| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 16.12.2005 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
gitarda sabit köprü var tremolo kolu eksik değil yani
bence iyi gitar ben olsam alırdım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 16.12.2005 20:17 Mesaj konusu: |
|
|
tamam da zaten tremolo kolu çook nadir kullanılan birşey.yani "no offense" ama biraz özentilik oluyor bence "ben tremolo kolu olmayan gitarda çalmam" demek. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
Portakalı soydum başucuma koydum.
Squire demeyin artık şuna,dalarım bak! |
|
| Başa dön |
|
 |
Kaish

|
Tarih: Cum 16.12.2005 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
ben almazdım :p floyd rose rullz _________________ Satilik slammer by hamer normal kasa 24 perde floyd rose ip ince sap 2hm 1 single 190$ http://www.turkrock.com/ftopic27769.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4139 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Cum 16.12.2005 20:49 Mesaj konusu: |
|
|
Norton ne dedin yani şimdi sen ? 24. fret te az kullanılıyor, o da olmasın değil mi ? _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
TheJester Nettlethrone - Bas Gitar

|
Tarih: Cum 16.12.2005 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Sen bilirsin, ben şahsen şu an da tune-o-matic köprülü gitar kullandığım için böyle bir fırsatı floyd rose yok diye kaçırmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Önemli olan senin de başka bir gitar alıp da sonradan "ulan aldık floydu da nereme sokayım ben bu kolu gitti güzelim kv-1 ah salak kafam ah" dememen. Ona göre iyi düşün yani. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 16.12.2005 22:42 Mesaj konusu: |
|
|
| Atalay demiş ki: | Norton ne dedin yani şimdi sen ? 24. fret te az kullanılıyor, o da olmasın değil mi ? |
tamam da herkes senin kadar yetkin değil temolo üzerinde:D
yani çaldığı şeyi berbat etmek için floyd rose kullanan insan sayısı fazla  |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4139 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Cum 16.12.2005 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
Neyse, sonuçta Jackson KV1 iyidir. Alcaksan al kardeş... bak senin yüzünden polemikler başladı... ben de bir görseydim şu gitarı.. alayım ben bari onu da bitsin bu işkence. _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 17.12.2005 3:55 Mesaj konusu: |
|
|
ben alabilsem onu keşke. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
|
| Başa dön |
|
 |
ozzy88

|
Tarih: Cmt 17.12.2005 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
ya dostlar tremolo az mı kullanılan bişey
bana hiç öyle gelmiyo
kişi becerebiliyosa ve tremollu bi gitara alışatıysa çok yadırga bence _________________ Ibanez jem7vh+KorgAx1500g+YamahaF-20
----THE UNNAMED---- |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 17.12.2005 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
evet az kullanılan birşey. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
|
| Başa dön |
|
 |
chaotic

|
Tarih: Pzr 18.12.2005 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar vibrato kolu hikayeden bişey değildir , Mustaine'e endekslemeyelim tartışmayı...Vai , Satriani gibi hocalar gibi sololar düşününce allahın emri oluyo o kol...Mustaine amca Friedmanı aldı ondan sonra köreldi herifin yanında... oysa nasıl inanılmaz sololar,perspektifler var Peace Sells albümünde değil mi ? bir de bak Son albüme unutmuş adam solo atmayı...netekim deneyip öyle son karar verecem...vibrato hareketi sadece soloların sonlarında yapılan öttürme işine değil komalı müziklerde bile şart... tabi Friedman gibi gökten yarılıp inme sololar atabiliyor olsam ne kol mol ararım ne de dinleyene aratırım sevgiler |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 18.12.2005 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
komalı notalar için bend yaparsın olur biter.tremolo koluyla yapabileceğin şeyleri kol olmadan da yapabilirsin.sadece bendlerin üzerinde daha iyi bir kontrole sahip olman lazım o kadar.ghost bend diye birşey var
ayrıca dave mustaine'in köreldiği falan yok.şarkıların çoğunda ikisi de solo çalıyordu o 9 yıl boyunca. _________________ The Eğitim Sistemi has failed!
|
| Başa dön |
|
 |
ozzy88

|
Tarih: Pzr 18.12.2005 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
peki 5. perdedeki hormonicle bereber yapacağın bendleride gitarı esneterek mi yapıcaaan
aman dikkeat et
ben bu tremolo için bi 1 yıl uğraştım şimdi onsuz yapamam metl çalıyosan çok gerekmez ama vai satriani gibi büyük amcalardan çalıyosan yapmazsın aynı nda bol küfredersin gitara
Saygılar..... _________________ Ibanez jem7vh+KorgAx1500g+YamahaF-20
----THE UNNAMED---- |
|
| Başa dön |
|
 |
rock-the-boy

Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 445 Nerden: From The Underground And Below
|
Tarih: Pts 19.12.2005 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
abi tremoloyu yeri gedliği zaman kullanıyosun, yeri geldiği zaman kullnmıyosun işte....floy rose'suz yapılamayan hareketler de var gitarda....yani böyle mükemmel bir gitar bulmuşken hem de bu fiyata hem de tr'de herkesin dediği gibi ben de olsam alırdım yani...ha marty dave o kadar kullanmamıştır o ayrı mesele...ama mesela marty'nin de var floyd'ku ke1'i... _________________ ----------------------------------------We Who Are Not As OTHERS!!!------------------------------------------- |
|
| Başa dön |
|
 |
Prelektro

|
Tarih: Pts 19.12.2005 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
Tartışması bile saçma tremolo gereksiz bişeymiş ... oldu adamlarda o yüzden piyasanın yarısındaki gitarlara tremolo koyuyolar. Az kullanılan bişey olsa isteyen özel koydurturdu heralde firmalarda kasmazdı kendini. Tremolo ile ciddi güzel işler çıkartılabiliyo hakim olduğunda ama diğer türlü sarmıyo pek tabi normal olarak. Bende şu an kullanmıyorum çünkü pek kullanamıyorum  _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım. |
|
| Başa dön |
|
 |
demir_grac

|
Tarih: Pts 19.12.2005 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
Sizleri bilmem ama bir Floydrose li gitar kullanici olarak.
Bence gereksiz birsey
Tam bir bas belasi.
Sustain den kayip oluyor bir kere.
tel kopmasindan sonraki kacan ayari hesaba katmiyorum bile...
Bu arada Konudan sapildi isterseniz baska bir konuda devam edilsin
Ya da burada keselim. _________________ Cort X-Custom,LANEY Ws80R(england) ,Pod XT live, kabak kemane,darbuka,def,mızıka,3 tane baglama,yeteri kadar pena.... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Pts 19.12.2005 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Prelektro demiş ki: | Tartışması bile saçma tremolo gereksiz bişeymiş ... oldu adamlarda o yüzden piyasanın yarısındaki gitarlara tremolo koyuyolar. Az kullanılan bişey olsa isteyen özel koydurturdu heralde firmalarda kasmazdı kendini. Tremolo ile ciddi güzel işler çıkartılabiliyo hakim olduğunda ama diğer türlü sarmıyo pek tabi normal olarak. Bende şu an kullanmıyorum çünkü pek kullanamıyorum  |
Haklısın gerçekten de, ama ben burda biraz başlığın anlamsızlığına değinmek istiyorum. Çünkü başlığı açan arkadaş alacağı gitarla ne yapmak istediğini ancak kendisi bilir Bir gitar istediği kadar kaliteli olsun ihtiyacı karşılayacak özeliklere sahip değilse o gitarı almanın ticari bir amaç yoksa anlamı yoktur. Yeryüzündeki en iyı (nasıl oluyorsa) hollow-body gitarı verseler benim işimi görmez onun için hollow-body gitar almam, bunun gibi
Eğer soru bana tremolo kolu ne kadar lazım olur ise, bana sorarsan o olmadan yaşayamayacağın bir şey değil... Çok çok çok lazım olursa konserler-kayıtlar için arkadaşından bir gitar ödünç alabilirsin Ayrıca bu gitar alıp "tremolo kolu olmadan nasıl hayat sürdürülür"ü denemek için muhteşem bir gitar bana sorarsan. Hiçbir floyd'da bulamayacağın rahatlığı bulabilirsin o köprüde...
Bir de aletin fiyatı 1250 dolar ama %18 kdv de istiyorlar üstüne yani 1500 dolar gibi bir şey oluyor. EĞER yanlış anlamadıysam  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
Knife-Party

Kayıt: Apr 02, 2005 Mesajlar: 212 Nerden: Kalbimin gittiği yerden...
|
Tarih: Pts 19.12.2005 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
kdv nerden çıktıki muahah komedi ya konsinye birşey hayatta bırakmam hem alıcı kdv ödicek hem şirkete komisyon hemde alıcıya vericek direk elden satsın daha iyi iki taraf içinde  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 20.12.2005 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
| Prelektro demiş ki: | Tartışması bile saçma tremolo gereksiz bişeymiş ... oldu adamlarda o yüzden piyasanın yarısındaki gitarlara tremolo koyuyolar. Az kullanılan bişey olsa isteyen özel koydurturdu heralde firmalarda kasmazdı kendini. Tremolo ile ciddi güzel işler çıkartılabiliyo hakim olduğunda ama diğer türlü sarmıyo pek tabi normal olarak. Bende şu an kullanmıyorum çünkü pek kullanamıyorum  |
ona bakarsan insanların çoğu emg manyetik alıyor ama profosyonel olarak kullanan "gitarist" sayısı az.
üretim talebe göredir.talep eden de sıradan kullanıcılar.
biri görsün mesela "aa adam ne güzel şeyler yaptı onunla" diye bir konserde,ardından flyod rose lu gitar ister.bu kadar basit:) |
|
| Başa dön |
|
 |
graffit

|
Tarih: Sal 20.12.2005 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
| Norton_Antor demiş ki: |
ona bakarsan insanların çoğu emg manyetik alıyor ama profosyonel olarak kullanan "gitarist" sayısı az.
üretim talebe göredir.talep eden de sıradan kullanıcılar.
biri görsün mesela "aa adam ne güzel şeyler yaptı onunla" diye bir konserde,ardından flyod rose lu gitar ister.bu kadar basit:) |
Keşke herkes öle düşünüpte onun yaptığını yapabilmek için gitar alsa geçen kıvılcımda bi kız gördüm elbisesinin rengine göre gitar seçiyordu yaw daha ne denir buna bilemiycem üretici firmalar floydla ugraşana kadar şu renk işine el atsalar ciroları ikiye katlar şöle jan jan lı gitarlar çıkarsalar  _________________ Dispel Silence--->GİTAR İbanez RG1570(Steve's Special, Air Norton)(satildi), Jackson DK2 BOF (İnvader)(satildi), Laney TF100(satildi), Boss GT-6, Fender HSS Stratocaster, Kustom Dual 30RC |
|
| Başa dön |
|
 |
|