: Hatay/Antakya İzmir/Buca
|
Tarih: Pzr 15.07.2007 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
Burası Turkrock _________________ boq. |
|
| Başa dön |
|
 |
_opeth

|
Tarih: Pzr 15.07.2007 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
aslında forumda ve sayfada herşeyi sıfırlama zamanı gelmiş daha önce girdiimde haberlere bi kaç resim konurdu artık o da yok düz yazıdan ibaret olmuşlar başlıklar filan kitlenmiş filan phpbb'nin açıklarını yamamaktan mıdır nedir bunlara iş gelmiyo anlaşılan
hadi eyvallah başka zaman yine sıkılırsam girerim varmı değişiklik diye _________________ Milletine küfreden grubu dinleme anti-SOAD |
|
| Başa dön |
|
 |
Gutemensch

|
Tarih: Prş 26.07.2007 13:50 Mesaj konusu: |
|
|
Kabaca şöyle özetleyebiliriz; sitenin sadece alan adı ve bir kaç yöneticisi kalmıştır. Reklam gelirleri sadece server masraflarını karşılıyor olsa gerek ya da pek heves kalmasa gerek güncellenme ve ilgilenme koşulları iyice savsaklanmaktadır.
Forumdan ibaret olmadığı söylenirdi şu ana kadar çoğu yönetici tarafından; e kabullenelim, artık forumdan ibaret.) _________________ Karapaks |
|
| Başa dön |
|
 |
_opeth

|
Tarih: Cmt 28.07.2007 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
forum da forum olsa keşke dünyanın en fazla yamanması gereken forumu açık o kadar fazlaki...
ayrıca oluşan sorunları da cabası
boş boş konuşmuyorum biliyorum da konuşuyorum bu arada. bir bilgisayar dergisinde çalışmaktayım yani piyasanın içindeyim _________________ Milletine küfreden grubu dinleme anti-SOAD |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
Kurucu üyelerinin terk ettiği ve kurucusunun bile gelmediği ( firardaymış zatı muhterem ) bir yer ee olacağı buydu beğenen gelir beğenmeyen gider diyorlardı sanırım kendileride beğenmedi ki gittiler o anketi benim torunlarımda görür merak etmeyin. Oraya bir Forum Kurallarını yazsalar daha iyi olur bu sitede ellerinde kalan başka birşey yok çünkü  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 9:55 Mesaj konusu: |
|
|
Üyelerdeki şu karamsarlığı görünce içim gitti valla
turkrock ın yandan yemiş hali var "rockturk" google aratın bulursunuz, yeni bir oluşum içerisinde, en baştan başlamak isteyenler içinde ideal gibi, haberler ve görsellikte güzel, dün ilk defa gördüm hoşuma gitti  _________________ www.istanblues.org : Türkiye'nin Blues Sitesi
Blues & Rock | Rock'N'Roll | Country & Folk | Soul & Gospel | Sanat & Edebiyat | Sinema & Tiyatro | Felsefe & Bilim | Cafe İstanblues ve dahası. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | | O zaman yeni bir anket başlatıyoruz. Yeni anketimiz ne olsun? |
turkrock'un gidişatından memnunmusunuz olsun
Saygılarımla ( DARK-LORD ) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de öyle bir şey diyecektim
Turkrock.com artık turkrock.com mu:D
DARK_LORD hosgeldin kardesim.. Hepimizin nicki değişik merak etme  _________________ boq. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
Can siteye yeniden hoşgeldin.
Anladığım kadarıyla ortak ve bariz bir memnuniyetsizlik var, gerekli başlıklara bunlarla ilgili yazılar yazarsanız sevinirim. Eğer konu açılmışken buradan devam edelim diyorsanız olur, elimizden geldiğince beraber birşeyler yapmaya çalışalım. _________________ Satılık Canon Powershot S2 IS Fotoğraf Makinesi
Satılık Ibanez S 2107 SE |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | Can siteye yeniden hoşgeldin.
Anladığım kadarıyla ortak ve bariz bir memnuniyetsizlik var, gerekli başlıklara bunlarla ilgili yazılar yazarsanız sevinirim. Eğer konu açılmışken buradan devam edelim diyorsanız olur, elimizden geldiğince beraber birşeyler yapmaya çalışalım. |
İlk memnuniyetsizliğim eski nikimle ilgili bir araştırma yapman olacak yeri burasımı ama bir kaç burnu kalkık yöneticiden neden atıldığım ve konunun ne şekilde o noktaya geldiğine dair bir kaç sorunun yanıtını almanı rica edeceğim.
Burası ile ilgili memnuniyetsizlik aslında bu başlığa ilk yazdığım mesajda belirttim yönetimdekilerin beğenmeyen çeker gider mantığı ile burayı yönetmesidir. Beğenmeyen gitti ne kaldı elinizde turkrock'u bu kadar ön plana çıkaran herşeyi alt üst etti bir çok arkadaş. Israrla arkasına dayandıkları Forum Kurallarını hiçbir zaman adil uygulamadılar. Aynı kural hiçbir zaman bir başkası için aynı eşitlikte olmadı. Kimine kavun karpuz verildi kimine kocaman bir hiç ve dışlanma. Düşünceleri ve özellikle iğneleyici eleştirilere hiçbir zaman açık olunmadı burada. hemen en sert yanıtlar geldi siz ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz demeye getirdiler. En ufak şeyde yok server böyle o şöyle denildi. Ben askere gitmeden önce forum değişecekti php bırakılacaktı ben 15 ay askerlik yaptım geldim üstünden bir yıl geçti hala değişecek. Burayı kuran kişilerin hiçbiri ortalıkta yok olsalar birşey değişirmi bence hayır olur cevabım ama sesimizi duyurabilirdik. Son 3 aydır burada ali kıran baş kesen modunda yöneticiler var buna kimse hayır diyemez. Üyeler soğutulunca sitenin hali ortada bilgi paylaşımı yok ana sayfa öyle olduğu gibi duruyor haziran ayındaki etkinliklerin orada ne işi var. Aslında çok şey var söylenek ama bir çok arkadaş benim gibi düşünüyor burası için değmez ve değmedi de. Şunu ısrarla anlamamakta direniyor bazı insanlar yani yönetim tayfası. Kimse burada özel bir ayrıcalık istemedi ama turkrock'ı turkrock yapan inasnlarıda dışlamak için ellerinden geleni yaptılar buradaki bu güzel samimi ortamı baltaladılar adınada forum kuralları denildi. Bunu kimse inkar edemez. Öncelikle iç dünyanıza girip bakın ego tatmini yapan yöneticileri aranızdan uzaklaştırın. Forum Kurallarını oturup baştan düzenleyin yada kalsın derseniz bunu adil ve eşit şekilde uygulasın arkadaşlar. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 23:54 Mesaj konusu: |
|
|
Abi işte eski Turkrock.com insanı. Her kelimesi ne kadar doğru, ne kadar dolu dolu. Her kelimene katılıyorum Dark-Lord. Sevgiler olsun. _________________ boq. |
|
| Başa dön |
|
 |
desperate_cry Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 30.07.2007 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Roth-Azad gerekli dediğin başlığınız kilitli hala 1 ayı geçti. Üstelik başlığı kiliitleyen yöneticiniz kendisini havalara sokarak bir yöneticiye uymayan üslupla forum üyelerini 'kıt' olmakla suçlamış ve dalgasını geçmiş.
Filthy: | Alıntı: | Hala daha bazı şeyleri anlamayan ya da anlamakta güçlük çeken kişilere gereken açıklamanın güneşli bir havada "konuşarak" yapılmasının daha etkili olcağı düşüncesi ile "kıt" olan üyelere 23 Haziran 2007 Cumartesi günü saat 14:00'da Aksaray Meydanı'nda, kiralayacağımız bir seçim otobüsünün tepesinde gereken açıklamalar yapılacaktır. Dileyen herkes gelebilir.
(Konuşma megafon ile yapılacaktır) |
Ben burada sevgili gabriyelinin her kelmesine katılıyorum. Roth Azad senin ne kadar düzgün bir insan olduğunu biliyoruz. Bahsi geçen mod ve yöneticilerden olsaydın sende 'istemeyen çeker gider' der ve kaf dağındaymış gibi forum üyeleriyle dalganı geçerdin.
Son buluşmayı yaratan kişi olan dark-lord'a ve diğer arkadaşlara forumda gösterilen tavrı herkesler gördü. Bu saatten sonra bu siteye sıcak bakılması zaten düşünülemez.
Şuradan size en yeni bir olayı anlatayım. Sizin bir moderatörünüz;
ismini vermeyeceğim ve samimi bi oluşum olan bir foruma üye olan eski turkrock yazarlarından için, bu yeni forumda oluşan bir tartışma neticesinden kendisine vazife çıkararak; ''ben turkrock moderatörüyüm ve mod olduğum siteden atılan kişiler burada da aynı huzursuzluğu çıkarıyorlar, kesinlikle forumdan uzaklaştırılmalılar'' diyerek turkrockdan kalma hırsını başka platformlara taşıma cesaretini göstermiştir. Üstelik bu lafına tepki veren bir üyeye ''evet turkrocktan atıldın ve umarım bu sitedende atılırsın'' sözünü alenen yazma ihtiyacını bile kendinde görmüştür. Bu sözlerin geçtiği forum yöneticileri turkrock yöneticileri gibi davransaydı sizin mod arkadaşınızda atılacaktı siteden.
Sizler, bir üye atılınca ve hatasından sonra tekrar gelirse direk ona mimlenmiş şekilde bakıyorsunuz ya da hatasızda olsa fark etmez. Ve Forum Kurallarıyla alakası olmayan en ufak birşeyde bile atıyorsunuz tekrar. Bu mod arkadaşımız sizlerden gördüğü şekilde olsa gerekki başka forum yöneticilerine akıl verme ihtiyacı duyuyor üstelik.
Sonuç olarak Forum Kurallarını hayatınız bir parçası gibi gördüğünüz müddetçe yarın öbürgün etrafınızda kalan son forum dostlarınızı da küstüreceksiniz. Yaşanan onca olaydan sonra pekte umrunuzda değil gibime geliyor |
|
| Başa dön |
|
 |
|