Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Şikayet
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Şikayet
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
misanthrope-viper
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.11.2005 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şakası yok bu işlerin
bu memlekette rock müzik sevilmiyor zaten
böyle çocukca aptallıklar yüzünden koz vermemeliyiz birilerinin eline
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
misanthrope-viper

MesajTarih: Prş 17.11.2005 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ana sayfada yine bu tarz resimler devam ediyor
sus yazana tıklayıncada

Bu bölüm için izniniz yok. Üye değilsiniz yada giriş yapmamışsınız.

uyarısı çıkıyor
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
silent_guitar

MesajTarih: Cmt 19.11.2005 4:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

misanthrope-viper demiş ki:
Ana sayfada yine bu tarz resimler devam ediyor
sus yazana tıklayıncada

Bu bölüm için izniniz yok. Üye değilsiniz yada giriş yapmamışsınız.

uyarısı çıkıyor

Akabinde şifreyi girdiğim vakit de browser hatası veriyor benim pc'de. Yardım edin!

Sevgiler...
xlcool

MesajTarih: Prş 23.02.2006 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

quote="xlcool"]Sitenin sol orta bölümündeki yukarıdan aşağı doğru inen foruma eklenen son konular ve linkler bölümü ortadan kalkınca sitenin etkinliği %75 azalmış!!!!
Ben zaten bu siteyi ilk gördüğüm zaman türkiyede böyle bir rock sitesi nasıl yapılabilir demiştim ama nazarmı değdi ne oldu bilmiyorum ve sonuçta bu siteye eskisine göre %25 daha az kullanıyorum.
SİTE ÇOK MONOTONLAŞMIŞ Evil or Very Mad !!Lütfen bu konuda bir şeyler yapın bize kafayı yedirtmeyin.
GARAJ.ORGda olupta turkrock.com da olmayan bölümler ve tabların olduğu bir bölüm olmalı sitenin daha popüler olmasını istiyorsanız hiç bir şey yapamıyorsanız tabları kopyalayın bırakın ya.Bu konulardaki görüşlerinizi kısa sürede ulaşabillirsem sevinirim.[/quote

Smile)Kendimde alıntı yaptım ama çok olmuş bunu yazalı çokda doğru yazmışım bence ama hak verildiği halde bir şey yapılmamasının sebebi nedir?
Bana şunun cvbını verirmisin kurulduğunuzdan beri ne kadar ekleme yaptnız siteye?Hiç tabi.
Bunun için forumlarda mal gibi gezmek zorunda kalıyoruz.Bütün tecrübemize rağmen.Ne yan ibaşka işim yok ikide 1 ana sayfada yenilemi yapıyım?Allahım ya:)))çok traji komik
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eXpert

MesajTarih: Prş 23.02.2006 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
beri ne kadar ekleme yaptnız siteye?Hiç tabi.

Bir anasayfaya bak, gel...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 23.02.2006 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

xlcool sanırım bazı yerleri kaçırmışsın, sürekli yeni haberler, yeni röportajlar ekleniyor (Ve daha fazlası..). Eğer istediğin yeni bölümlerse çok gerek olduğunu düşünmüyorum, önerilere açığız tabiki.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cum 24.02.2006 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tab konusunu daha önce bir yerlerde tartışmış ve olumlu bakmamıştık. Ayrıca kendi adıma konuşayım bu tarz "siz yapamıyorsunuz, adam gibi düzeltin şu siteyi" tarzı cümlelerden çok "şu olsa nasıl olur" türü fikirleri kaale alıyorum ben. Çünkü siteye haber,röportaj,kritik eklemekle ilgili bir sınırımız yok,bir yerlerden arak olmaması şartıyla.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xlcool

MesajTarih: Pzr 12.03.2006 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[quote="deadly"]Tab konusunu daha önce bir yerlerde tartışmış ve olumlu bakmamıştık. Ayrıca kendi adıma konuşayım bu tarz "siz yapamıyorsunuz, adam gibi düzeltin şu siteyi" tarzı cümlelerden çok "şu olsa nasıl olur" türü fikirleri kaale alıyorum ben. Çünkü siteye haber,röportaj,kritik eklemekle ilgili bir sınırımız yok,bir yerlerden arak olmaması şartıyla quote]

Öyle yazsam sanki bir şey farkedecekti,bir önceki sayfaya bakarsan mod.mu artık nedir hak verip; uğraşmak istemediklerinden veya yapamadıklarından saçma şeyler söylediklerini görürsün.Busitenin fanı olmasam böylr konuşmam.
Taba gelince bizgp5 kullanıyoruzda türk tabı yoksunu internet sitelerimizde bu kadar üye üflese burası ağzına kadar dolar.Ama yapmasınlar tabi kıyamet kopar boşverin.Radyo hiç yoktan iii.
Müzik teknoloji blümünde bazı sorulara cvp verilmiyor vede çoğu zaman başka kullanıcıların profilini açmıyor.
Bu konuarda yardımcı olursanız sevinirim...

Bunun gibi:Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '', '1140803110', '58e092f9', '0', '0', '0', '0')' at line 1

INSERT INTO nuke_bbposts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig) VALUES ('22602', '10', , '', '1140803110', '58e092f9', '0',

explorerda çalıştıramayıp gidenlere yardımcı oouyomusnuz?nerde....
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
rocksurfer

MesajTarih: Pzr 12.03.2006 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

xlcool demiş ki:
...explorerda çalıştıramayıp gidenlere yardımcı oouyomusnuz?nerde....

Evil or Very Mad Bir şey rica etmeden önce hitap tarzımıza dikkat etmeliyiz değil mi ? Üyelerin kullanacakları tarayıcı programlarına ya da kullanacakları işletim sistemine,programlara vs.. bizlerin karışması ne derece doğrudur sormak isterim. Ama ilgili başlıkta "explorer yerine tavsiye edebileceğiniz tarayıcı programlar nelerdir" gibisinden bir hitap tarzı ile soru sorulmuş olsa eminim bu konuda bilgisi olan bir çok kişi sizlere yardımcı olacaktır. Zaten forumların temel anlamı bilgi paylaşmaktır.
Ayrıca "Şunuda isterim , bunu da isterim , niye yok , ne iş yaparsınız , kıçınızı kaldırın oturmayın , ne yaptınız ki şimdiye kadar...vb" türden yaklaşımlarla hiç bir şey elde edemezsiniz.Moderatörlerden site yöneticilerine kadar turkrock.com'un yönetim kadamesinde bulunan tüm arkadaşlar burda gönüllülük esasına göre hiç bir ücret almadan yani özetle severek çalışmaktadır.Kimsenin kişisel kaprisleriyle uğraşacak zamanımız yok.Sakin kafayla isteklerimizi belirtmek daha faydalı olacaktır.Saygılarımızla.
silent_guitar

MesajTarih: Pzr 12.03.2006 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

xlcool demiş ki:
Müzik teknoloji blümünde bazı sorulara cvp verilmiyor vede çoğu zaman başka kullanıcıların profilini açmıyor.

Müzik Teknolojileri Bölümü'nde neden bazı sorulara cevap verilmiyor, biliyor musun? Daha önceden defalarca kez sorulmuş bir soru, zahmet edilip araştırılmadan, "sorulmuş mu?" diye bakılmadan, getirilip "lank" diye konunun ortasına yazıldığı ve artık aynı sorulara tekrar tekrar cevap verilmek istenmediği için yanıtsız kalıyor.

Explorer konusunda soru geldi de, yardımcı mı olunmadı kullanıcılara? Daha önce başka başlıklarda konuşulup, tartışıldı explorer-firefox-netscape gibi browserlar.

Sevgili rocksurfer, "away"den, "busy"den anlamayanlara yetişmeye çalışıyorsun. Smile

Sevgiler...
rocksurfer

MesajTarih: Pzr 12.03.2006 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
...
Sevgili rocksurfer, "away"den, "busy"den anlamayanlara yetişmeye çalışıyorsun. Smile

Sevgiler...

Ahah. Elimizden geldiğince açıklamaya çalışıyoruz sevgili silent ama insanlar anlamak istemeyince anlamıyorlar biliyorsun.Sonuçta burda kimse art niyetli değil.Önerileri her zaman değerlendiriyoruz. Wink
darthseth

MesajTarih: Pzr 12.03.2006 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnsanoğlunun istekleri sınırsızdır rocksurferim canım canımın içi, modum moderatörüm, rockum surferim Razz (Noluyoz laaann ?!?)

Dediğiniz hitabet tarzı konusu benim için bile önemli, yazı yazarken salt bu yüzden hitabetsiz arkadaşlara cevap bile yazmıyorum Very Happy

bir de merak ettiğim birşey var yahu,
bu siteye üye olanlar Arama fonksiyonunu ne zaman öğrenecekler?
eXpert

MesajTarih: Pzr 12.03.2006 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"ARA ULAN!" gibi bir düğmeyle karşılaştıklarında sanırım sevgili darthseth Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
xlcool

MesajTarih: Sal 14.03.2006 8:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rocksurfer
gönüllük esasına göremi? yapma canım ya neden para kazanamıyosunuz.tövbe tövbe.hayatta kapris yapmam1,ikincisi expolrerda siteyi 2-3 hafta açamadıktan sonra kendi kendime lan bide firefox u deneyelim dedikten sonra açabildim,o 2-3 haftada kafayı yedim kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.

silent
awayden,busyden anlamayan biri varsa o kesinlikle sesindir ha senin le muhabbetimiz oldu,ama askerde insanın psikolojisi bozuk oluyo bilmem biliyomusun nasıl bi şey olduğunu,bitti tabi artık..neyse

Arama ve control f yi bence herkese öğretmeli,2-3 kat hız sağlıyo
silent_guitar

MesajTarih: Sal 14.03.2006 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi, explorer bir siteyi açmıyorsa, bu sitenin yapımcılarının ya da bir forumsa yönetici ve moderatörlerinin suçu ve sorumluluğu değildir. Yani firefox ya da başka bir browser denemenizi illaki yöneticilerin söylemesi gerekmiyor. Laughing Bunu kendiniz de gayet iyi yapabilirsiniz.

xlcool, ingilizcesi çok iyi olan sensin, tabiiki sen anlayacaksın.

Sevgiler...
rocksurfer

MesajTarih: Sal 14.03.2006 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

xlcool demiş ki:
rocksurfer
gönüllük esasına göremi? yapma canım ya neden para kazanamıyosunuz.tövbe tövbe.hayatta kapris yapmam1,ikincisi expolrerda siteyi 2-3 hafta açamadıktan sonra kendi kendime lan bide firefox u deneyelim dedikten sonra açabildim,o 2-3 haftada kafayı yedim kimsenin bunu yapmaya hakkı yok...

1-Yönetimdeki tüm arkadaşların siteden para kazanma amacı yok ki zaten. Ayrıca para isteyen de yok Exclamation Kaldı ki veren de yok Smile Ayrıca kullanıcılardan siteyi kullanmalarına karşılık para talep edende yok. Bilgilendirme amacıyla belirtmek istediğim husus : Sitenin tüm masraflarını site sahibi ve kurucusu olan NovemberRain kendi cebinden karşılamaktadır.Umarım açıklayıcı olmuştur.
2-Hangi işletim sistemi ya da browser kullandığınız , hatta akşam yemekte ne yediğiniz,hangi marka traş bıçağı kullandığınız gibi özel hayatınızı ilgilendiren hususlar bizleri hiç mi hiç ilgilendirmez tıpkı explorer'da yaşadığınız problem gibi. Bunun muhatabı biz değil Microsoft Corp.'tur.
turkegilmez

MesajTarih: Cum 17.03.2006 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben sitede bir eksiklik görmüyorum xlcool, şu da olsun bu da olsun diye geziniyordum bende, fakat xxx sitesi ve bu xxxx sitesinin benzeri birkaç siteye girdikten sonra tapıyorum şu an bu siteye... Türkçenin düzgün kullanılması, forumların karşılıklı sohbet havasında ,yani birer sohbet odası olmaması; kafamızdaki sorulara gerçekten bilen insanların cevap vermesi, siteye katılan herkesin bütünlük içinde harakete etmesi, sitenin düzenli bir biçimde başlıklar altında sergilenmesi (yazdığımızı bulabilmemiz) , modlardan aldığım uyarılar, forum kuralları da forum kuralları demeleri bence yeniliklerden vesaireden çok daha önemli, site bu çizgisini koruduğu sürece diğer yenilikler yavaş yavaş gelir yerini alır... Popülarite kaygısının olduğuna inanmıyorum zaten yılların sitesi bu be heyt be:P
xlcool

MesajTarih: Pts 17.04.2006 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pentagam üyesi Türkiyenin bana göre tabi ilk 4 ünde olan Metin Türkcan için açtığım forum klitlendi.Sebebi güya;no suprises:koyamazsınız maalesef..şebnem başlığı altında tartışabilirsiniz.aksi taktirde o da kilitlenecektir.

Bu ne demek biri bana açıklarmı ltf?bu adam sıradan bi adammmıdır.Alakasız 100 tane salak forum açılıoda bu adama mı şok görülüyo??
cvp verirseniz devam edicem...
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 17.04.2006 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

xlcool, devam etmeden önce, az daha sakin olup yazını biraz düzeltsen nasıl olur? Yazdığın şey anlaşılmadığı için cevap vermek de mümkün olmayacak gibi...

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xlcool

MesajTarih: Pts 17.04.2006 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist demiş ki:
xlcool, devam etmeden önce, az daha sakin olup yazını biraz düzeltsen nasıl olur? Yazdığın şey anlaşılmadığı için cevap vermek de mümkün olmayacak gibi...

gerektiğinden kat kat daha sakinim ayrıca yazımda anlaşılmıyacak bi şii yok,anlamadığın varsa sor,bide erkekler yapamıo bayanlar ne anlar problem çözmekten???
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki
3. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız