Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
selamlar.. ben şu an bi radyoda dj lik yapıyorum ama saatler uyarsa sitenin radyosunda da çalmak isterim.. yayınlar belli bi stüdyodan mı yapılıyo vs sormak istediğim soruları kime yöneltebilirim? yardımcı olursanız sewinirim..
Tarih: Pzr 08.01.2006 0:19 Mesaj konusu:
Aslında bana başvurmanız gerekiyor, ancak vaktim olmadığından yayın akışı ile ilgili değişiklikleri gerçekleştiremedim uzun bir zamandır...
Fakat sizi tatmin edecek bir radyo sistemimiz yok.. Yayınlar winamp üzerinden, kendi evinizde iken yapılıyor.. İnternet üzerinden 0-sermaye ile kurulmuş ve herhangi bir geliri olmayan radyo nun zaten kendi stüdyosu v.s. olması mümkün değil...
Daha ayrıntılı sorularınız varsa bana Özel mesaj ya da e-mail atın, cevaplamaya çalışırım.. _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr)
Tarih: Prş 02.03.2006 21:29 Mesaj konusu:
Arkadaşlar,TurkRock Radyo'da çalmak isteyenlerin,çalmak istedikleri saat aralığını,hazırlayacakları programın tarzını veya çalacakları müziğin türünü,arşiv içeriklerinden bahsederek ayrıntılı bir şekilde,en kısa zamanda ö.m. ile bana ulaştırmaları yeterlidir.Saygılar. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
noSurprises gerekli açıklamayı yapmış. Forum kirliliği olmaması için başlığı kilitliyorum. İşin zor noSurprises, kolay gelsin... _________________ aRt Niyetlerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız