Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Savage Garden
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Savage Garden
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
anarchist

MesajTarih: Pzr 25.12.2005 18:00    Mesaj konusu: Savage Garden Alıntıyla Cevap Ver

1990'ların Britpop furyasının en başarılı gruplarından birisidir ;Savage Garden. Yaptıkları müziğin kalitesini bir an olsun geri çekmemiş olan grup, bir çok filmin de müziklerine imza atmıştır.

To the moon and back, I knew I loved you, Truly Madly Deeply gibi bir çok başarılı çalışmasıyla tanınan grup hakkında sizin de söyleyeceğiniz bir şeyler olmalı Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Daishuman

MesajTarih: Pzr 25.12.2005 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O şarkılar çok iyi fakat benim favorim I want you.Hala sıkılmadan dinlerim.Bence Darren grubu dağıtmakla çok büyük hata etti.Çünkü o zamanki başarılarını hala yakalayabilmiş değil(tabi ilk çıkardığı albüm dışında ki bence oda çok iyi değildir)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anarchist

MesajTarih: Pzr 25.12.2005 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Darren solo albümünde gerçekten de pek başarılı değildi bana göre de. Albümü dinledim, tüm parçalara emek verilmiş ancak tat verici değildi.

Dağılması gerçekten çok büyük hataydı. Savage Garden popüler müzik dalında çok çok başarılı bir gruptu. Daha bir çok iyi iş çıkarabilecekken yazık ettiler Savage Garden'a.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Daishuman

MesajTarih: Pzr 25.12.2005 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anarchist demiş ki:
Evet Darren solo albümünde gerçekten de pek başarılı değildi bana göre de. Albümü dinledim, tüm parçalara emek verilmiş ancak tat verici değildi.

Dağılması gerçekten çok büyük hataydı. Savage Garden popüler müzik dalında çok çok başarılı bir gruptu. Daha bir çok iyi iş çıkarabilecekken yazık ettiler Savage Garden'a.

Darren bir röportajında grubu dağıtma nedeni olarak Danielle anlaşamadığını söylemişti.Daniel daha sert çalmak istiyomuş Darren ise tersi...Yani açıklaması şu:Darren piyasa müziği yapmak istiyodu(pop diyebiliriz heralde yaptığına)..Heralde başarısız olduğunu gördüki iki albümlük bir kariyer için best of yaptı..Son albümü tam bir hayal kırıklığıydı çünkü
Bana kalırsa Darrenin bu saatten sonra yapması gereken Danieli arayıp grubu tekrar kurması..Başka türlü fanlarını mutlu edemez
Başa dön
TamaTunc

MesajTarih: Pts 26.12.2005 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende bır acıklamasında savage gardenın daha sonra kesınlıkle bırlesecegını okumustum.bunu soyleyen Darren'dı...
to the moon and back bence ruh dolu bı parca.bende hıc sıkılmadım o parcadan.hold me'de guzeldı...
umarım soyledıklerı dogru olur ve yenıden toplanırlar...
Daishuman

MesajTarih: Pts 26.12.2005 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TamaTunc demiş ki:
Bende bır acıklamasında savage gardenın daha sonra kesınlıkle bırlesecegını okumustum.bunu soyleyen Darren'dı...
to the moon and back bence ruh dolu bı parca.bende hıc sıkılmadım o parcadan.hold me'de guzeldı...
umarım soyledıklerı dogru olur ve yenıden toplanırlar...

bende artık biraraya gelmeyeceğiz diye okumuştum(blue jean röportajı).Ama senin duyduğuna bende inanıyorum sonuçta son albüm başarısız olmadan önce okuduğum bir röportajdı o.Hatta daha yeni çıkmıştı tanıtımını yapıyodu.Allahtan başarısız olduda bizede SG umudu doğdu yeniden.Darrene nedense solo olarak güvenmiyorum fakat Danielle daha çok başarılı olacağına inanıyorum.
Başa dön
TamaTunc

MesajTarih: Pts 26.12.2005 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyw.ama sonuc olarak darren daha basarılı buda bı gercek...pavarottıyle bıle duet yapmıs bırısı...ama danielle'de muzık adamı.her turlu ensturamanı cadıgını duymustum.üflemelı harıc.
ben number one tv de ızlemıstım.bı grup adı soylemıstı tam hatırlayamıorum.ben o grup gıbı yıllar sonra savage gardenın yenıden bırlesmesını ıstıyorum ve ınanıyorum demıstı...
anarchist

MesajTarih: Pts 26.12.2005 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de "yeniden birleşmeyeceğiz" gibi bir yargı okumuştum ama kalbim senin dediğin gibi olmasını istiyor TamaTunc Smile

Darren ve Danielle birlikte çok iyi işler yapan bir ikiliydi. Danielle'ın müzikal becerisi yadsınamayacak ölçüde. Bu beceri Darren'ın sesiyle birleşince yıllardır dinlemekten bıkmadığım o harika sound ortaya çıkıyor.

Yeniden birleşmeleri çok iyi olur ancak böyle bir durum olmasa da önceki kayıtları hiç bir zaman eskimeyecek bende. Smile Smile Smile
TamaTunc

MesajTarih: Pts 26.12.2005 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyw:D
yav yapmayın bırlescekler yaaaaa:Dsız bana guvenınVery Happy
albumlerı eskımez hıc bı sekılde...yav adamlara ölmüş muamelesi yaptık ha:)
Bloody_Face

MesajTarih: Pts 26.12.2005 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güveniyoruz Very Happy
anarchist

MesajTarih: Pts 26.12.2005 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şurda 3 kişi biz bize konuşuyoruz zaten. Very HappyVery Happy Biz sana güveniyoruz. Sen onları birleştirirsin Smile

Adamlar ölmedi ama dağıldı bu daha kötü ya. Üretebilme potansiyelleri sağlamken durdurdular işleri Sad
Daishuman

MesajTarih: Pts 26.12.2005 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anarchist demiş ki:
Şurda 3 kişi biz bize konuşuyoruz zaten. Very HappyVery Happy Biz sana güveniyoruz. Sen onları birleştirirsin Smile

Adamlar ölmedi ama dağıldı bu daha kötü ya. Üretebilme potansiyelleri sağlamken durdurdular işleri Sad

aslında bu potansiyeli darren tek başına kullanmak istedi.İlk çıkardığı albüm bunu gösteriyo benim fikrim çok güzel bir albüm olduğu.Ama ne biliyim pop sonuçta.SG daha rocka yakındı alternatif bir tarzları vardı.
Bir de sormak istediğim birşey var sizlere.Bildiğiniz gibi SG nin eski şarkılarını topladığı bir albüm çıktı burda iki yeni şarkı var.Bu iki yeni şarkı (biri You`re beatiful du galiba)sanki Daniel olmadan kaydedilmiş gibi duruyo.Yine darrenin solo hali gibi..Bi bilginiz var mı acaba neler dönüyo?
Başa dön
TamaTunc

MesajTarih: Sal 27.12.2005 2:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bı bılgım yok ama hakkaten ılk album bıraz daha rockımsıydı...break me shake me,to the moon and back...
sanırım savage garden tutunca darrenın kendıne guvenı geldı.bıraz kalktı herhalde:D gıttı album yaptı.bence kotu bı album deıldı ama S.G daha bı baskaydı bee...
Daishuman

MesajTarih: Sal 27.12.2005 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TamaTunc demiş ki:
bı bılgım yok ama hakkaten ılk album bıraz daha rockımsıydı...break me shake me,to the moon and back...
sanırım savage garden tutunca darrenın kendıne guvenı geldı.bıraz kalktı herhalde:D gıttı album yaptı.bence kotu bı album deıldı ama S.G daha bı baskaydı bee...

bence de vokal aynı olsa da SGnin havası çok başkaydı.hele o Gunning Down Romance şarkısı yok mu ah ah?Darren solo yapabilir miydi öyle şarkı sorarım size? Ama yok onlar tekrar birleşecekler abi inanıyorum.Toplama albümde bunun göstergesi
Başa dön
pagliaccio

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şarkılardan dinlenebilir olanlar var..
Daishuman

MesajTarih: Prş 07.12.2006 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dinlenemez olanlardan çok daha fazla üstelik Smile
Başa dön
misoledad

MesajTarih: Pzr 10.12.2006 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir zamanların en çok dinlenen ve albüm satan gruplarındandı. Dağılmaları yazık oldu.
Two Beds And A Coffee Machine şarkılarını özellikle çok severim.
Başa dön
aaretha

MesajTarih: Cum 15.12.2006 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Savage garden ile tanıdığımız Darren hayes 2006 yılı ile beraber muradına eren isimlerden biri.Darren erkek arkadaşıyla RazzP geçtığımız aylarda evlendi.
Başa dön
Daishuman

MesajTarih: Cum 15.12.2006 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende biraz şok etkisi yarattı fakat yine de saygı duymak lazım..dürüstlüğüne de hayranım adamın ne sakladı ne bişey herşeyi ortada yaptı yani..sorulan sorulara da açık yüreklilikle cevap veriyo..helal valla
Başa dön
undefined_dark

MesajTarih: Pzr 17.12.2006 2:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Savage Garden artık unutulmazlar arasında. Wink
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız