Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yeni hata
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yeni hata
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Pentagram1999

MesajTarih: Cum 18.11.2005 6:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende siteye giriş yaptığımda hesabınız bölümüne giriyorum fakat başka bir kullanıcının hesabına giriyor Shocked Shocked Shocked
Refresh yaptığım zaman düzeliyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 4:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Son üç gündür kendi pc'mden hesabıma giriş yapamıorum. Browser ile ilgili bir hata veriyor. Ne olduğu hakknda bilgisi olan var mı acaba? Başına gelen bir üye ya da çözüm önerebilecek yöneticiler aranıyor. Smile

Sevgiler...
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mozilla Firefox'la bir dene istersen. Daha önce hotmail e girmeme sorunum vardı öyle çözmüştüm. Yalnız kurduktan sonra Explorer ayarlarını almak istermisin derse hayır de.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
Mozilla Firefox'la bir dene istersen. Daha önce hotmail e girmeme sorunum vardı öyle çözmüştüm. Yalnız kurduktan sonra Explorer ayarlarını almak istermisin derse hayır de.

Sorunun çözümü her çeşit browser ile denendi.Mozilla Firefox(genelde kullandığımız),IE,Opera,Netscape,Maxhton ama hepsinde aynı sorun var.Sanırım internet ayarlarındaki php okuyucuda bir sorun var ama sadece turkrockta oluyor...
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tam olarak ne hatası veriyor silent_guitar bir yazabilir misin? Normalde kullandığın tarayıcını değiştirdin mi yoksa kendi kendine böyle bir hata mı vermeye başladı? Ben de Opera kullanıyorum merak ettim Wink

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aNtOrOjEn

MesajTarih: Pzr 20.11.2005 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buluşma fotoğraflarına bakamıyorum.Forbidden (yasak) diye sorun veriyor.'yenile' ye bastığımda bazen düzeliyor bazen düzelmiyor ve en baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum Mad Sorun nedir ? Ve geçici midir ?
Teşekkürler..
DN:Doğru başlığa yazmışımdır umarım Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eXpert

MesajTarih: Pzr 20.11.2005 1:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist demiş ki:
Tam olarak ne hatası veriyor silent_guitar bir yazabilir misin? Normalde kullandığın tarayıcını değiştirdin mi yoksa kendi kendine böyle bir hata mı vermeye başladı? Ben de Opera kullanıyorum merak ettim Wink

O mesaj bana aitti futurist ama silent_guitar en son benim bilgisayardan giriş yaptığı için onun gibi çıkmış Smile Tarayıcı değişmesi gibi bir durum değil.Bu arada silent_guitar Opera kullanmaz,gitaristtir kendisi Razz Durup dururken çıktı ve yukarıda yazdığı(m) bütün tarayıcılarda aynı hatayı veriyor.

Ve işte olay yaratan hatanın perde arkası!
Alıntı:
Warning: your browser doesn't send the HTTP_REFERER header to the website.
This can be caused due to your browser, using a proxy server or your firewall.
Please change browser or turn off the use of a proxy
or turn off the 'Deny servers to trace web browsing' in your firewall
and you shouldn't have problems when sending a POST on this website.

Proxy zaten kullanmıyoruz.Firewall falan ne varsa kapattım ama yine de değişen birşey yok.

Saygılar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Aldeberan

MesajTarih: Pzr 20.11.2005 8:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kullanıyorsanız Norton'un Firewall'una entegre gelen Parental Control ve Ad-Block zımbırtıları bazı sitelere post methoduyla erişimi bloklayabiliyor. Ondan kaynaklanabilir. Herkese uygulanabilecek belirli bir çözüm yok bildiğim kadarıyla. Geçici çözüm erişilemeyen siteleri Norton içerisindeki secure zone a eklemek. Ama zaten fuzuli bir yazılım olduğundan kaldırıp başka bir anti virüs programı kullanılmasının kimseye bir zararı olmaz herhalde.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CedriX

MesajTarih: Pzr 20.11.2005 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aNtOrOjEn demiş ki:
Buluşma fotoğraflarına bakamıyorum.Forbidden (yasak) diye sorun veriyor.'yenile' ye bastığımda bazen düzeliyor bazen düzelmiyor ve en baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum Mad Sorun nedir ? Ve geçici midir ?
Teşekkürler..
DN:Doğru başlığa yazmışımdır umarım Rolling Eyes

Bende bu sorunu yasiyorum uzun suredir ve duzelme olmadi bir turlu...
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 24.11.2005 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buraya bile binbir türlü zorlukla yazıyorum. Başkalarının profillerinden son mesajlarına bakıp giriyorum.

Gündeme giremiyorum.
Turkrock.com hakkında kısmına giremiyorum.
Bazı topikleri okuyamıyorum..

Tema sorunu değil. hepsinde aynı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız