| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Cum 13.08.2004 22:59 Mesaj konusu: Çöp kutusu |
|
|
Bana biraz gereksiz gelen bir bölümdü işin açıkçası... Site ilk açıldığı zamanlarda vardı Çöp Tenekesi bölümü...
Ancak düşününce kilitlenen başlıkların silinmeden once tabir- i caizse sergilenmesi birilerine ibret olur.. Yani olmasını umut ederim Çok iyi olmuş yeniden açılması. _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cha_sach

|
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 14.08.2004 1:30 Mesaj konusu: |
|
|
hatta buraya daha fazla mesaj taşıyabiliriz. Her telden çöplüğe döndü yahu. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
SwaLLoweD "Müziktek" Mod

|
Tarih: Cmt 14.08.2004 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
Amaç doğru kavranmış, ne güzel.. Çöp Tenekesinin geri gelme amacı hem bu bahsedilenlerdir, hem de kategorilerde kilitlenen başlıkların gereksiz yarattığı kirliliğin önüne geçmektir.. Ayrıca yöneticiler açısından getirdiği bazı kolaylıklar da var...
İnsanlar arada bir oraya da bakarlarsa görevini yerine getirmiş olur bu kategori... Ayrıca kaybolan başlığınızı arayabileceğiniz ilk yer de orası.. Bundan sonra kilitlenmeden, direk silinen başlıkların pek fazla olmayacağını sanıyorum... _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr) |
|
| Başa dön |
|
 |
CHRONOS

|
Tarih: Pzr 15.08.2004 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
İyi olmuş bencede. Önce bir algılayamadım da şimdi anladım  _________________ http://mcaksoy.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 17.10.2004 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
cöp kutunsundaki baslik sayisi Kultur&sanat,eleman arayanlar, genel, amatör gruplar, turkce rock bölumlerindeki baslik sayisini baya gecti yakinda her bölumu gececek gibi... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours...
En son CedriX tarafından Cum 23.12.2005 17:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Pts 18.10.2004 2:43 Mesaj konusu: |
|
|
Nickimin yanında "çöp tenekesi moderatörü" yazabilir mi? Çok havalı olur (şakaydı ciddiye almayın) _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 18.10.2004 8:58 Mesaj konusu: |
|
|
| revolte demiş ki: | Nickimin yanında "çöp tenekesi moderatörü" yazabilir mi? Çok havalı olur (şakaydı ciddiye almayın) |
hahaha orası benim çöplüğüm diyorsun yani  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

Kayıt: Jan 13, 2003 Mesajlar: 1427 Nerden: Beytepe ( Günün az bir kisminda da Ankara )
|
Tarih: Sal 20.12.2005 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
Çöp tenekesi bölümü gayet yararlı bir bölüm(dü). Her üye okuyabiliyor ancak cevap yazamıyordu. Yeni sistem açıkçası hiç hoşuma gitmedi. Bu şekilde gizli bir bölüm olacaksa ya tamamen kaldırılsın ya da yönetici bölümleri gibi gizli olsun. Kategoriye tıklandığında Üzgünüz, sadece moderatorler bu forumdaki mesajları okuyabilir uyarısı pek hoş görünmüyor.
Saygılar! _________________ http://pillikedi.deviantart.com/
www.boodergi.com <= Korkutmaya Gelmedik  |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist

|
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Cum 23.12.2005 16:56 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de ona takılmıştım ama temizlikten sonraki müdahale unutulmuş. Hepsi buymuş.
Saygılar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|