Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - pod xt gibi pre-amplerle kullanmak için amfi seçimi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

pod xt gibi pre-amplerle kullanmak için amfi seçimi
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cavo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 25.12.2005 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

forumda bi ton xt live yada xt sahibi var.lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Pzr 25.12.2005 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cevabımı öm yoluyla verdimse de, açıktan da bir kez yazayım diyorum.

PE-60'ı bugün ilk kez stüdyoma götürüp deneme fırsatı buldum. Alalı da zaten 2-3 gün oldu. Gitar--->Podxt--->tech21 pe-60 şeklinde bir setup'tı.

Açıkçası pod, v-amp, sansamp, rocktron, vs.. tipte pre-amp severlerin bu amfiyi mutlaka bir kez denemesi lazım.

Asıl tona körü körüne sadık denebilir. Hiç bir karakter katmadan veya çıkaramadığı seslerde bozulmalar yaratmadan, tüm sesleri aslına sadık, hi-fidelity ile çıkaran bir alet.

Ben şahsen üzüldüm, bunca zaman diğer amfilere bazen önden bile girmem gerekmiş olduğu için. Zaten piyasadaki amfilerin çoğunda fxloop olayı yok. Olanların da ne kadar iyi olduğu tartışılır ses karakterini etkilemesi açısından.

Merak edenler için, amfi 60 watt (gerçek güç), celestion 12" speakerlı, tüm ayarlar flat iken -volume dahil- stüdyo ortamında davulla birlikte çalınıp her sesi rahat rahat duyurabilecek bir amfi. Bar için fazlasıyla yeterli, kapalı konser salonları için gayet yeterli, açık hava konserleri için günü kurtarabilecek bir amfi -mikrofonlamak şartıyla-.
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız