Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yardım gerek (PODxt-PC midi bağlantısı)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yardım gerek (PODxt-PC midi bağlantısı)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Cmt 21.02.2004 22:17    Mesaj konusu: Yardım gerek (PODxt-PC midi bağlantısı) Alıntıyla Cevap Ver

Line6 edit programını yükledim, midi kablolarını bağladım, fakat bir türlü connected yazısı gelmiyor. Neler yapmam lazım midi'ye çok yabancıyım, yardım ederseniz sevinirim...
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bloodbath

MesajTarih: Cmt 21.02.2004 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vay cemim almissin pod xt hadi hayirli olsun. ayrica bijen abiye bi sor o baglanti fln yapmisti. özel mesajla bi sor derim. hadi kolay gele
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Dark-Saga

MesajTarih: Pzr 22.02.2004 2:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Midi kablosunun üzerinde out yazanını pod un in girişine in yazanını out girişine girersen problem hallolur sanırım.

Birde hangi yazılımı kullanıyorsun bende bir zamanlar pod 2 kullanıyordum(çok yakın geçmişte) sana farklı tip yazılımlarıda tavsiye edebilirim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Pzr 22.02.2004 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bana geçenerlde oldu, hatta hep oluyor. Aleti bağladığım zaman ( Bass POD, J Station, G-major ) Programlar görmüyor kesinlikle. Ama Midi klavyemi hr fonksyonu ilede kullanabiliyorum sorun yok. Update olaylarından görmüyor sadece bilgisayar bağlı aletleri

Ama bilgisayarın midi out'unu benim eski rolan u-220 nin in ine, onun thru sunuda bu görülmeyen aletlere bağladığım zaman çatır çutur görüyor. Ne hikmettir anlamadım. Midi kablom çok uzunda aletlermi besliyemiyor bilemiyorum artık ama böyle oluyor Smile

XTnin USB si yokmuydu? Ordan halledilmiyormu?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jeff_Loomis
"Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

MesajTarih: Pzr 22.02.2004 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İn-out'lar doğru fakat, yine de bir türlü gösteremiyorum aleti... Yazılımların hepsi son sürüm, update problemi olduğunu sanmıyorum...

USB'de anlamadığım bir sorun var. POD'u açtığımda, windows new hardware penceresi geliyor, PODxt olarak da tanıyor ama usb için windowsun istediği yazılım uzantısıyla yazılım aynı dosya değiller. Nasıl tanıtıcam ben bu aleti ya?
Satılık Ibanez RGT42, Seymour Duncan SH4 http://www.turkrock.com/post1478716.html#1478716

Crossfire - Sınıf 64 - Since Yesterday
Cem Saydam
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CrazyLead

MesajTarih: Pzr 22.02.2004 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

usb aygıtları kurarken aleti baglamadan ilk önce bilgisayara cd den yazılımı yükle ondan sonra restart at sonra aleti tak o zman cok rahat yükler...

olmazzsa dosya isimlerini filan yazarsın daha iyi yoardımcı oluruz..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Teknolojileri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız