| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nienturi

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 5:41 Mesaj konusu: Turk Rock Vadisi |
|
|
İŞTE GERÇEK TURK ROCK VADİSİ
NovemberRain kod adlı Mehmet Karahanlı;
İşeri yürütür, herşey ondan sorulur. Ondan izinsiz hç bir şey olmaz. Ama ortalıklarda görmek zordur. Karda yürür izini belli etmez.
freebird kod adlı Laz Ziya
Konseyin en yaşlı üyesidir. Konseyin yurtdışı işlerini yürütür. Barondan sonra konseyin en önemli adamlarındandır. İşlerini gizli yapar, uzun zamandır interpol firarisi
öz!em Kod adlı Elif Eylül
Başarılı, hırslı ve gözü pek bir psikologdur. Ama dümenden tabi. Sitenin kirli işlerini yapar. Aslen güzelliğine aldanılarak metres olarak alınmış, sonra zekası fark edilerek mata hari gibi görevlendirilmiştir. Yerli gruplar kıskacındadır. Her yerde parmağı vardır.
Jawbreaker kod adlı memati
Çok ciddi ve acımasızdır. Mahcem'in ayrılışının ardından, Forumun korkusuz, ölüm saçan tetikçisi olmuştur.
rocksurfer kod adlı Kılıç
TurkRock Konseyi’nde Baron’dan sonra gelmektedir. Baron’la dostlukları çok eskilere dayanır, ona sıkı sıkıya bağlıdır. Çaktırmasa da Baron'dan sonraki en önemli mafya babasıdır.
Roth-Azad kod adlı Abdülhey
TurkRock istihbarat birimleri tarafından nienturiyi korumakla görevlendirilmiştir. Bir forumda ibanez sever gitarist olarak nienturi’ın karşısına çıkmasının ardından bir süre sonra nienturi'ın sağ kolu olmuştur.
filthy kod adlı Halo
En büyük forum mafyalarındandır. 7 yıl önce öz kardeşinin ihbarıyla yakalanmış, ömür boyu hapse mahkum edilmiştir. Baron da, gücü ve yaşından beklenmeyece aktifliği sebebiyle kendisini konseylerine katmak istemektedir. nienturi, akıllardan çıkmayacak bir operasyonla kendisini hapisten kaçırmıştır.
deadly kod adlı güllü erhan
November rainin öz yeğenidir. Çok eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Dayısı onu mafyadan uzak tutmaya çalışsa da Güllü, konseye ekibine girmeyi başarır.
Ve son olarak...
nienturi kod adlı Polat Alemdar
Foruma sonradan girmesine rağmen hızla yükselmiştir. Üstün zekasına tezat ebleklikler yapabilme yönüde vardır (mesela sabahın 4,5'unda bunları yazmak gibi). Kurtlar Konseyini bölmek isteyenleri çökertmek için derin devlet tarafından yüzü ve kimliği değiştirilmiştir. Önceleri Mahcem olarak hayatını sürdürürken şimdi Konsey'in korkulu rüyası nienturi olmuştur. Vatanı uğruna canı gibi sevdiği gitarından ve vivid cdlerinden vazgeçmiştir. KGB, CIA, MIT, Mossat, WHO, ELP, UFO, ALO otomat, CALGON, TMO, SSK, ODTÜ, İTÜ, UNESCO, IMF, AMD, ELF, FBI, PO gibi kurumlar tarafından özel olarak yetiştirilen nienturi, forumda bir yıldız olarak iyilerin dostu kötülerin,geyikçilerin, müzik cahillerinin can düşmanı olarak, kendi kurduğu ekiple mafyanın içinde doktora yapmıştır.
Bu fotoda da yeni yönetici olan deadly'nin adminliğe kabul seramonisi var;
Yatan deadly. Arkadaki yöneticiler soldan sağa;
filthy, roth azad, rocksurfer, NovemberRain, nienturi, Jawbreaker, freebird.
Tabutu taşıyanlar ise;
soldan sağa:
Akinu, Enchant, pyramind ve futurist
-------------------------------------------------------------------------------------
Burada Novemberrain Deadly'i sorgularken.
daisy in black kod adlı Safiye KARAHANLI
Baron, novemberrain'in kızıdır. Baron, forumda başına kötü bir şey gelmemesi için onu başka forumlara göndermiştir. Ama bu süreçte hüperzüpermetalciyizcilginiz.com tarafından tespit edilir. Yıllar sonra foruma dönen Safiye aslında hüperzüpermetalciyizcilginiz.com tarafından yollanan, haberleri röportajları geciktirmesi için beyni yıkanmış bir ajandır.
DrB kod adlı Ömer CANDAN
Müezzindir. Eşi ile birlikte mütevazı bir hayat sürmektedir. Aynı zamanda ufak bir manyetik atölyesi vardır, boş zamanlarında ebru sanatı ve manyetikler ile ilgilenir. Yaşadığı her türlü olumsuzluğu hoşgörü ve teslimiyetle kabul etmeyi ilke edinen ulu bir kişiliktir.
akinu kod adlı Deli Hikmet
Deli deliyi görünce "stick"ini saklar. Nienturinin dostudur. Küçük dükkanında TV tamir ederken bir yandan da ülkede olup bitenler üzerine ve Derin Devlet hakkında komplo teorileri üretmeye bayılan bir kişiliktir. Bu tür sivri çıkışlarından ötürü lakabı "Deli Hikmet" olup hayatında tek büyüğü nienturi'dır. Sonradan ingiltereye ajan olarak gönderilmiştir.
Unutmayın, Burası Forumlar Vadisi, Burada sevdiği için ölür insan, yaşamak için öldürür. Burası Forumlar Vadisi'dir. Forumların Vadisi'nde iz sürmek hem kahramanılıktır, hem de ölümüne yalnızlık..
Cendere cendere cendere cennn...
En son nienturi tarafından Cmt 26.11.2005 14:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 5:53 Mesaj konusu: |
|
|
Süper ya bravo!
Edit: Yöneticilere özel forumumuzda açılmış bi başlıktı bu. Çok komik geldi 2-3 kişinin görmesiyle kısıtlı kalmasın dedim  _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 6:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Oğlum tertip sana ne desem azdır. Şu halimle beni güldürdün ya helal vallahi:) |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
Süper olmuş hakikaten. Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ... _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
futurist Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
Ehehehe nienturi yakacaksın bizi ha Satanist ayininden görüntüleri foruma vermişler diye biri ihbar eder Turkrock çetesi olur çıkarız
* Fotoğraf çekilecek diye hepimiz poz vermiştik ama dikkatli bakılırsa yatan kişi deadly orada hafiften gülüyordu biz de çaktırma çaktırma çekiyor diyorduk.
filthy şimdi fotoğrafta gördüm dişinde yeşil bir şey var abi  _________________ in vertigo you will be...
http://www.domat.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
süper olmuş..çok beğendim  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
Cok iyi olmus valla. Okumasi cok zevkli... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
Harikasın abi kısaltmalara koptum " KGB, CIA, MIT, Mossat, WHO, ELP, UFO, ALO otomat, CALGON, TMO, SSK, ODTÜ, İTÜ, UNESCO, IMF, AMD, ELF, FBI, PO"
 _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
Yine en yakışıklı ben olmuşum (Ayin resmindeki duruşumun karizması yeter).
Yalnız o ayinde fark ettim RockSurfer sadece dudağını oynatıyordu (playback yaptı çaktırmadan), çalışmadan gelmiş.
Nienturi'ye önce bu kadar uğraştığı ve bizi bu kadar eğlendirdiği için teşekkür eder, tebrik ederiz.
En kısa zamanda akıl sağlığının düzelmesi ve yeniden aramıza dönmesi içinde temennide bulunuruz (S ve Jem dışında Ibanez sevmem, sevdirmem ) _________________ Satılık Canon Powershot S2 IS Fotoğraf Makinesi, Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |
öz!em Site Yöneticisi / Editörü

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
İnanılmaz keyifli olmuş
Barış'cım sana çok teşekkür ederiz sabahın bilmem kaçında bizim için bunları hazırlayacak kadar "deli" olduğun için Karakterler cuk oturmuş, tebrikler ...
Ve Ege Barış' ın akıl sağlığını dert etme sen... Herkes sakin olsun, ben bir psikolog olarak ıslah ederim kendisini ... Dur bi saniye ya " metres" mi dedin sen
Dikkat et de sonun Mata Hari ye benzemesin
 _________________ 'in a night, or in a day, in a vision, or in none, is it therefore the less gone? all that we see or seem is but a dream within a dream.'
ozlem@turkrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 16:18 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel de dedim, niye algıda seçicilik yapıyorsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3184 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Cmt 26.11.2005 17:18 Mesaj konusu: |
|
|
Ahahahahaha = Süper olmuş = Ellerine sağlık = _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Cmt 26.11.2005 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
Mehmet Karahanlı öldü ama:) ahuhaa super olmuş.. Benim sevgilim ise bölümdeki karakterlerden en nefret ettiğim daha geçen söyledim "ıhaahh sinir oluyorum bu adama demiştim" )) _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
giggle

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
Turkrock.com'un gizli yanlarını bu denli gözler önüne sermek biz kullanıcıları derinden etkiledi aslında. Çok başarılı bi çalışma; tebrik ederim  _________________ Let me sleep all night in your soul kitchen! |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
Forum Mafyası, kaç gündür gizliden gizliye, başkalarının son mesajlarından bu bölüme girebiliyorum. Bana da bi rol verinde rahatlayayım yahu.
Mesela Kirve  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bu da bütün gününü Kurtlar Konseyi'nin peşinde geçiren ekibin amiri, mülayim bir insan olan ben (Montaj değil,kar maskemle çektiğim bir foto ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
Birdenbire ortadan kaybolan başlıkların sırrı nedir acaba? Forum Gladio'su?  |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
Sen bilicen memati...tetikçi sensin
Bu işi Abdülhey ile bir araştırın bakalım! |
|
| Başa dön |
|
 |
eXpert

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
| Jawbreaker demiş ki: | Birdenbire ortadan kaybolan başlıkların sırrı nedir acaba? Forum Gladio'su?  |
Bence masonlar kaçırıyor başlıkları  |
|
| Başa dön |
|
 |
akinu

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel olmuş. Fakat beni yanlış yazmışsınız.
Düzgün oynayın, yoksa hepinizi Tatlı Hayat dizisinde oynatırım. Höyt! _________________ myspace.com/polyphonicfart
www.youtube.com/akinun |
|
| Başa dön |
|
 |
|