| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rainbow

|
Tarih: Sal 15.11.2005 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
Abi evet, yazarken bayağı da kasıldım, kesin dedim yanlış olur ama yazdım gitti işte  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Prş 17.11.2005 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
sayın televizyon makinası katılımcılar. program sonrasında çekilmiş olduğunuz toplu resimde neden ben yokum! bunun sebebebini sorabilirmiyim sizlere ? bunun sorumlusu kimdir? sadece kahve almaya gitmiştim. beni bekleme zahmet ve nezaketinde bulunmadığınız için teşşekkür ederim  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
phicoz Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Aug 16, 2005 Mesajlar: 513 Nerden: senin çıktığın yerden
|
Tarih: Pts 26.12.2005 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
bu soruyu hangi başlıkta soracagımı bilemedim en son buraya düştüm...arkdaslar tv makinesi program müzigi olan machine in my head cart curt diye giden jingle in kaydına ulaşmam gerekiyorancak biryerlerden bulamadım eger sizde var veya nereden nasıl ulaşacagımı biliyor dasöylerseniz sevinirim... _________________ MELATONIN 12 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ ALANYA'DA SAHNEDEKİ YERİNİ ALIYOR
Melatonin besteleri için: www.purevolume.com/melatonintr
........EXCUSE ME WHILE I KILL MYSELF............. |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Sal 27.12.2005 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
yasal olanını bulamazsın.. tanıtım filmini bir ara yayınladılar ama içinde şarkı yoktu sanırım.. üstelik şu an tv makinasının resmi sitesi de yapım aşamasında galiba.. belki de toptankaldırmışlardır.. capturetv de ilk bölüm vardı.. muhtemelen jenerikte vardır başında... anca ordan alabilirsin.. ama şimdi baktığımda bulamadım ilk bölümü de.. _________________ hiç yoksam, hiç olmadıysam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Sal 27.12.2005 9:39 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen tv makinesini seyrederken altta melodi reklamı çıktı. İşte Gtv yaz bilmem kaça gönder gerçek ses cebine gelsin diye. Mp3 destekleyen bir telefona melodiyi gönderip sonra bilgisayara alabilirsin. Tabi zahmetli bir iş ancak bungula'nın dediği gibi hiçbir yerde yoksa bunu yapabilirsin ancak. Tabi tv kartı olan bir arkadaşın varsa tv den de kayıt yapabilirsin ama o daha da zahmetli olur bence. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Cmt 07.01.2006 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
www.televizyonmakinasi.net
multimedya bölümünde mp3 mevcuttur. _________________ hiç yoksam, hiç olmadıysam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar başlık açmaya üşendim. Yeni adı ile Makina programı için bu tür bir aktivite olsa katılım ne olur ne biter? Eğer ben Makina programını sevmem onun yerine Sabah Sabah Seda Sayan'a falan gidelim derseniz o da olur. Maksat bir hareketlilik gelsin, gönüller bir olsun
Henüz ortada kesin birşey yoktur. Nabız yoklamak için ve başlığı güncelleme amacı ile yazılan bir mesajdır. Sizden gelecek tepkiye göre tekrardan böyle bir aktivite düzenlenebilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
haki02

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 8:57 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel olur bence turkrock'ın adı makina programında yankılanır  _________________ bılabılabıla... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_85 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 13, 2006 Mesajlar: 1666 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Çrş 21.02.2007 20:37 Mesaj konusu: |
|
|
valla çok iyi olur. istanbulda olmasam bile gelmek için elimden geleni yaparım. güzel bi etkinlik olur yani
saygılar _________________ 4 aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin? nereye gidersen git, öleceğin yerdesin!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
MorningGrey

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
Olur olur gidilir. havalarda güzelleşti uygun bir tarihte ayarla sen cihan. geriis kolay haberleşiris her türlü buradan. _________________ one life live it... |
|
| Başa dön |
|
 |
yalnizhippi

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
Bu sefer cihan olmasına rağmen bende gelicem:P ahahaha teskere alır almaz kanal şenlendi özel bi adam  _________________ www.radyocinar.com da Pazar Geceleri 22:00-01:00 arası ROCKSTATİON DA TÜRKÇE DEMOLARI DİNLEYEBİLİRSİNİZ.97.4 MHZ YAYINDAYIZ... |
|
| Başa dön |
|
 |
MorningGrey

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
damsız gelmek yasak  _________________ one life live it... |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Ayarlama işi kolay ama bu sefer ekinti yapan kişilere kesin bir çözüm bulmadan pek girmek istemiyorum bu işe. Çünkü programa gidince oradaki organizatörlere iki saat durumu izah etmek (birşeyler söyleyip kandırmak işte) sıkıcı bir durum. Birkaç hafta içinde asarım bir başlık buraya tarih, nasıl, nerde v.s diye.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yalnizhippi

|
Tarih: Çrş 21.02.2007 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
Cihan bende geliyimmi:D ahahaha morningrey ben dam bulurum sende resimdekini kap gel ayrıca sorun yok o konuda hadi gidek diyelim bakalım ben varım benden oke cihan gelmeyeni atarız tehidi işe yararmı? :S _________________ www.radyocinar.com da Pazar Geceleri 22:00-01:00 arası ROCKSTATİON DA TÜRKÇE DEMOLARI DİNLEYEBİLİRSİNİZ.97.4 MHZ YAYINDAYIZ... |
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Prş 22.02.2007 21:32 Mesaj konusu: |
|
|
Hmm süper olur aslında bir de turkrock la gitmek Makina'ya...Ben de İstanbul'da değilim ama gelebilirm belki... _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Pzr 25.02.2007 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
gidin tabi, gidin bakalım  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Sal 27.02.2007 2:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Ahah. Askerim benim:) Senin izine geldiğin zamana denk getirmeye çalışırım. Teskereni almayı beklersek olmaz. Malum 6 ayın var:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Prş 01.03.2007 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
hııım makina c.tesi günleri oluo.olabilir aslında bende gelebilirim.  _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 03.03.2007 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
ben ankara.ya geldiğimde seninde altı ayın vardı filthy. ayrıca sen askerde iken ne buluşmalar ne konserler geldi geçti  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_85 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 13, 2006 Mesajlar: 1666 Nerden: hicran abinin yanindan
|
Tarih: Cum 09.03.2007 4:56 Mesaj konusu: |
|
|
yanlız bunun organizasyonunu hangi arkadaş yapacak, yada yapmayı düşünüyor  _________________ 4 aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin? nereye gidersen git, öleceğin yerdesin!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
|