| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rollerblade

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 0:01 Mesaj konusu: |
|
|
sizi 2005 baslarinda , grubun yeni olusmaya basladigi zamanlarda alsancak ta izledigimi hatirliordum fakat hafizam beni yaniltmis sanirim , karisiklik lik icin pardon  _________________ Nasıl Özgürlük Aşkın Zeminiyse ,
Aşk ta Özgürlüğün Finalidir !! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Caglar_alive

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarda Prof. Dr. Özgünüyle..full groove bascısı Özgürüyle.. tam bir genc yetenek, davulcusu Yetkiniyle (aynı zamanda grubun gitarcısı özgününde kardesi olur Hep gülen Tunasıyla, ve mutis nihavent vokallerin sahibi Serhatıyla... Tam komplike bir grup.. Herkese tavsiye ederim.. Tek kelime soylenebilir herhalde kanca icin: Iyiler  _________________ ALIVE - GITAR
Her cuma - cumartesi Alsancak - Bios bar 00:00
Gitar dersi veriyorum irtibat icin : caglar_hep@yahoo.com |
|
| Başa dön |
|
 |
twilighter

|
Tarih: Prş 05.01.2006 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
Yılbaşı programında yine bombalamışsınız arkadaslar hepinizi içtenlikle tebrik ederim gözlerinizden öperim.. Istanbulda programım olduğu için gelip izleyemediğime gerçekten çok üzüldüm.. Ben yarın memlekete gidiyorum Kanca Ailesine görüşemeyeceğimizden dolayı şimdiden iyi bayramlar diliyorum.. Kanca müzikalitesini ve performansını koruduğu sürece izmir dışında da adından çok sözettireceğe benziyor Görüşmek üzre.. _________________ TadilaT@Gitar
Life Is For My Own To Live My Own Way.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Firewall

|
Tarih: Cum 06.01.2006 4:01 Mesaj konusu: |
|
|
KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!! _________________ normalim ben normal ! |
|
| Başa dön |
|
 |
IbanezRB

|
Tarih: Cum 06.01.2006 4:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Firewall demiş ki: | | KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!! |
İşte budur yaa. En sonunda olmanız gereken yerdesiniz.Kemancıdan sonra tabi  |
|
| Başa dön |
|
 |
Antibiyotik

|
Tarih: Cum 06.01.2006 4:27 Mesaj konusu: |
|
|
| IbanezRB demiş ki: | | Firewall demiş ki: | | KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!! |
felix olması gereken yer mi
en kısa zamanda dinleriz umarım.başarılar arkadaşlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
IbanezRB

|
Tarih: Cum 06.01.2006 4:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Antibiyotik demiş ki: | | IbanezRB demiş ki: | | Firewall demiş ki: | | KANCA , BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (SALI) FELIX DE..... DUYURULUR.!!! |
felix olması gereken yer mi
en kısa zamanda dinleriz umarım.başarılar arkadaşlar. |
Ne demek istediğimi çok iyi anlamış olduğunu biliyorum ! Bi zahmet böyle tartışmalara Kancanın forumunda girmeyelim.En azından onlara saygın varsa yapma derim!!! Eğer ne demek istediğimi anlamadıysan özelime bi zahmet mesaj at.Daha ayrıntılı anlatmaya çalışırım.Burası yeri değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
punkserkan

|
|
| Başa dön |
|
 |
Glamrulesss

|
Tarih: Cmt 07.01.2006 1:22 Mesaj konusu: |
|
|
yılbaşında çakır keyif olarak sahneden indikten sonra beni kopardığınız için teşekkür ederim:) bu arada yetkin twin için sağol sarhoştum teşekkür edemedim:) _________________ " Glamciyiz ezelden... " |
|
| Başa dön |
|
 |
Kanca-gtr

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 3:10 Mesaj konusu: |
|
|
KANCA....Bu pazar Beri Barda....Duyurulur....eeeee yaw galiba bugün oluyo..evet evet 8 ocak yani bugün berideyiz:) _________________ Kanca & Voodoo Elec. Gtr. Voodoo=> Pazar =>Beri Blues Bar Kanca=> Cuma => Felix Bar, C.tesi=>Etap Bar |
|
| Başa dön |
|
 |
equus Çare Gitar

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 12:48 Mesaj konusu: harika bi grup |
|
|
geçen cmt. sizi dinleme firsatı buldum.forumunuz varmı diye merak edip girdim.gerçekten arkadaşların söylediği gibi harika bir canlı performans sergilediniz. yaşlarınızın 18-36 arasında olduğunu söylüyorsunuz acaba hanginiz 36 merak ettim açıklarsanız sevinirim...
En son equus tarafından Pzr 08.01.2006 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
kancabass

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 16:04 Mesaj konusu: harika bi grup |
|
|
| equus demiş ki: | | geçen cmt. sizi dinleme firsatı buldum.forumunuz varmı diye merak edip girdim.gerçekten arkadaşların söylediği gibi harika bir canlı performs sergilediniz. yaşlarınızın 18-36 arasında olduğunu söylüyorsunuz acaba hanginiz 36 merak ettim açıklarsanız sevinirim... |
Önemli olan ruhumuzun genç olması Ne önemi var ki. Beğendiğinize çok sevindik. Teşekkürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
Firewall

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
eguus kardeş işte önemli olan da bu , hangimizin 36(aslında 35) yaşında olduğunu anlayamamış olmanın bu konuyu temelden önemsiz kılmasına dr.Mardy Grothe adlı bilim yazarı ''oxymoronica'' diyor.(bkz aykırı yayıncılık Tezatname nisan 2005) sevgiler..... _________________ normalim ben normal ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Kanca-gtr

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 20:03 Mesaj konusu: Re: harika bi grup |
|
|
| equus demiş ki: | | geçen cmt. sizi dinleme firsatı buldum.forumunuz varmı diye merak edip girdim.gerçekten arkadaşların söylediği gibi harika bir canlı performans sergilediniz. yaşlarınızın 18-36 arasında olduğunu söylüyorsunuz acaba hanginiz 36 merak ettim açıklarsanız sevinirim... |
Valla ben değilim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Alive-bass

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
İşte grubun en genç 2 üyesinin konuya verdikleri tepkiler
1- Önemli olan ruhumuzun genç olması Ne önemi var ki
2 - hangimizin 36(aslında 35) yaşında olduğunu anlayamamış olmanın bu konuyu temelden önemsiz kılmasına dr.Mardy Grothe adlı bilim yazarı ''oxymoronica'' diyor.
eguus bak 36/2 = 18. Böyle başka bi grup olabilirmi? İşte Kancayı özel kılan özelliklerden biri daha. Buarada aslında 36 yaşında olan benim ehuehu |
|
| Başa dön |
|
 |
roxanne

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 20:37 Mesaj konusu: |
|
|
uzun zamandır takip edemediğim..ama beğeniyle izlediğim grup......
acaba hala roxanne çalıyor musunuz??? |
|
| Başa dön |
|
 |
Alive-bass

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
| roxanne demiş ki: | uzun zamandır takip edemediğim..ama beğeniyle izlediğim grup......
acaba hala roxanne çalıyor musunuz??? |
roxanne çalıyorlar hatta bu akşam beride çalıcaklar. muhtemelen bende orda olucam sende gel bekleriz... |
|
| Başa dön |
|
 |
roxanne

|
Tarih: Pzr 08.01.2006 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
| geliyorum o zaman.....mutlu oldum..... |
|
| Başa dön |
|
 |
hack-

|
Tarih: Pts 09.01.2006 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
normalde dinlerdik serhatı keyifle e özgürü tunayı ve özgünüde biliyoruz.Bu adamlar bi araya gelmişse kötü bir müzik çıkması mümkün değil zaten.Biz artık izmirden çok uzaktayız.bize sevda çiçeğini söyle serhat duyarız biz burdan.
kolay gelsin _________________ www.myspace.com/hakanhepcan |
|
| Başa dön |
|
 |
roxanne

|
Tarih: Pts 09.01.2006 3:43 Mesaj konusu: |
|
|
dinledim roxanne ı hatta istedim bir daha çaldılar kırmadı sağolsunlar...
ben seviyorum bu adamları....
burdan bir daha teşekkür ediyorum hatta....
alkol almak, canlı müzik dinlemek insan biraz serbestse (prensip sahibi olmaktan bahsetmiyorum) bir zaman sonra alışkanlık haline geliyo.....zevk aldığın için değil de sanki olması gerektiği için içiyor ve dinliyoruz çoğumuz birilerini....kanca bu duruma el koyuyomuş gibi sanki...
müzik farkına vardırıyo bişeylerin...
ben çok keyif aldım bugün sizi dinlemekten arkadaşlar.....hep böyle kalın inşallah..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|