Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - müzikle ilgili aranan programlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

müzikle ilgili aranan programlar

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
never4give

MesajTarih: Prş 08.12.2005 0:21    Mesaj konusu: müzikle ilgili aranan programlar Alıntıyla Cevap Ver

yahu bizim bir oyun sergilememiz lazım.fakat oyunun müzikleri berbat.bu nedenle kendi kareokeni kendin yarat filan gibi bir program arıyorum.aslında human voice eraser formatında birşey biliyorsanız söyleyin bana. Wink
satriyani

MesajTarih: Prş 08.12.2005 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dj virtual ya aslında her türlü effect programndan(kayıt yapan ki tam sürümlerde genellikle oplur crack lerde var mı bilmiom) yapabilirsin...Frotyloops,N-tack studio,mixcraft gibi programlarda internetten bulacağın looplarla süper şayler yapabilirsin( Loop = Yazılmış olan ses effectleri ) Yanlız bu looplar sadece effectle sınırlı deil her türlü enstürmanın belli ölçülerde ve notalarda çalınmış kalıplarınıda bulabilirsin...İş sadece bunları birleştirmekte...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
never4give

MesajTarih: Prş 08.12.2005 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saol.ben bunlara bir bakayım o halde.çünkü internette bulamadım herhangi birşey bu sesleri silmekle ilgili olarak.
KorayE
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cum 09.12.2005 0:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu mevzuyu daha uygun bir yere taşıdım Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
never4give

MesajTarih: Pzr 11.12.2005 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pekala öyle olsun.bu arada karaoke yaratmak için bir kaç site varmış.ilgilenenlere yardım etmeye çalışırım
SwaLLoweD
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Sal 13.12.2005 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu kategoride birkaç sayfa geri gidin, benzer bir çok soru göreceksiniz..

Sorunun yanıtı bu işi düzgün beceren bir yazılım yok.. Yapan bir kaç tanesi de ciddi kayıplar yaratmakta...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız