Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - tim burton
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

tim burton
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
noSurprises

MesajTarih: Sal 29.11.2005 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ucar demiş ki:
ölü gelin i izleyeneniz var mı?varsa nerede ve hangi sinema da?
tim burton:iyi yönetmen ama ben pek sevmem kendisini.charlie nin çikolata fabrikası bence çok berbat bir filmdi.ama beterböcek,big fish,hayalet süvari de iiyi filmlerdi.bu adamın fan ı değilim ama filmlerini de pek bayılmasam da izlerim.

sadece istanbul modern'de karaköyde..başka yerde vizyona girmeyecek şimdilik. Confused
bomberman

MesajTarih: Çrş 30.11.2005 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendi tarzını yaratmış sayılı yönetmenlerden biri...her filmi başka bi masal dünyası ve bu dünya izleyeni alıp başa yerelere götürüyo..iyiki varsın tim burton...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 10.01.2006 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu hafta nihayet "Big Fish" ve "Vincent"ı izleyebileceğim. Laughing İnanılmaz bir hayal dünyası var bu yönetmenin.Hayran olmamak imkansız.Bu düşünceyi daha önceki izlediğim Tim Burton filmleri pekiştirdi. Özellikle "Edward Scissorhands" çok değişik bir film.Değişik farklı bir fantazya'ya sıra dışı bir duyguyu, duyguları yerleştirmek süper bir zekanın ürünü olmalı.
minxays

MesajTarih: Çrş 11.01.2006 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu dünyadan değil bu adam Very Happy

[img][/img]
Başa dön
_axlewurm_

MesajTarih: Prş 02.02.2006 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mizah anlayışına-hayal gücüne-kurgusuna-duygusallığına-uçukluğuna-yeteneklerine-beğenme içgüdüsüne-başarılarına-mütevaziliğine- herşeyiyle beğendim tek yönetmen..
Elinden ne çıksa izlemeden bilmeden beğeneceğime kesin inandığım bir muhterem zat.Makas Eller ve Ölü Gelin le kalbimi aklımı almış oyuncuları akılalmaz bi şekilde yöneten -değiştiren adını dünyaya çoktan yazdırmış insan..
Başa dön
Pretty_Boy_Floyd

MesajTarih: Prş 02.02.2006 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tim Burton = Jhonny Depp
mkavka

MesajTarih: Pts 06.02.2006 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sinemada yabancılaşmayı işleyen konusuyla etkili olmakala beraber fantastik görüntülerle yaratıcılk denen şeyi ben icat ettim diyenn tüm filmlerinde benim favorim vincent ama diğierv stop-motion ie çektiği filmlerde süper .
Başa dön
pin

MesajTarih: Pzr 23.04.2006 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tim Burton'ın şiir kitabını okuyan var mı aranızda?"The Melancholoy Death Of Oyster Boy" Adam çok iyi yaa. Filmlerinde, şiirlerinde bağırıyor resmen ben Tim Burton'ım, ben buyum işte diye.
Şöyle Tim Burton günü falan düzenlense de izlesek peşpeşe bütün filmlerini.
johnnyturhan

MesajTarih: Sal 25.04.2006 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en sevdiğim yonetmen..ayrıca en sevdiğim oyuncunun da(johnny depp) en cok calıstıı yonetmen..hayal gücü sınır tanımyan, yaratıcı bir deha...espiri anlayısı üst düzey olan yaramaz bir cocuk... masalcı yonetmen..her hangi bir yonetmenin elinde anlamasız kalcak bir senaryo onun elinde defalarca izlenebilck bir yapıma dönüsüyor..makas eller,hayalet süvari en sevdiim filmleri tabii depp in de etkisi cok buyuk bunda...filmlerinde renkelrimükemmel kullanıyor..ve tezatları genelde renklerle anlatyor..süper bi adam süper..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaraJade

MesajTarih: Sal 25.04.2006 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinklikle efsanevi bir insan.bir daha bu tarz bi insan gelir mi animasyona daha güzel bir yenilik getirilebilir mi bilmiyorum.sanırım yıllar sonra hala bizim için ayrı bir yeri olucak filmlerinin:nightmare before christmas.
KravenTheHunter

MesajTarih: Cmt 29.04.2006 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İzledikten sonra şunu söylüyorum:En kötü filmi Planet Of The Apes.Orjinalinin yanına bile yaklaşamıyor.Bir de onun kadar olmasada ilk Batman filmi,o da çizgiromandan çok koptuğu için,ayrıca ilk uzun metraj filmi olan Pee-Wee's Big Advanture'ı tavsiye ediyorum,daha o zamanlardan belliymiş garip ama güzel filmler çekeceği.
dj__Joker

MesajTarih: Cmt 29.04.2006 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hastasıyız..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 29.04.2006 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

batman zamanlarından ilk olarak belliymiş aslında.garip masalsı filmler yönetmeni.bence en güzel filmi edward scissorhands.onun dışında big fish kendisini de aştığı bir filmidir.olağanüstü bir hikaye anlatımı dışında gerçeğe de en yakın filmidir.gerçekle masalsı dünyayı seviştiriyor filmde burton.planet of the apes'i sonu dışında çok beğenmiştim.özellikle çekimlerini...ama senaryo da kopukluklar olduğu doğru.edward scissorhands ile big fish mükemmeldir benim açımdan.birde vincent vardı ama... Smile
DakotaRain

MesajTarih: Çrş 10.05.2006 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

the nigtmare before christmas derim başka bir şey demem.corpse bride'da aynı tekniği kullandı
johnnyturhan

MesajTarih: Cmt 13.05.2006 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar bi ricam olucak anlayan arakadaslarımız tekniklerden fln bahsederken bi razdaha acabilirlermi ben sinemayı cok seviyoruma am bilmediğim bi sürü sey varda....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pel_34

MesajTarih: Prş 01.06.2006 9:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öğrenmek istediğin şey bu hamur adamlarla çekilen film tekniğimi yoksa normal filmlerdeki kamera arkası mı ben anlamadım??
Başa dön
asmashingpumpkin

MesajTarih: Prş 01.06.2006 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

corpse bride'ın çekim arkası vardı o gün tv'de, adamlar alıyolar kalıpları bi güzel kukla yapıyolar,her kuklanın en az 10 tane kopyası var, dekorlar herşey el yapımı ve kuklaların ifadelerini değiştirerek kare kare çekiyolar, sonra da bilgisayarda izliyolar, sanırım yalnızca karakterlerin ağız hareketleri bilgisayar efekti destekli...izlediğim böyle bişeydi...
Başa dön
SilverBloodomen

MesajTarih: Prş 08.06.2006 0:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Corpse bride ı bilmem'de NBC 'de sadece çekimler yaklaşık 3 yıl almış. Çok dertli... Ama değmiş...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ArpadamKaymakpuruzu

MesajTarih: Cmt 15.07.2006 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arkadaşın filmlerinin çok ilginç bir özelliği var; ilk 10 ila 30 dakikası ne kadar iyi, heyecanlandırıcı, sıradışıysa geri kalan bölümleri o kadar boş, sıradan, işe yaramaz. Holywood'dan kurtulabilse çok iyi filmleri olurdu. Keşke Fransa'da doğsaymış.
EndLesS

MesajTarih: Pts 17.07.2006 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tim burton.. en uç hayallerimizinde ötesinde hayalleri olan birisi...
filmleri mükemmel... kendisi idol olarak seçiline bilicek yönetmenlerden...

filmleri arasında ayrım yapamıorum...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız