| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 18.10.2005 22:58 Mesaj konusu: Google |
|
|
Aşağıdaki yazı www.seyemek.ru adlı sitenin forumundan alıntılanmıştır.
| Alıntı: | 1- www.google.com sayfasını açın
2- Arama motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.
3- "Search" (Google'da ara) yerine "I'm feeling Lucky" (kendimi sansli hissediyorum)'u tiklayin
4- Gorun bakalim ne olacak! |
_________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
eXpert

|
Tarih: Çrş 19.10.2005 0:16 Mesaj konusu: Re: google.com |
|
|
| darthseth demiş ki: | Aşağıdaki yazı www.seyemek.ru adlı sitenin forumundan alıntılanmıştır.
2- <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a> motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.
3- "Search" (Google'da ara) yerine "I'm feeling Lucky" (kendimi sansli hissediyorum)'u tiklayin
|
Dün bu e-posta olarak gelmişti.
Tavsiyem,google bu durumu düzeltmeden elinizden geldiğince insanlara ulaştırın bunu  |
|
| Başa dön |
|
 |
Mikado

|
Tarih: Cum 21.10.2005 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
bu nasıl bir tesadüftür anlamadım ama ikinci satırda da George Push'u deli gibi eleştiren Michael Moore var... )
hatta ilginçlikler bununla da bitmiyo Michael Moore'un sitesine girdiğinizde Yine George Push resmiyle karşılaşıyosunuz...Adam % 100 başarısız... ) _________________ ...Google'da arasan bulamazsın benim gibisini... |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 22.10.2005 11:23 Mesaj konusu: |
|
|
Google'ın durumdan habersiz olduğunu zannetmiyorum. Adamların dünyanın en büyük bilgi gücü olmuşken gözlerinden kaçmış bir nokta olamaz bence. Zaten "Kendimi şanslı hissediyorum" butonu olmadan da normal Arama yaptığınızda karşınıza ilk çıkan link aynı. Yani herhangi bir hata veya düzmece yok. Direk Failure yazınca da aynı linki veriyor ilk sırada. Kendilerince eleştiri ya da protesto yöntemi olduğunu düşünüyorum. _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
_KeToLiD_

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 14:04 Mesaj konusu: |
|
|
| bişe annamadım... |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
| _KeToLiD_ demiş ki: | | bişe annamadım... |
Tebrikler... |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 23.10.2005 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
| _KeToLiD_ demiş ki: | | bişe annamadım... |
annamamak normal tabi.
bir de anlamayı denesen! _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
lepistes_ozmo

|
Tarih: Cmt 12.11.2005 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
abi onu bunu geçınde google manyak bı servıs bence bı dedıkoya gore gmail yahudilerınmıs ve sıldıgınız mailler dahı arşivlenıomus dıkkat etmek gerek eger terorıstsen hele heheh _________________ Lepistes yeni başlayandan tecrübeliye kadar her düzeyden akvaryum meraklısının besleyebileceği bir balıktır.
lepistes fish punk yapar !!!
www.geocities.com/lepistesdemo/lepistesgurubu.jpg ------------- www.lepistes.com.tr.tc |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Cmt 12.11.2005 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
| lepistes_ozmo demiş ki: | abi onu bunu geçınde google manyak bı servıs bence bı dedıkoya gore gmail yahudilerınmıs ve sıldıgınız mailler dahı arşivlenıomus dıkkat etmek gerek eger terorıstsen hele heheh |
Bu başka bir yerde konuşulmuştu.Gönderilen/alınan tüm e-postalar server üzerinde saklanıyor.Biz buna "güvenlik tedbiri" diyoruz.GMail başlığına bakabilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 12.11.2005 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
Isvec`te de adsl sirketi girdigin her sayfayi, internette yaptigin her sey, yukledigin ve dinledigin her seye kadar kaydediyor. Polisler bir hakim karari ile internet sirketini arayip neler yaptigina bakabiliyorlar. Turkiye`de de öyle mi bilmiyorum... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
lepistes_ozmo

|
Tarih: Cmt 12.11.2005 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
benım maillerım başkaları tarafından okunup saklanıo sa bu guvenlık dııl guvensızlıktır bence cok fena ya... _________________ Lepistes yeni başlayandan tecrübeliye kadar her düzeyden akvaryum meraklısının besleyebileceği bir balıktır.
lepistes fish punk yapar !!!
www.geocities.com/lepistesdemo/lepistesgurubu.jpg ------------- www.lepistes.com.tr.tc |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Cmt 12.11.2005 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
| lepistes_ozmo demiş ki: | | benım maillerım başkaları tarafından okunup saklanıo sa bu guvenlık dııl guvensızlıktır bence cok fena ya... |
Kimse okunuyor demiyor.Sadece saklanıyor.Sadece yasal merciler tarafından yazı gönderildiğinde erişiliyor bu arşivlere.Ayrıca bunu yapan sadece google değil.Yahoo,Hotmail gibi birçok serviste bu durum var. |
|
| Başa dön |
|
 |
_KurbaN_ Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 10.01.2006 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
Mükemmel.Açıkcası daha farklı bişey bekliyodum ama bir "Failure" bu kadar güzel tanımlanabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
Tarih: Çrş 11.01.2006 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
| goooooogle dan beklenen hareket |
|
| Başa dön |
|
 |
noutota

|
Tarih: Pts 30.01.2006 4:00 Mesaj konusu: |
|
|
google şu büyüyen çin pazarının farkına varmış olmalı ki Çin hükümetinin belli başlı kıstlamalarına uymak kaydıyla google.cn (tam hatırlamıyorum şimdi) ismiyle hizmet verebilecekmiş. Özgürlük vs. gibi terinler arandığında direkt çin hükümetine ait sayfalar açılacakmış....
Amerikan hükümetiyle google earth görüntülerini paylaşmaya yanaşmayan google, çin hükümetinden biraz tırsmış gibi... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 02.02.2006 5:02 Mesaj konusu: |
|
|
Google Az Kar Edince Değer Kaybetti
İnternet Arama motoru şirketi Google'ın açıkladığı kâr oranlarının piyasaların beklentisinin altında kalması nedeniyle şirket milyarlarca dolar değer yitirdi.
(1 Şubat 2006 Çarşamba)
Kaynak: http://www.nethaber.com/?h=44420
Saygılar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cum 17.02.2006 1:06 Mesaj konusu: Re: google.com |
|
|
| darthseth demiş ki: | Aşağıdaki yazı www.seyemek.ru adlı sitenin forumundan alıntılanmıştır.
2- <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a> motoruna "Failure" (basarisizlik, yetersizlik, basari kazanamayan kimse) yazin.
|
Olayın gerçek yüzünü PcTech (eski PC World) dergisi Şubat sayısı, 8. sayfada bulabilirsiniz.
Olayın aslı şu ki, google'nin "failure" aramasında George Bush'u bulmasının sebebi Arama motorunun içeriğinde "failure" kelimesi geçen sayfaları ve "failure" olarak link verilen sayfaları bulmasıdır. Birçok sitede George Bush'un Beyaz Saray sitesindeki biyografi sayfasına "failure" adıyla link vermesi de bunun açıklamasıdır. Sanıldığı gibi politik bir durum değildir.
eXpert _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Cum 17.03.2006 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
bende politik bir durum olduğunu zannetmiyorum
tamamen tesadüftür.
Bence bu konu üzerinde kafa yotmaya bile gerek yok! _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Cum 17.03.2006 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Üzerine kafa yorulmasaydı, yukarıdaki açıklama yapılamaz ve Google, doğrudan Bush karşıtı bir tutum sergilemiş gibi gözükürdü. Yani kafa yormaya gerek var. |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pts 22.01.2007 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Google ile ilgili tüm yazıları tek bir başlık altında toplamamız uygun olacaktır. Diğer benzer başlıklar temizlenmiştir. Lütfen bu başlıktan devam ediniz. _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|