| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
Abi yapalım yapmasına da dediğim gibi çok farklı yerlerden insanlar var doğal olarak.. Yani bu listeyi çıkarıyoruz ama asıl sorun bu liste içindeki insanlar arasında ortak bir zaman bulabilmek. Birine uyan diğerine uymuyor.. Bunu nasıl çözeceğiz bilemedim ben. Bir yerde oturup konuşsak diyeceğim ama ne bileyim işte.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
SiPASTiK

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 18:54 Mesaj konusu: |
|
|
Magic Johnson=SiPASTiK
Benide yazın açıkçası en son 2 sene önce ayağıma top değdi..Adam lazım olurda yoldan geçeni bile oynatma kıvamına gelirseniz bana ulaşabilirsiniz:D |
|
| Başa dön |
|
 |
normanbates

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
lan evet.. askerliğim geldi hala bir halı saha maçı yapamadık, şubat'a kadar bitsin şu iş.. bana her gün her saat uyar kardeşim ben belirtiyorum.. buyur.. _________________ Rectifier for Eurovision!!
www.deliriyum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cum 06.01.2006 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
Purgatory = Batistuta
Normanbates = Stam
Rainbow = Cannavaro
Aziz Korsan = Ümit Karan
Sin Pecado = Joe Cole
Atakovic = Koller
Deadly = Juaquin
El Turco = Beckham
Fatih_TheConqueror = Ronaldinho
|
o liste bana inat olsun diyemi yapılmıştır sorarım sizlere? fenerbahçeli olduğumu bile bile galatasaraylı adı yazmışsın tesüfederim pembe bereli arkadaşım ayrıca mevkimede uygun değil lucio, thuram, nesta, terry olmasını tercih ederdim.
benim durumumu daha önceden belirttiğim ile aynı kabul edin. ancak işler bu aralar durgun gelme ihtimalim yüksek yani
| normanbates demiş ki: | | lan evet.. askerliğim geldi hala bir halı saha maçı yapamadık, şubat'a kadar bitsin şu iş.. bana her gün her saat uyar kardeşim ben belirtiyorum.. buyur.. |
dostum senin askerliğin değil, filthy adamı askere gitmeden yapacaktık bu işi hatırlarsanız ama hala olmadı  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Cum 06.01.2006 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
hayır topsakaldan falan bi bağlantı kurmaya çalıştım
Emrah bildiğin batistuta zaten. Ben gerçi Ronaldinho ya fiziksel olarak benzemiyorum ama Andy Cole la çok benzeşirirz
Bu arada maç işi olmuycak heralde pek niyetli yok sanki. 12 kişi çıkmaz |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Cum 06.01.2006 22:21 Mesaj konusu: |
|
|
zamanı uydurursak ben gelirim. Haftaya gündüzcüyüm mesela ama Emrah'ın dediği gibi herkese uydurmak zor biraz. buluşma olsa tarih saat belirler gelen gelsin dersin, ama bu öyle değil ne yazıkki. Yine de herkes uygun olabileceği günleri yazsın ona göre bir karar almaya çalışalım.
Hatta bayramda olursa cihan'da burda oluyor
şöyle mesela:
Purgatory = Batistuta
Normanbates = Stam
Rainbow = Cannavaro
Aziz Korsan = Ümit Karan
Sin Pecado = Joe Cole
Atakovic = Koller
Deadly = 09.01--15.01,23.01--28.01--> 18:00 den sonra
El Turco = Beckham
Fatih_TheConqueror = Ronaldinho _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Cum 06.01.2006 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
oo süper işte cihanıda görmüş oluruz hem
Fatih - 09.01 - 15.01 arası herhangi bi saat |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 07.01.2006 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
yahu "tuncay" yazar insan, "serkan" yazar yapmayın etmeyin. ama galatasaraydan birini yazacaksanız "totti" yazın olsun bitsin. nasıl olsa kiralıycaklarmış  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 4:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Halı saha maçı ile ilgili önümüzdeki cuma gününe kadar bir aktivite olursa katılabilirim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 4:34 Mesaj konusu: |
|
|
bana sorarasanız bayramın 3. veya 4. günü bişeyler yapalım derim. kadroya girmek isteyenler aşağıya ekleme yaparak devam etsin...
Aziz_Korsan = Lucio
Filthy = Pavel Nedved _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
LyCan

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Aziz_Korsan demiş ki: | bana sorarasanız bayramın 3. veya 4. günü bişeyler yapalım derim. kadroya girmek isteyenler aşağıya ekleme yaparak devam etsin...
Aziz_Korsan = Lucio
Filthy = Pavel Nedved |
Lycan = ipo _________________ hey ahbap (che) |
|
| Başa dön |
|
 |
LostLife

|
Tarih: Sal 12.12.2006 4:43 Mesaj konusu: |
|
|
ben bu organizasyonun tekrar gerçekleştirilmesi için çaba harcanması taraftarıyım... pc başında çürüyoruz ne diyim başka...  _________________ www.davulcuyuz.biz |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Sal 12.12.2006 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
evet evet tekrar gerçekleştirelim paslandık maç yapmaya yapmaya yahu... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|