Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Piyasanın Nabzı: Fiyatlar ile ilgili araştırma için
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Piyasanın Nabzı: Fiyatlar ile ilgili araştırma için
Sayfa 1, 2, 3 ... 35, 36, 37  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DrB

MesajTarih: Prş 01.12.2005 11:52    Mesaj konusu: Piyasanın Nabzı: Fiyatlar ile ilgili araştırma için Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar,

Zaman zaman fiyat soran başlıkların forumumuzda açıldığını hatırlarsınız. Bu gibi dizinlere Alım Satım forumunda izin vermiyorduk, zira burasının tek fonksiyonu sadece ve sadece alım satım yapmak diye bakıyorduk. Ama forum ahalisinin isteği ve bizlerin bu konuyu o yönden değerlendirmesi ile bu cins tanım değişti. Alım satım ahalisinin fiyatlar hakkında yetkin bilgiye sahip olmasından dolayı bu cins bir dizinin yerinde olduğuna karar verdik.

Bu dizinde fiyatları tartışmak istemiyoruz arkadaşlar. Yani yok efendim T.C.'de strat'ın fiyatı neden bu kadar yüksek, veya highway 1 1100 dolara satılır mı arkadaşım diye bir tartışma çıkmasın. Bu hadise hakkında daha önce ben de dahil çok katılımcımız yazıp çizdi. Onlar hakkında düşündüklerimi aşağıdaki linkte yazmıştıım:

http://www.turkrock.com/post627036.html+isin+bir+cizgisi+var#627036

Eğer o konuyu tartışmak isterseniz, doğru adresin orası olduğunu belirtirim.

Bu dizinde sadece ve sadece fiyatlar hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar sorularını soracaklar. Bunlara da eğer cevabı biliyorsak bizler cevap vereceğiz. Fiyatlar açısından lütfen bildiğiniz fiyatları yazınız, yoksa sallamaca veya fahiş fiyatları buraya taşımayınız.

Mesela eğer bir American Series strat sorulacak olursa, o zaman Tünel fiyatını, Amerika 0 fiyatını ve de forumda satılmış olan fiyatını vermek doğru olur. Tünelde bildiğim kadarı ile 1250 Euro gayet düşük bir fiyat kalıyor mesela bu aletler için bu günlerde. Amerika 0 fiyatları 850-950 dolar civarında. Burada her ne kadar genelde satıcılar 1200 dolar falan istese de satılan fiyatlar aslında 900 ila 1000 dolar arasında. Sanırım bu cins bir bilgilendirme uygundur ve de objektif olduğundan dolayı fiyat hakkında bir tartışma açmayacaktır.

En son olarak da sevseniz dahi bu dizinde bu dizin için övgülerinizi veya varsa eleştirilerinizi yazmayınız. Onun yerine onları lütfen "Alım Satım modları ve forumu hakkında" isimli sabit başlıkta dile getiriniz.

Herkese faydalı olması dileği ile,

Saygılar sevgiler,

B
newzat

MesajTarih: Cum 02.12.2005 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba.
Ben Emg Sa Setin fiyatını öğrenmek istiyorum?
zuhal mzikte 300$ diyorlar ama 5-6 ay vade yapıyorlar.aslında fiyat belli ama usa fiyatını bilmiyrum.ben yani dha ucuza mal olacaksa ordan getirmekte fayda var sonuçta öğrenciyiz bnm içinde 5-10$ önemi var..
yardımcı olursanız sevirinim..
DrB

MesajTarih: Cum 02.12.2005 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amerika fiyati 200 dolar falan gibi, yani Amerika 0 fiyati. Bence hala pahali o fiyatlara fralin el sarimi manyetikler alirsin da biliyorum istedigin o degil. Benim sana bahsettigim lil duncanlar eger bakacak olursan sana ucu 215 papele patlayacak amerika 0 satis fiyati acisindan.

15 dolar normal posta koy biraz kar edersin o sekilde alinca.

B
numlock
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 02.12.2005 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

babalar bende washburn wi-14 ve wi-64 fiyatılarını...bide zoom1010
bazen_

MesajTarih: Cmt 03.12.2005 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

washburn wi-14 ün fiyatı.tünelde 180-250 dolar arası anlayacağın peşin para ve dükkana göre değişiyor.ben alıp satmıştım zamanında.aldıgım yerde 180 doları 50 metre yukarda zuhalde 250 dolar Smile.muhtemelen yine fiyatlar bu civardadır.teşekkürler.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ChatKing

MesajTarih: Pzr 04.12.2005 2:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben ayın 17'si gibi ya Fender Squier Standard Fat Stratocaster alıcam ya da hocamın ısrarlarına dayanamayıp Jackson DKMG alıcam.. Bunların fiyatları neler gerçekten merak ediyorum Very Happy Bir de şeye ihtiyacım war.. Hmm POD2.0 Razz
night_slash_rain

MesajTarih: Pzr 04.12.2005 8:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

marshall jcm800 kafa serisinin ve 1960 A/B kabinlerin turkiyedeki fiyatlarını bilen varmı??
bide gibson les paul standard lar ne kadardır??
sayısaldan para cıktı, hepsini tek seferde alabilirimde Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Prelektro

MesajTarih: Pzr 04.12.2005 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ChatKing demiş ki:
Ben ayın 17'si gibi ya Fender Squier Standard Fat Stratocaster alıcam ya da hocamın ısrarlarına dayanamayıp Jackson DKMG alıcam.. Bunların fiyatları neler gerçekten merak ediyorum Very Happy Bir de şeye ihtiyacım war.. Hmm POD2.0 Razz

Fender Squierlerin sıfır fiyatlatı 200-400 euro arasıydı sanırım. Yurtdışı 200-300$ arasıdır muhtemelen.

Jackson Dkmg burda 1120 euro sıfırı. Yurtdışında 630$ sıfırı.

Yani alıcağın gitarların fiyatları arasında epey bi uçurum var dkmg alman tabiki daha iyi olucakta fiyat fazlası var baya. Şu an Srv muzikteki 700$ a dkmg var bi tane kırmızı onu tercih edebilirsin.
Başa dön
ChatKing

MesajTarih: Pzr 04.12.2005 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kırmızı berbat +o( almam Very Happy Ben "black forest" a taktım kafayı.. Büyük ihtimal dün gittigidiyor.com da gördüğüm ibanez SA260FM yi alıcam 550 milyon istiyor adam.. Yurtdışından getirtebilirim o kolay.. 550 milyon bu gitar için iyi bi fiyat mı Confused ??
Prelektro

MesajTarih: Pzr 04.12.2005 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende dkmg kullanıyorum saten siyah. Bende başta black forest düşündümde saten siyah aldığıma çok memnunum çok süper bi renk ama black forestta güzel tabi Smile

Ibanez sa260fm ye çok gibi o fiyat. 550 milyona ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur.

Ayrıca fiyat araştırması için www.froogle.com u kullanabilir dileyen arkadaşlar.
serkann

MesajTarih: Pzr 04.12.2005 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ChatKing demiş ki:
Kırmızı berbat +o...

vala kırmızı derken bi DK-2 var bi arkadaşın güzel gitar bak o bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ChatKing

MesajTarih: Pts 05.12.2005 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Prelektro demiş ki:
Ibanez sa260fm ye çok gibi o fiyat. 550 milyona ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur.

Ya ben öyle çok çok güzel bi gitar istemiyorum. İlk elektrom olacak ve öğrenmek kurcalamak için kullanıcam.. Bu sa260fm nin karakteriği sesleri falan nasıl diycem burası yeri değil afedersiniz Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
demir_grac

MesajTarih: Pts 05.12.2005 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ChatKing demiş ki:
Prelektro demiş ki:

Ya ben öyle çok çok güzel bi gitar istemiyorum. İlk elektrom olacak ve öğrenmek kurcalamak için kullanıcam.. Bu sa260fm nin karakteriği sesleri falan nasıl diycem burası yeri değil afedersiniz Very Happy

Iyıde ilk gitarin olacakta...
Ilk gitarin diye kaziklanmak mi istiyorsun anlamadım ? Rolling Eyes
Arkadas o gitar icin o fiyat fazla diyor.Olsun nasılsa ilk gitarim olacak diyorsun. Smile
ChatKing

MesajTarih: Pts 05.12.2005 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Prelektro demiş ki:
ikinci el rg370dx falan alırsın ki daha iyi bi seçim olur..

Ben dikkatli okuyamamışım afedersin Smile Ben bu gitar için konuşmuştum sadece Smile
Bu arada gittigidiyor.com'daki gitar tarih olmuş.. Yeniden 2. el bi gitar bulmam lazım Sad Şu RG370DX'i nerden bulcam 550 milyona yol gösterebilcek olan var mı Razz ???
Başa dön
Prelektro

MesajTarih: Pts 05.12.2005 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.srvmusic.com/elektro.htm

Şurda ikinci eller var bak hep srvmüziğin sitesi. Sana tavsiyem biraz daha para bul 490$ a olan rg320fm var onu al . Ya da Washburn Nx3 var 450$ oda güzel alettir.(bunu satman biraz zor olabilir sonra malum washburn çok iş yapmıyo isim olarak ibanez kadar)

http://www.srvmusic.com/index_files/gitar/ibanez_rg320fm.jpg
ibanez şu hoşuma gitti şekli şemali tonu falan nasıl bilemiyorum

Ya seni yönlendirmekte istemem açıkcası gitar işi zevk işidir bu gitarları bütçeni zorlayıp alabilceksen bi git srvmüzikte dene kafana yatarsa alırsın. Olmadı burayı takip et uygun fiyatlı şeyler düşüyo. Dahada güzeli bu işlerden anlayan bi arkadaş al yanına çık bi gez tüneli dükkanlara bırakılan ikinci el gitarlara bak. Kısaca almışken en iyisini en uygun fiyata almak iyidir çünkü hop dedinmi değiştiremiyosun gitarı ilerde dert olmasın.
Skull_KruSher

MesajTarih: Pts 05.12.2005 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konu dışına çıkan mesajları sildim. Buranın amacını kavramadan buraya mesaj yazmayınız silinir.

Ayrıca
Alıntı:
Bu dizinde fiyatları tartışmak istemiyoruz arkadaşlar. Yani yok efendim T.C.'de strat'ın fiyatı neden bu kadar yüksek, veya highway 1 1100 dolara satılır mı arkadaşım diye bir tartışma çıkmasın

+
Alıntı:
Benim 500$ param var hangi gitarı alayım, metal yapacağım

Gibi mesajların gönderilmesi gereken yerler bellidir araştırıcı olunuz. Hazır yemeyiniz. vs.vs.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bromine

MesajTarih: Sal 06.12.2005 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadşlar bende cortx6 ile ibanex grg 170 dx in fiyatlarını öğrenebilirmiyim ikisi arasında kararsızım halâ yav Rolling Eyes
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Sal 06.12.2005 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bromine demiş ki:
arkadşlar bende cortx6 ile ibanex grg 170 dx in fiyatlarını öğrenebilirmiyim ikisi arasında kararsızım halâ yav Rolling Eyes

CortX6 standart halde 0 km he ne kadar dükkanlarda 330-350$ arasında fiyat verilse bile peşin alımda 280-300$ civarna düşer(adama göre daha da düşer)
2. el geçenlerde arkadaşınkini sattıl 250ytl ye sıfır gibiydi. Hayatımda gördüğüm en düşük actiona sahipti çok şaşırtıcı bir gitardı yani. arada iyi çıkmış derim genelde 2. el 300 ytl ye kadar alınabilir temizlik durumuna göre
rg170 sıfırı ne kadar bilmiyorum ama 2 sene önce 240$a satmıştım geçen gün bir arkadaşıma rg270 aldık 400ytl ye ama bunlar "bu fiyatın üstüne çıkarsa alma" fiyatları değildir Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lester

MesajTarih: Sal 06.12.2005 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar washburn bd75r yi biliyorsanız bi yardım edin...sıfırına 300a anlastım ne dersiniz fiyat nasıl...ilginiz için sağolun şimdiden...
bas gitar: metin
bateri: utku
(pazar-pazartesi-çarşamba-cuma) çatı kafe sakaryada
Başa dön
kontraktr

MesajTarih: Çrş 07.12.2005 6:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Epiphone LP Studio Goth modeli kaça gider? Piyasası nedir? USA 0 fiyatı= TR 2.el fiyatı diye bir genelleme yapılabilir mi?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 35, 36, 37  Sonraki
1. sayfa (Toplam 37 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız