| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
monaLisa_

|
Tarih: Pts 24.10.2005 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
pengueni okursan anlarsın
21 ekim haftasını sayısını okursan daa iyi anlarsın _________________ Carpe Diem mi Demiem mi ? haaa ??? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Pentagram1999

|
Tarih: Pts 24.10.2005 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Haaa yok ben onu lombaktan takip ediyorum.Sandık içi diye bir köşesi var süper |
|
| Başa dön |
|
 |
monaLisa_

|
Tarih: Çrş 26.10.2005 2:53 Mesaj konusu: |
|
|
pentagramcım arkadaşım sandıkiçi penguende zaten
yeraltı öyküleri lombakta ... _________________ Carpe Diem mi Demiem mi ? haaa ??? |
|
| Başa dön |
|
 |
Pentagram1999

|
Tarih: Çrş 26.10.2005 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Haa bir karışıklı olmuş...
Eskiden lombakta g.t korkusu gönül tortusu vardı en sevdiğim bölümdü lombakta ahh o eski günler..... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sweetpea

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 8:26 Mesaj konusu: |
|
|
ya adam çizimleri acaip hoşuma gidiyo sürekli takip etmeye çalışıyorum  _________________ amannn bea! |
|
| Başa dön |
|
 |
zarpandit

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
mgreen

|
Tarih: Prş 08.12.2005 3:46 Mesaj konusu: |
|
|
pengueni satın aldığmda direkt onun sayfasını açtığım bir çizerdir kendisi. birçok kez iett otobüslerinde ayakta seyahat ederken eve kadar sabredemeyip "sandık içinin içine" gömüldüğüm olmuştur. otobüs her fren yaptığında düşme ve diğer yolcuları itip kakma ihtimalini umursamayarak tabi
çizimlerinde samimi bi şekilde kendini anlatması fazlasıyla yetio okuyucuyu doyurmaya. düşünüp bi konu bulmasına gerek yok. süper! |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Cmt 17.12.2005 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
Acaba hatıraları bitince ne yapacak diye merak ediyorum.Sadece günlük olayları mı yazacak yoksa yeraltı gibi öykülere penguendede başlayacak mı?
Bi ara ona inanmayanlara kızıp artık sandık içini yapmayacağını söylemişti ama geçti bu kızgınlığı.Ne yaparsa yapsın vazgeçilemeyecek bir çizer kendisi _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
death_inLife

|
Tarih: Sal 27.12.2005 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
ersin'in çizimleriyle güldüm, kahkaha krizine girdim, ağladım..
genç ve başarılı bi çizer tebrik etmek lazım
<ama neden özgüveni yok bilmiom- ilginç..> _________________ I'm not worshipping satan' death metal is just a concept.. |
|
| Başa dön |
|
 |
curcunabaz

|
Tarih: Sal 27.12.2005 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
evet adamda özgüven eksikliği gibi bişey var elini kolunu koyacak yer bulamıyor panelde falan.ama ortama alışınca açılıyor.çizimleri ve anlatımları muhteşem kitabı da güzel _________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. |
|
| Başa dön |
|
 |
engineer_of_creation

|
Tarih: Sal 27.12.2005 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
| curcunabaz demiş ki: | | evet adamda özgüven eksikliği gibi bişey var elini kolunu koyacak yer bulamıyor panelde falan.ama ortama alışınca açılıyor.çizimleri ve anlatımları muhteşem kitabı da güzel |
Haklısın ama bana özgüvenden çok güven eksikliği varmış gibi geliyor...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
curcunabaz

|
Tarih: Sal 27.12.2005 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
| engineer_of_creation demiş ki: | | curcunabaz demiş ki: | | evet adamda özgüven eksikliği gibi bişey var elini kolunu koyacak yer bulamıyor panelde falan.ama ortama alışınca açılıyor.çizimleri ve anlatımları muhteşem kitabı da güzel |
Haklısın ama bana özgüvenden çok güven eksikliği varmış gibi geliyor...
 |
kendine güveni yok çevresiyle bi alakası yok |
|
| Başa dön |
|
 |
buyucuwitch

|
Tarih: Çrş 25.01.2006 12:04 Mesaj konusu: |
|
|
Ersin
komik :)bir erkeğin ya da gencin büyüme evresinde neler yaşadığını çok iyi anlatıyor...
okurken başlıktaki mesajları birşey dikkatimi çekti ki Ersin Karabulut da bunu hep söyler çizimlerinde karikatür tek karede yaran şeyler Ersin çizgi hikaye mi,öykü mü dersiniz ne derseniz artık ondan yapıyor....
bir an aklıma geldi de mesela işte aşık oldum diye yazan var ne biliyim kötü eleştiren var,çoooook seven var acaba Ersin okusa (ya da okuyor mu kiii ) ne düşünür acaba direk Sandık İçi'nden tepkiler canlanıyor gözümde
ne olur sizce tepkisi????  |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Çrş 25.01.2006 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
| buyucuwitch demiş ki: | Ersin
komik :)bir erkeğin ya da gencin büyüme evresinde neler yaşadığını çok iyi anlatıyor...
okurken başlıktaki mesajları birşey dikkatimi çekti ki Ersin Karabulut da bunu hep söyler çizimlerinde karikatür tek karede yaran şeyler Ersin çizgi hikaye mi,öykü mü dersiniz ne derseniz artık ondan yapıyor....
bir an aklıma geldi de mesela işte aşık oldum diye yazan var ne biliyim kötü eleştiren var,çoooook seven var acaba Ersin okusa (ya da okuyor mu kiii ) ne düşünür acaba direk Sandık İçi'nden tepkiler canlanıyor gözümde
ne olur sizce tepkisi????  |
benim bildiğim bunları o da biliyor hatta sandıkiçinde sıkça da belirtiyor şimdi şunu yazacam çok kızacaklar falan diye..hata birkere çok tepki almıştı erkekler kızarkadaşları onu seviyor diye kıskanmışlardı herifi bırakmayı düşünüyodu köşeyi yazmayı ama sonradan vazgeçti _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live.. |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Sal 14.02.2006 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
ersin genelde toplum içinde ezilmiş hor görülmüş ve aşağılanmış tipleri çiziyor onu iyi çizer yapması burdan geliyor öyle çok sıra dışı şeyler çizmiyor hepsi bizden olan şeyler aile içi şiddet çocukların arkadaş çevrelerinden dışlanması vb şeyler tebrik ediyorum ersin i _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
grunj

|
Tarih: Cum 17.02.2006 23:06 Mesaj konusu: ersin:) |
|
|
okuduğum günlerde kitabına sarılarak uyumuştum:) çok seviyorum herifi yaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Prş 23.02.2006 12:58 Mesaj konusu: Re: ersin:) |
|
|
| grunj demiş ki: | okuduğum günlerde kitabına sarılarak uyumuştum:) çok seviyorum herifi yaa  |
keşke tanışma fırsatı bulabilseydim  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
_axlewurm_

|
Tarih: Pzr 26.02.2006 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
O artık bir dayı!
Tanışma fırsatını kim istemez kii!!msn adresi her hafta kıyıda köşede yazıyodu aslında,yokmu hiç ekleyeniniz .Bana ders verse o,onun tahtına aday olsam  _________________ le essieu ver
www.bantdergi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
merwe1987

|
Tarih: Pts 27.02.2006 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
yiğit özgür bir ersin iki anlattıkları şeyler çok samimi ve sempatik geliyor bana nedense... neden acaba?  |
|
| Başa dön |
|
 |
SeNeM

|
Tarih: Çrş 05.04.2006 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
ERSİN....
süper ya süper..
15 martta akdeniz üniversitesindeydi.tabiki bende oradaydım. ersinler konuşmak için can atıyordum.ilk iş olarak derginin verdiği takvimi imzalattım.o sırada herkes çekindiği için kimse yaklaşamıyordu.sıra söyleşiye geldiğinde birkaç kişi sonra aldım mikrofonu elime.ve başladım ersine "sen süpersin çok yeteneklisin ve bence burada en çok öne çıkması gereken kişi sensin.onun için bundan sonra uçak paraların benden seni her yıl bu okula getirip bu masaya oturtup konuşturucaz"demeye başladım.ama adam gerçekten çok şaşırdı.elini ayağını nereye koyacağını şaşırdı.(çoooook sempatik) tabi ben bu arada bütün okulun önünde bu kadar şey söyleyince anında meşhur oldum o ayrı. ama şunu söyleyebilirimki bu kadar yetenekli bir insan olamaz ya. kim kendini bu kadar ii çizebilir ki.resmek mimiklerine kadar aynı ya inananmadım.gülüşü,bakışı.çok yetenekli çoook.her hafta kaçırmadan okuduğum tek eğlence kaynağım.
ersin sen harika bir insansın.insanların senin için söylediği kötü şeylere sakın takma.biz fanların olarak senin yanındayız.SÜPERSİN. |
|
| Başa dön |
|
 |
|