Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gitara yedek parça nerden bulunur???
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gitara yedek parça nerden bulunur???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Prş 19.02.2004 23:50    Mesaj konusu: Gitara yedek parça nerden bulunur??? Alıntıyla Cevap Ver

Elimde ibanez marka bi gitar var. Buna tel takarken bi parçasını fazla zorlayıp kırdım. Tel takma yeri (köprü) tremolo kolu takılan cinsten, teli girmesi gereken yere sokup arkadan vidayı fazla sıkınca o parça yamuldu (umarım anlatabilmişimdir). Bu parça bulunur mu? Varsa nerden bulunur, Ankara'da bildiğiniz bi yer var mı?
Bide şu amfi, prosesör vs. aletlerle ilgili internette okuyabileceğim her anlamda açıklayıcı makale, yazı her türlü döküman ne olursa olsun mümkünse türkçe olsun nerden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mahcem

MesajTarih: Prş 19.02.2004 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye'de nerede bulursun bilemiyorum ama ihtiyacın olan bütün gitar yedek parçaları şu Amerikan sitesinde var:

http://www.allparts.com

Siparişin $100 üzerinde değilse zaten gümrük filan işleriyle uğraşmazsın.

Diğer makaleler ile ilgili bir Google araştırması yap, bak bakalım ne çıkacak karşına.
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bütün Arama motorlarını gezdim zaten ama istediğim gibi sonuçlar çıkmadı, belki ben beceremedim olsun önemli değil o.
Ben Trabzondayım, burda bırak parçayı gitar bulmak imkansız toplam 5-10 tane var, onlarda tahta parçası. Kardeşim Ankarada okuyo da dedim birisi bi yer biliyosa ona söyliyimde yollasın yoksa zamanı yok her tarafı gezdiremem ona bi parça için. Bilen biri varsa parça satan bi yer cevaplarınızı bekliyorum. Machem sanada teşekkürler özellikle forumdaki çoğu konuda sayende az da olsa (ne kadar anlayabildiysem) bilgi sahibi oldum. Herkese teşekkürler Cool
Başa dön
Mahcem

MesajTarih: Cum 20.02.2004 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vay hemşerim benim valide ve rahmetli peder her ikisi de Of'tandır Very Happy Hemşeriye torpil geçelim.

Bence hiç uğraşma, çıkart kredi kartını online sipariş et Allparts'dan, zınk diye gelir en geç bir haftada hiç başını ağrıtma nereden bulacağım diye.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Saol da şu an siteyi geziyorum ıncık mıncık parçalara 40-50 dolar yazıyo ben bişe anlamadım. Biraz daha geziniyim sitede bulursak parçayı bakarız.
Görüşmek üzere Cool
Başa dön
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.allparts.com
bu sitede Search Catalog -> Bridge Parts bölümünde 12. sayfadaki ilk resimdeki parçaya $17.00 yazıyo, ben ona o kadar para vereceğime gitara çivi çakıp teli düğümlerim. Nedir bu işin mantığı takım halinde mi yoksa kafam karıştı biri açıklayabilir mi?
Başa dön
Mahcem

MesajTarih: Cum 20.02.2004 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çivi çak düğümle o zaman.

Ürün numarası ver, ürün numarası... Sarı Çizmeli Mehmet Ağa. Her bastığında ayrı sırada çıkıyor o resimler, nereden bilelim hangisini kastediyorsun? Ben bastım 30$'lık birşey çıktı.

Saat 12'yi geçti ya, tık devreyi kesti hemen orada...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 2:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kusura bakma
ürün no: BP 0691-010
Başa dön
hasicktear
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 20.02.2004 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onu tek bulman zor olabilir. Genelde takım halinde satılıyor. Bende o senin dediğin parçayı kaybetmiştim bir zamanlar (yuh yani). Takım aldım.
Antalyadaki sıradan bir gitar mağazasından. Bulunur ama 4 sene önce 30 milyona patladı bana
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GaRGoYLe

MesajTarih: Cum 20.02.2004 2:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankara'da tanıdığın var madem...
Demirtepe'de Evrensel Müzikevi vardır...
Gitarı oraya ulaştırın. Ne problemi varsa çözerler, ve muhtemelen de oldukça ufak bir fiyat alırlar...

Geçmiş olsun.
Mahcem

MesajTarih: Cum 20.02.2004 2:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adamlara email at, şunu söyle:

"Dear sirs,

Could you please advise if the listed price of $15 for the item # BP 0691-010 (Low Saddle) is the price for each or a set?

Could you also please let me know the cost of air shipping for above item to the address below:

Nevarneyok Caddesi
Nossunbeabi Sokak
Selamsöyle Apt. No: 25 D:6
Trabzon 61085
Turkey

Sincerely,

Abuzittin Tanyerli
abuz@tanyerli.com "

Sana o fiyatın tane mi takım mı olduğunu söylerler, ayrıca Türkiye'ye adresine gönderme maliyetini de söylerler.

Bu arada oradaki Abuzittin Tanyerli yerine kendi adını, uydurma adresin yerine de kendi adresini ve emailini vermeyi unutmuyorsun.

Hadi kolay gelsin. ABD sizden sekiz saat geride, acele edersen cevabı bugün bile alabilirsin.
Başa dön
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 2:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben çivi çakıp çalmaya devam ediyorum Very Happy
GaRGoYLe verdiğin adresi unutmicam saol belki ilerde bi işim düşer saol.
Hassihhhtir sen de nasıl kaybettin o parçayı merak ettim ??
Machem sana bişe demiyorum sen geç dalganı Cool Cool Cool Cool Cool
Ama ingilizcem yoktu saol
Başa dön
Mahcem

MesajTarih: Cum 20.02.2004 3:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de Karadenizliyim, bilirim, gece geç vakit, ne olur ne olmaz dedim Wink

Bu arada benim adım Machem değil, Mahcem. Burada İngilizlere İskoçlara öğrettik doğru yazıp doğru okumasını da bizim memleketliye öğretemedik Rolling Eyes

Orada Mahcem yazanı nasıl Machem okur bir insan, hem de iki defa?
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 3:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen bi forumda birisi daha yanlış yazmış (mahcen diye) sırf bu yüzden dikkat ederek yazmıştım, burdan çok dikkatli biri olduğumu görüyosun.
İki defa olması önemli diil kafana ilk nası giriyosa öyle kalıyo işte,anlamını bilsem öyle bi sorun olmazdı. Sen yine kusura bakma hatasız kul olmaz.
Bu arada mail göderdim cevap gelince buraya yazarım (hani ingilizcem yok ya bi müslüman tercüme etsin Very Happy) Her şey için teşekkürler.
Başa dön
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cum 20.02.2004 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen BP 0691-010 diye geçen parçanın nesini yamulttun? Gelen vidayımı içerdeki kübik demir blokmu? Söyle sen, ben buralardan bulurum büyük ihtimal postayla yollarım sana
Başa dön
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 20.02.2004 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.geocities.com/x7_slipknot_7x/
Kırmızı olan yer dışa doğru yamuldu diğerleri tamam.
Resim açılmıyosa haber ver mail atarım. Cool Cool Cool
Şu resimdeki gri renkteki (metal gibi parlayan) kısımı veya komple parçayı yollayabilirmisiniz. Unutmayın ücretler tabiki benden Cool
Başa dön
skatheist
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Cum 27.02.2004 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ondan bulmak zor, ben onun içindeki demir bloktan sandım ama yinede bakarım yarın gidcem tünele
Başa dön
x7_SlipKnoT_7x

MesajTarih: Cum 27.02.2004 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olsun cevap bekliyorum, olmazsa internetten sipariş veririz. Bu kadar ilgi gösterdiğin için çok teşekkürler. Cool
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız