Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Motu 828MKII Firewire ile Cubase SX 3 kullanmaktayım. Daha önce Sx 1 kullanıyordum ve problem yok idi.. Şöyle ki; Harici ses modülü yada vst enstruman ın tuşe sembolleri midi editte gözükür ya kayda girince... İşte ben kayda girdiğim anda bastığım ilk tuş bilgisi 1 saniye sonra falan cubase tarafından algılanıp editte görünüyo! Bu ne ola ki?! Naptıysam olmadı.. Tecrübeli arkadaşlardan sorunuma bir çare rica ediyorum..
(Bu arada problem audio ve asio ile alakalı olan latency ile alakalı değil.. sanırım zaten açıklayabildim biraz.)
Tarih: Sal 13.12.2005 17:21 Mesaj konusu:
Başlıkların sonuna "acil, yardım, lütfen" eklemeyin.. herkesin sorusu aynı öneme sahiptir, ve herkes cevaplanması için soru soruyor... _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız