Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Karikatüristler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Karikatüristler
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armithl

MesajTarih: Çrş 10.08.2005 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oky dan nefret ederim..selçuk erdemi sewerdim lakin artık baydığını düşünüyorum...habire penguende eskizlerini yayınlıyor..erdil hiç çizgisini bozmuyor..ii yani!!yiğt özgür,fatih solmaz ve baruter favorim..ha birde deli hikayeleri hakan karataş!! Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zangoc

MesajTarih: Prş 25.08.2005 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bana göre memcoş ve bahadır boysaldır.
cigo1912

MesajTarih: Pts 19.09.2005 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yiğit özgür tek geçerim!
Pentagram1999

MesajTarih: Pts 19.09.2005 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kenan yarar ve ersin bu iki adam süpper
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
curcunabaz

MesajTarih: Sal 27.12.2005 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ersin derim...sandıkiçi bi şahane
bomberman

MesajTarih: Prş 29.12.2005 1:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence 'KÖTÜ KEDİ ŞERAFFETİN' dir yani bunun yaratıcısı Bülent Üstün harika bi adamdır...Cengiz Üstün,emrah Ablak,Memo Tembelçizer,Oky,Bahadır Boysal ve Baruter v.b......Bunlar tartışılmayacak kadar kaliteli çizerler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silmarwen

MesajTarih: Sal 17.01.2006 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yiğit özgür ve ersin karabulut
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asilikasalettir
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 17.01.2006 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Memo Tembelçizer ve Büstün manyağıyım. Çok muhabbettir keratalar. Amatör yıllarda ben bıraktım ama onlar devam ettiler. (GIRGIR ve Zıpır dergilerinden 1990-1998 arasında karikatürlerim sürekli yayınlandı, diğer bir takım gereksiz dergilerde de -LeMan mesela- çıktı karikatürlerim)

Dediğim gibi, Memo ve Büstün'ü tek geçerim...
SiPASTiK

MesajTarih: Prş 19.01.2006 7:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En iyi çizerler Ersin Karabulut,Kenan Yarar ve Bahadır Baruterdir BENCE...
Cihan Ceylan'ın esprileri çok hoşuma gidiyor.Tolga Sümerse diğer çizerlerin çizgilerini taklit ediyor ama kendi çizgiside gayet başarılı,nedden böyle birşey yaptığını anlamıyorum.
Memo Tembelçizer tarz yapacam diye yaptığını yıkıyor bence,hiç beğenmedim yeni hikayelerini ve çizgisini.
Ve camiada en uyuz olduğum kişi Boysal.Saçma sapan yazıları var ve nedense paso Osmanlı işkenceleri anlatıp duruyor.Sürekli eski resimlerini sokuşturmalar,her iki kız arkadaşının 1 inin ülkücü bir mafyayla kaçması ve neredeyse her ay 1 tane kanlı ped çizme gereksinimi duymasına uyuz oluyorum.Amatör karikatüristlerin esprilerini çalmasıda ayrı bir maceranın konusu.şKendini fazla bir b.k sanıyor şahsiyet.Sürekli bir benmerkezcilik mevcut bünyede.Aptalın teki yani.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KANJ

MesajTarih: Cum 20.01.2006 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ersin'in Sandık İçi başlıklı çizgi dizisi Lombakta ki Yeraltı Hikayelerinden bence çok daha iyi.. Umut Sarıkaya'nın Benim de Söyleyeceklerim Var köşesi ve Tembel Çizer Mehmeti de seviyorum...Ama en favori çizerim Emrah AblaK, Tübitak dizisi ve ayrıntıları aynı zamanda Penguendeki Vatandaşa sorduk köşesi özellikle mest ediyor...

DipKöşeNot: Dolmuştaydım elimde Penguen Dergisi ve Emrah'ın takdir edilecek Vatandaşa Sorduk köşesindeki abzürt isimleri görünce, gülmekten gözümden yaş gelmişti...O harika bir insan ya... Arrow

Bu arada Bahadır Baruterin üstün çizim yeteneği ve kendini aştırmış hayal gücünü takdir ediyorum... Idea
musey

MesajTarih: Pzr 22.01.2006 1:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yiğit özgür ve bayır gülünü çizen insan!!
aminoasit

MesajTarih: Cum 27.01.2006 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

musey demiş ki:
yiğit özgür ve bayır gülünü çizen insan!!

bayır gülünü FEYHAN GÜVER çizio...... Wink
Başa dön
aminoasit

MesajTarih: Cum 27.01.2006 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

OĞUZ ABİ tabikii bitane Razz
kenan yarar ,bahadır baruter, ersin ,üstün kardeşler behiç pek,tuncay akgün oooooo hepsi super adamlar ya ama artk yaptıkları zevk vermio nerde o eski sayılar Rolling Eyes
Başa dön
SeNeM

MesajTarih: Cum 07.04.2006 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,ERSİN,...
O BİR TANE.O BİR YETENEK ABİDESİ...Smile
Başa dön
kahkaha

MesajTarih: Prş 27.04.2006 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ersin çizgi öykü çiziyo genel olarak karikatür değil Smile ama tabi süper çiziyo yinede her öyküsünde kopuorm ehue yiğit özgür ve serkan altuniğne çok iyiler..
Başa dön
KANJ

MesajTarih: Cum 28.04.2006 15:36    Mesaj konusu: 30 Nisan Lombak, Kemik ve Pengeun Fedayilerinin ?mza Günü Alıntıyla Cevap Ver

Emrah, Kenan, Umut, Ersin ve nice ulu yazarlar?m?z, çizerlerimiz 30 Nisan Pazar Günü ?zmir Fuar?nda kutsal ellerindeki kalemleriyle okuyucu kitlesiyle -yani biz özel, güzel insanlar? Very Happy- bulu?may? bekliyor olacak...

DipKö?eNot: Mürekkeplerinin asla tükenmemesi dile?iyle onlar gerçek bir idol...

Yazar Notu: Bu arada neden soru i?areti var bu fontta derseniz.. Mac'in saçmalamas?...

larien
Pinhani Bas Gitar & Geri Vokal

MesajTarih: Prş 04.05.2006 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oğuz aral bu işin üstadıydı bir çoğunun zamanında okuyup etkilendiği insan. avanak avni harikadır mesela ve diğerleri...
selçuk erdem, erdil yaşaroğlu, yiğit özgür, serkan altuniğne beni çok güldürür..
komikazede ki hayvanların gözlerine bayılırım. bir hanyaya diğeri konyaya bakar Smile
selçuk erdem de mutlaka havaya ucan bir kuş yada arkada yürüyen komik bişey mutlaka bulundurur beni öldürür gülmekten Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız