Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 20.02.2004 23:17 Mesaj konusu: Kinyas ve Kayra
hakan günday'ın 2000 çıkış tarihli ilk kitabı.bana göre hakan günday'ın hiç bir kitabı kinyas ve kayra kadar etkileyici olamaz/olamayacak.okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum fakat beyinde açtığı arızadan herkes kendi sorumludur
muhteşem kurgu,mükemmel konu ve karakterler=kutsal bir başucu kitabı _________________ LAF
nitromm sana katılıcam ama sadece sende gorduum deısım yüzünden okuyamadım kıtabı,okutmadın
alıcaan olsun kızım insan depresyonunu icinde yaşamalı bıraz dimiggg??
bu arada kumsal-sahil meselesini ayrıca konuşcaz
cızzzzz _________________ you live will forewer free...
benım kutsal kıtabım...pıc ve zargana guzeldır ama hıcbırısı ve hıcbırsey kınyas ve kayra gıbı olamaz...(ıntıhar nefsı mudafadır) gıbı muhtesem cumlelerden olusur tum eser... _________________ hayat ; cinsel ilişki ile bulaşan ölümcül bir hastalıkdır...
kitap güzel diyebilirim ama sonu kitabı öldürüyor. ölümümle sevişeceğim diyebilen birinin tamamıyla sıradan bir insana dönüşmesi hiç mantıklı gelmedi. _________________ operation mindcrime
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız