Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 08.12.2005 0:21 Mesaj konusu: müzikle ilgili aranan programlar
yahu bizim bir oyun sergilememiz lazım.fakat oyunun müzikleri berbat.bu nedenle kendi kareokeni kendin yarat filan gibi bir program arıyorum.aslında human voice eraser formatında birşey biliyorsanız söyleyin bana. _________________ ya işimdeyim ya gücümdeyim
dj virtual ya aslında her türlü effect programndan(kayıt yapan ki tam sürümlerde genellikle oplur crack lerde var mı bilmiom) yapabilirsin...Frotyloops,N-tack studio,mixcraft gibi programlarda internetten bulacağın looplarla süper şayler yapabilirsin( Loop = Yazılmış olan ses effectleri ) Yanlız bu looplar sadece effectle sınırlı deil her türlü enstürmanın belli ölçülerde ve notalarda çalınmış kalıplarınıda bulabilirsin...İş sadece bunları birleştirmekte...
saol.ben bunlara bir bakayım o halde.çünkü internette bulamadım herhangi birşey bu sesleri silmekle ilgili olarak. _________________ ya işimdeyim ya gücümdeyim
pekala öyle olsun.bu arada karaoke yaratmak için bir kaç site varmış.ilgilenenlere yardım etmeye çalışırım _________________ ya işimdeyim ya gücümdeyim
Tarih: Sal 13.12.2005 17:20 Mesaj konusu:
Bu kategoride birkaç sayfa geri gidin, benzer bir çok soru göreceksiniz..
Sorunun yanıtı bu işi düzgün beceren bir yazılım yok.. Yapan bir kaç tanesi de ciddi kayıplar yaratmakta... _________________ "Gerçekte Umut Olmaz" - FeedBACK (www.feedback.gen.tr)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız