Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tikler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tikler
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
fleez

MesajTarih: Pzr 06.11.2005 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

stranger_sws demiş ki:
bir tanıdığın şeftaliye karşı tiki var. görmeyi bırakın,adını telafuz edince adam kaşınöaya başlıyo...bu adamla çok uğraşıyolar..bir gün adama şeftali göstermişler adam şuursuzca en yakınında duran adamı saçından tutup duvara vurmuş..adam ne yaptığının farkında değil..

Bende orlona dokunamam,bunu söylerken bile dişlerimi sıkıyorum şuan, benide sinir etmek için orlon muhabbeti yapılıyor ama gerçekten o anda şiddet eğilimlerimim arttığını hissediyorum ben bile, ıslak yün mesela, ya sanki beynime kan fışkırıyor bunun lafı geçince bile... Smile Ve ilginçtir sinir etmek için yapılan bu geyiklerin ardından iğrenç bir başağrısı çekiyorum..Nedeninide çözmüş değilim..
BilimTekYoldur
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 06.11.2005 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kağıt peçete ıyyy...
Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
qataloq

MesajTarih: Pzr 06.11.2005 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim küçükken şöyle bir tikim vardı; birisi yanağımdan öptüğü zaman direkt kolumla yüzümü silerdim,sanırım iğrenmeden kaynaklanıyor.Aslında hala arada bunu yapıyorum.
Gutemensch

MesajTarih: Çrş 09.11.2005 2:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

qataloq demiş ki:
benim küçükken şöyle bir tikim vardı; birisi yanağımdan öptüğü zaman direkt kolumla yüzümü silerdim,sanırım iğrenmeden kaynaklanıyor.Aslında hala arada bunu yapıyorum.

Benim böyle bir akrabam vardı -hala var- bu yüzünü sildikçe bende "pismiyim lan ben" tiki geliştirmiştim.
visibilia

MesajTarih: Prş 29.12.2005 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benimde burun tikim var ! karsimda biri burnuna dokununca sanki benim burnum dusuyormus gibi geliyor ve otomatik olarak duzeltiyorum ahh anne ahh burnuna dokunursan duser demeseydin bole bir tikim olmayacakti Sad
estella

MesajTarih: Cum 30.12.2005 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

visibilia demiş ki:
benimde burun tikim var ! karsimda biri burnuna dokununca sanki benim burnum dusuyormus gibi geliyor ve otomatik olarak duzeltiyorum ahh anne ahh burnuna dokunursan duser demeseydin bole bir tikim olmayacakti Sad

Bende de var bu tik.. Acaba neden kaynaklanıyor ben bilmiyorum Laughing
amenhotep
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 30.12.2005 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

estellacım senin çocukluğa bi inmek lazım Very Happy visibilia'anınki gibi bişey olabilir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
visibilia

MesajTarih: Pzr 01.01.2006 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

estella demiş ki:
visibilia demiş ki:

Bende de var bu tik.. Acaba neden kaynaklanıyor ben bilmiyorum Laughing

valla bende bilmiyorum ama cok sinir bisi hele ki baskalari bu tike sahip oldugunu ogrenirse Evil or Very Mad sinir oluyorum bu tur insanlara...
Eusine

Nerden: Televizyon ekranı gibi gökyüzünden monitör başına...

MesajTarih: Çrş 04.01.2006 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende hiperaktivite ve dikkateksikliği var. Küçükken takıntılıydım. Bi sürü tikim vardı.
Mesela gözlerimi ayırmak (Millet caniyim zannederdi)
Sürekli genzimde bir gıcık. Hıç hıç diye sesler çıkarmak ve öksürmek (Hadi evladım git su iç...)
Bir de en iğrenç olanıydı. Şu anda bile utanırım hatırladıkça. Boğazımdan hıh hıh diye sesler çıkarırdım. Özellikle sınavdayken. Bi keresinde bir arkadaş "ollum secks mi yapıyon o ne ses" deyince oğlanı duvara çivilemiştim.

Allah'tan bitti o tür şeyler. Şimdi klas olduk bea Wink Kıyak iş
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Eusine

Nerden: Televizyon ekranı gibi gökyüzünden monitör başına...

MesajTarih: Çrş 04.01.2006 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir de bir arkadaşım var. Kızlar çocuğa hayran ama oğlan hiç yanaşmıyor. Ben bi gün tutamadım sordum neden hiç bi kızla gezmiyorsun diye. O da bana demez mi. Bir kızın elinden tuttuğum an tecavüz etme dürtüsü artıyor. Tutamamaktan korkuyorum kendimi diye

Ben de dedim heralde kaç kere yaşamıştır ki bu kadar korkuyo Smile Laughing Laughing Laughing
durukanengin

MesajTarih: Prş 05.01.2006 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim limona tiki olan bi arkadaşım vardı meyve soyarken yanındaki limondan bahsedince ayağına bıçağı sapladı.o yüzden tiki olanlarla asla dalga geçmem.aga çok sakat bu tik.
Başa dön
mavi_melek

MesajTarih: Cum 13.01.2006 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Lütfen yazım kurallarına dikkat ediniz.
-devrim-

MesajTarih: Cmt 20.05.2006 0:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben yatmadan önce bi çay bardağı su içsem bile yatağa yatıp kalkamaacak hale geldiğim anda çişim geliyor, yapıyom- geliyo yapıyom-geliyo çok sinir bir durum
siyahhh

MesajTarih: Çrş 31.05.2006 9:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kağıda karşı inanılmaz bir tikim var.herhangi bir not kağıdını bile eline alıp sonra onu ikiye katlayıp sürttüree sürttüre düz bi çizgi haline getirirler ya onun çıkardığı ses benim dişlerimi kaşındırıyor çok fena bak anlatırken bile hatta anlatamıyorum oyyyy dişlerim çok kaşınıyoooooooo......çok garip...
tinklebell

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 2:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim bi arkadaşımda karşısında birisi bi kumaş parçasını falan dişlediğinde fena olurdu. liseye giderken sınıftaki herkesi örgütlemiştim, kızcağız sınıfa bi girdi bütün sınıfın ağzında kravatları Very Happy

kaçışını hiç unutmam, ne kadar kötüyüm yaa Evil or Very Mad
Başa dön
_ERHAN_

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim küçükken bir tikim vardı.
İlk okula başladıktan sonra, sosyalleşmeye başlayınca kurtuldum.
Küçükken biri bana bırakın dokunmayı,
bırakın deymeyi, yanımdan biri bana sürterek geçse bile ağlıyodum, bana dokundular diye.
Aynen surat ifadem resimdeki şeklini alırdı.
hehehe

(resimdeki ben değilim) Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
paroksetin

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de her sabah okula gitmeden önce midem bulanırdı.Haftaiçi hergün tuvalete git, kus bir rahatla sonra elini yüzünü yıka gibi bir alışkanlık olmuştu bende.Hafta sonları kaybolan birşeydi Smile Gerçi okulun yarısından çoğunu bitirdik ama sınav günlerinde gene ilkokul günlerime dönüyorum Crying or Very sad
Başa dön
_ERHAN_

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

paroksetin demiş ki:
ben de her sabah okula gitmeden önce midem bulanırdı.Haftaiçi hergün tuvalete git, kus bir rahatla sonra elini yüzünü yıka gibi bir alışkanlık olmuştu bende.Hafta sonları kaybolan birşeydi Smile Gerçi okulun yarısından çoğunu bitirdik ama sınav günlerinde gene ilkokul günlerime dönüyorum Crying or Very sad

bu tik değilki, hastasın sen bi doktora git Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tinklebell

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

paroksetin demiş ki:

sabah çok erken uyanmaktan olabilir mi acaba Rolling Eyes
Başa dön
paroksetin

MesajTarih: Pzr 11.06.2006 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tinklebell demiş ki:
paroksetin demiş ki:

sabah çok erken uyanmaktan olabilir mi acaba Rolling Eyes

hayır.Ama yenmek üzereyim Smile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız