| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Hangi Üniversite |
| Hacettepe Üniversitesi |
|
23% |
[ 25 ] |
| Ankara Üniversitesi |
|
37% |
[ 40 ] |
| Gazi Üniversitesi |
|
17% |
[ 19 ] |
| Diğer Özel Üniversiteler |
|
21% |
[ 23 ] |
|
| Toplam Oylar : 107 |
|
| Yazar |
Mesaj |
tretorian

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 14:58 Mesaj konusu: |
|
|
ha ne vize ne ya abi su sempozyum butun tarihleri alt üst etti cogunun tarihi belli değil ya..pıfhs oglu pıfhs.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman bu buluşmayı 17 Haziran'da yapalım hem kaynaşırız hem de doğum günümü kutlarız... Şaka yav saka Buluşsak da kaynaşsak be yav en kısa zamanda... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Pts 28.11.2005 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
ben hepinizle teker teker kaynaşmak için çok sabırsızlanıyorum. hatta bi kavga çıksada hepberaber arada kaynasak. _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
http://books.dreambook.com/tretorian/tretorian.sign.html |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 15.12.2005 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
Vizeler bitti neredeyse finaller başlayacak, o zaman bu buluşmayı ne zaman yapacaz Ankaralı kardeşlerim??
 _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 21.12.2005 3:47 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara'da üniversite okuyan turkrock sakinlerine buluşma haram galiba yav... Neyse ben hergün Sekans'tayım, mekana gelip "Ayı Can kim?" diye sorarsanız mutlaka gösterirler ya da mekana sürekli geliyorsanız zaten görmüşsünüzdür, ben o herkesin gıdıklayıp bağırttırdığı adamım. _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
ForumdanAtildim

|
Tarih: Çrş 21.12.2005 8:27 Mesaj konusu: |
|
|
olsa da yesek dedirten buluşmadır ankara'ya son geldiğimde doğaçlama turkrock buluşması oldu antisocial&Purplewitch&ben ...bu kez bakalım denk gelirse  _________________ Uysallaşmıştır...Aşıları tam..Korkmayınız...
Alo santral beni psikopata bağlar mısın? |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
devilyn

|
Tarih: Prş 22.12.2005 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | Yapacağız, yapacağız. Şu kar, kıyamet biraz hafiflesin, hemen yapacağız bir üniversiteliler buluşması.
Sevgiler... |
valla çok iyi olur:)sekans bence de en iyi mekanlardan,ama biraz küçük değil mi bu buluşma için??ama nolur moderatörler de gelsin  |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 22.12.2005 9:42 Mesaj konusu: |
|
|
| devilyn demiş ki: | | silent_guitar demiş ki: | Yapacağız, yapacağız. Şu kar, kıyamet biraz hafiflesin, hemen yapacağız bir üniversiteliler buluşması.
Sevgiler... |
valla çok iyi olur:)sekans bence de en iyi mekanlardan,ama biraz küçük değil mi bu buluşma için??ama nolur moderatörler de gelsin  |
Ankara'da üniversite okuyan moderatör varsa ayarlarız tabii. Eski mod. versek olmaz mı?
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
devilyn

|
Tarih: Prş 22.12.2005 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | Gelelim de kavga çıksın değil mi
Ben gelirim, Haldun vardı, hem bıraktı hem siteye girmiyor sanırım. Emel (Unusual) var (Kendisini tanımanız gerek, bu kadar iyi bir insan olamaz.). Başka biri de yok sanırım, yine eskilerden Anarchist var ama  |
yok artık daha neler? ben sizin de olmanızı istedim sonuçta sürekli forumda karşılaşıyoruz..bi mod.la tanışmak güzel olur!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 02.02.2006 4:58 Mesaj konusu: |
|
|
"Vizeler bitsin! Finaller bitsin! Havalar soğudu." derken şubat oldu ve biz hala bu buluşmayı yapamadık. Önerim şudur ki, üniversitelerin kayıt dönemi yakında başlayacak ve sınavdı, dersdi gibi sorunlarımız olmayacak. Dondurucu Sibirya soğukları da yavaş yavaş geçtiğine göre "Kayıt haftasında yapalım şu buluşmayı!" derim ben. Siz ne dersiniz?
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Prş 02.02.2006 5:01 Mesaj konusu: |
|
|
dimi ya bugün benimde aklıma geldi bu ortaya atan bendim sonra unuttum vallahi..neyse ses soluk çıkarsa harbiden bu sefer yapalım bu işi.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
tretorian

|
Tarih: Cum 03.02.2006 4:37 Mesaj konusu: |
|
|
haftasonu yapılırsa gelinebilr neden gelinilmesin.
soğanları dilim dilim rendeledikten sonra kızgın yağın içinde kırmızılaşıncaya kadar pişirir ardından etleri koyarız üstüne sıcak suyuda ekledikten sonra 100 derecede bir güzel kaynarız..
afiyet olsun _________________ nasıl, nerde olursak olalım... hiç ölünmeyecekmiş gibi yaşanacak bu dünya...
http://books.dreambook.com/tretorian/tretorian.sign.html |
|
| Başa dön |
|
 |
ozbeksel

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
Mezunlar dahil mi? Ben Başkent mezunuyum. Kabulse ben de buluşup kaynaşmaya hazırım  |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| ozbeksel demiş ki: | Mezunlar dahil mi? Ben Başkent mezunuyum. Kabulse ben de buluşup kaynaşmaya hazırım  |
Zaten "Ankara Buluşması" etkinliği dahilinde görüşeceğiz ağabey. Ama buna da gel yani, üniversiteliler denmesinin sebebi kafalar yakın olsun diye istenmesi. Hani kimseyi aşağılyıp, küçük görmüyoruz ama normalde de ortamların, kafaların yakın olmasından dolayı daha sık görüşülebilecek arkadaşlar edinmek maksadımız.
|
| Başa dön |
|
 |
HornyDevil

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 2:45 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | | ozbeksel demiş ki: | Mezunlar dahil mi? Ben Başkent mezunuyum. Kabulse ben de buluşup kaynaşmaya hazırım  |
Zaten "Ankara Buluşması" etkinliği dahilinde görüşeceğiz ağabey. Ama buna da gel yani, üniversiteliler denmesinin sebebi kafalar yakın olsun diye istenmesi. Hani kimseyi aşağılyıp, küçük görmüyoruz ama normalde de ortamların, kafaların yakın olmasından dolayı daha sık görüşülebilecek arkadaşlar edinmek maksadımız.
Sevgiler... |
ehehe artık oda bir ogrenci hem aramıza katılmasında bir sakınca yoktur..hem zaten tanıyınca görürsün yarın emin ol bizden daha kafa bir adamdır  _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
|