| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aNtOrOjEn

|
Tarih: Cum 08.08.2003 20:37 Mesaj konusu: Feridun Düzağaç |
|
|
forumlar sıfırlandığından ben bu başlığı tekrardan açmak istedim.. devam edebiliriz sanırım.
feridun düzağaç hakkındaki yorumlarınız..yeni albümü,konserleri v.s. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
destroyer

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 10:40 Mesaj konusu: |
|
|
Feridun Düzagac hakkında ne denebilirki Son albüm yine harika.Ama bişey söylemeden geçemiicem çok depresyon yaws.normal ruh haliyle çok güzel ama terkedilenlere hiç önermem.Bunalıma girilir.Tecrübe konuşuyo  _________________ Freedom is everything BUT everything is not freedom!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
arwen

|
|
| Başa dön |
|
 |
dark_misery

|
Tarih: Pzr 10.08.2003 18:17 Mesaj konusu: |
|
|
Feridun Düzağaç Türk rock'ın kaliteli isimlerinden. Ben her şarkısını severek dinlerim. Özellikle de lavinia ve uçak. Bu arada son albümü çok güzel olmuş. Tebrik ederim onu burdan. _________________ Isınamazsın ağlarken ... |
|
| Başa dön |
|
 |
yolcu

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 12:00 Mesaj konusu: |
|
|
Bir önceki albüm(har hakkı yalnızlığıma aittir miydi?) bu albümden daha güzeldi sanki.Son albüm biraz daha müziksel açıdan eksik kalmış bence.sözleri hala vurucu,müthiş.. ama müzikte bi eksiklik hissettim ben. _________________ İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum |
|
| Başa dön |
|
 |
soulatabyss

|
Tarih: Çrş 13.08.2003 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
tüm albümlerini iyi bulduğum tek isim. yüreğimi,ruhumu,benliğimi bilinmeyecek kadar uzun süreliğine kiralamış olan müzik adamı...
sonbaharı en iyi yaşattıran ve tanımlayan güz adamı...
kurulu düzeninin yanı sıra içsel kaoslarını,girdaplarını ve labirentlerini şarkılarında sergilemekten çekinmeyen cesur adam...
his tercümanı...
ve aklıma gelmeyen çok daha fazlası....
Feridun Düzağaç'ın tanımı yoktur,biz sadece eksiltili cümlelerde bizdeki onu tarif etmeye çalışıyoruz.aslında o çok daha fazlası ve yücesi anlattıklarımızın.... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 14.08.2003 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
soulatabyss bana söyliycek söz bırakmamışsın.
o tek kelimeyle süper |
|
| Başa dön |
|
 |
gash Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 15.08.2003 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
abi gıcık oldum ya forumlar sıfırlanmış... feridun düzağaç son kasedi her zamanki gibi almaya değer... ama sanki tüm hakları yalnızlığıma ait daha iyiydi gibi...  |
|
| Başa dön |
|
 |
b_lnd_spar_t

|
Tarih: Cmt 16.08.2003 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
tam bi müzik adamı, son albümündeki sözler bayagı hoşuma gitti.. iyi bir söz yazarıdır da bence.. neyse severiz biz feridunu hemşerim nede olsa.. bu arada çukurova konseri manyaktı.. saol feridun..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Diyojen2

|
Tarih: Sal 19.08.2003 11:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Gel tanışalım önce kısaca ben fd ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de. Büyük Usta Kayahan kadar yaratıcı. Hem de rock, bravo.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sasha

|
Tarih: Sal 19.08.2003 18:48 Mesaj konusu: |
|
|
tek kelimeyle süper bi albüm,tek beğenmedim;misafir sanatçı durumu,gökhan dabak ve şarkı kasetin formatına uymamış gibi geldi bana,bunun dışında en ii şarkı alev alev bence.. _________________ NothinG RemainS UnchangeD.. |
|
| Başa dön |
|
 |
destroyer

|
Tarih: Sal 19.08.2003 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
GOKHAN DABAK 'ta fena değil be.Yani iyi bence.Feridun bambaşka ama yinede Onun yeri ayrı.Album harika.alev alev görüşüne bende katılıyorum sasha. _________________ Freedom is everything BUT everything is not freedom!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Domino

|
Tarih: Sal 19.08.2003 23:54 Mesaj konusu: |
|
|
cok iyi bir soz yazari bence f.d.
yeni album de gayet guzel bence
ama yine de kopruden once son cıkıs gibisi yok henuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tchugra_the_sage

Kayıt: Apr 27, 2003 Mesajlar: 15 Nerden: city without borders
|
Tarih: Çrş 20.08.2003 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
valla galiba bu kadar seven herkes bana baya laf edicek belki ama olsun,hep ii diil ya bi de kötü eleştiri olsun.
sizin bayıldıınız sözlerin hemen hemen hepsi bana çok basit geliyor. demir demirkan'ın son zamanlarda yaptıkları gibi. ne o ya "gel tanışalım önceee,ben kısaca feee deee" ee? yazılabilcek o kadar şey var,hiç durmadan aşk ve kendi melankolisinden başka bişey yazamıyo söz olarak ? brian adams ne kadar sert rockçıysa Fee Dee de o kadar sert rockçı. tabi bu benim görüşüm. ortaokulda falanken ben de sizin gibi düşünürdüm,üff adama bak derdim. yaratıcılığı kısıtlı _________________ It dwells in my heart, the eternal rage
And now I'll blast it on your face!
I'll throw the First Rock
- Blacken your world and your sun!.. |
|
| Başa dön |
|
 |
soulatabyss

|
Tarih: Prş 21.08.2003 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Tchugra_the_sage demiş ki: | valla galiba bu kadar seven herkes bana baya laf edicek belki ama olsun,hep ii diil ya bi de kötü eleştiri olsun.
sizin bayıldıınız sözlerin hemen hemen hepsi bana çok basit geliyor. demir demirkan'ın son zamanlarda yaptıkları gibi. ne o ya "gel tanışalım önceee,ben kısaca feee deee" ee? yazılabilcek o kadar şey var,hiç durmadan aşk ve kendi melankolisinden başka bişey yazamıyo söz olarak ? brian adams ne kadar sert rockçıysa Fee Dee de o kadar sert rockçı. tabi bu benim görüşüm. ortaokulda falanken ben de sizin gibi düşünürdüm,üff adama bak derdim. yaratıcılığı kısıtlı |
Feridun Düzağaç'ı rockçı ya da başka herhangi bir kategoriye sokmak anlamsız olur diyebilirim öncelikle...evet şarkılarında ön planda olan da kendisi,bunu zaten kendisi de belirtiyor,nitekim "F.D" için "kendim için yazdığım bir şarkı" dedi. sözleri de nakaratıyla kısıtlanacak kadar basit değil.şarkıyı tümüyle ele almanı tavsiye ederim.
ayrıca sanatçı şarkılarında istediği şeyden bahsetme özgürlüğüne sahiptir.kendi melankolisinden,kaoslarından,buhranlarından,sevinçlerinden,üzünçlerinden de bahseder.kendi yarattığı şeyin kendisiyle ilgili olması kaçınılmazdır.ama dinleyip dinlememe senin kendi elinde,o bambaşka bir konu.bana uymuyor deyip dinlemeyebilirsin ama seçtiği konuları anlamsız bulmandır asıl anlamsızlık... |
|
| Başa dön |
|
 |
lavinia

|
Tarih: Prş 21.08.2003 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
şarkı sözleri çok değişik konular içermiyo belki ama aşkın her yönünü anlatabiliyo aslında bunu sağlayabilmek çok zor ruhsal açıdan nasıl olursam oliim dinlenebilecek insanın ruhuna işleyebilecek şarkıları var
f.d.'de çk hoşuma gitti sözleri bence kesinlikle saçma ve basit değil f.d.'ye yakışmış bu şarkı _________________ even ıf you are not with me ı'm with you!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
septic

|
Tarih: Cum 22.08.2003 23:33 Mesaj konusu: |
|
|
off feridün düzağaç daha ne diyebilirim ki!!mükemel bi kaset olmuş!sözler besteler yorum herzamnki gibi harika!!
alev alev-cumartesi-fd.....
hepsi çok güsel!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 26.08.2003 14:20 Mesaj konusu: |
|
|
benim favorim CUMARTESİ
NADAS ve YALAN da çook ii.
yalnız bu gökhan dabak olayını hiç ama hiç sevmedim |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Sal 26.08.2003 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
bence gökhan dabak ın şarkısı da gayet ii melodi açısından yane. tabe ses olarak feridun un ardına dinlenince iyi gitmiyor
feridun ise her zamanki gibi babalığını göstermiş bu albümde söylecek çok şeyim yok :alkıs _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2170 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Sal 26.08.2003 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
Millet,
Forum Kuralları'nda belirtilen imlâ kuralına uyun, diil miil, ii, yapıo edio tarzı IRC dili yazmayı bırakın, yoksa alayınızın mesajları silinecek.
Uyarmaktan bıktım, artık takır tukur uçuracağım mesajlarınızı gördüğüm yerde. Biraz da Türkçe'yi korumak için gayret gösterin yahu. Ne o öyle embesil konuşmaları her yerde...
Yeter yani.
Mahcem _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|