Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Veda Hutbesi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Veda Hutbesi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
anarchist

MesajTarih: Çrş 09.11.2005 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Birde askeriyede her sabah iştimaya çıktığımda sislerin ardından "Göt Dağı" denilen bir yeri görecekmişim. Bu kadar:)

Gördüğün zaman oraya neden bu ismin takıldığına hak vereceksin Very Happy

Adım adım takip edeceüiz senin askerlik maceralarını Smile Gelince bize anlatacağın bir dolu şey olacak Smile Hayırlısıyla yap ve kurtul şu askerlik engelinden. Biz de yatağımızda geceleri rahat uyuyabilelim senin bizi koruduğunu düşünerek ( Rahat mı dedim ben? Şimdiden uykularım kaçıyor. Vay ülkemin haline Razz )

Hayırlı teskereler Cihaaaaaaaaaaan Wink Wink Bu site ve bizler seni çok özleyeceğiz Crying or Very sad

SARIŞIN, KUMRAL, ESMER FARKETMEZ; PİYADELER AFFETMEZ Exclamation
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Çrş 09.11.2005 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kutahya+hava+er+egitim+tugay+komutanligi linkinde okuduğum kadarı ile pek çok kişi memnun. Ama soğuktan dert yanan çok. Hayatım boyunca soğuk havanın insan tenini nasıl bornzlaştırdğını merak etmiştim. Öğreneceğim artık. Bunun sevinci ile askere gidiyorum.

Rahat uyuyun tabi siz. Sırf o yüzden gidiyorum ben. Bu arada ben piyade değilim, havacıyım. Uçak şöförü olacağımRazz Karıştırma beni bitlilerle:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 10.11.2005 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hadi abi görüşürüz diyim o zaman (Hızlı bir giriş oldu ama Smile ).
Adamın siteye gelişinden tut, askere gidişini gördük ya, ne de çabuk büyüyorlar (Vauuvv Smile ).
Sana çok kolay gelsin diyim, umarım rahat ve çabuk bir şekilde geçer senin için. Yeninden aramızda görmeyi, avatarlarınla olay yaratmayı bekliyoruz Cihan. Kendine çok iyi bak.
Askerden döndüğünde yeniden bir başlıkta görüşmek dileğiyle Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nienturi

MesajTarih: Prş 10.11.2005 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kutahya+hava+er+egitim+tugay+komutanligi linkinde okuduğum kadarı ile pek çok kişi memnun. Ama soğuktan dert yanan çok. Hayatım boyunca soğuk havanın insan tenini nasıl bornzlaştırdğını merak etmiştim. Öğreneceğim artık. Bunun sevinci ile askere gidiyorum.

[quote="filthy"]
Orası hala rahat. Özellikle acemiler için. Ama sen bronzlaşamayacaksın Cihan. Eğer ağustos celbinde olaydın mutlaka olurdun, o ayrı Smile Oraya gittiğinde tek sıkıntın soğuk olmayacak. Gerçi Kütahyanın soğuğu ılımandır, Eskişehir-Ankara kuru soğuğu değildir. Hayaletleri içine çektin mi vız gelir gerisi. Yalnız Kütahya'nın havası kışın bomboktur. Günde 3 paket sigara içmişe çevirir. Misal sesin ince değil mi, 1 sene de İbrahim Sadri hesabı şiir okuyacak kıvama gelirsin Smile
İnşallah ben oraya gelirim devrem Wink
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Prş 10.11.2005 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ciddi ciddi düşündüm birden cihan yoksa eğer,cacık yemek de yok bana o gelene kadar diye.. Sad boğazımdan geçmez ki,içemem Sad gecenin 3ünde yediğin cipslere imrenemiyceksem bi daha,onları da yemem sen gelene kadar Sad
bak canım benim,yarın partiye gel,görüşelim,eğlen sen de gitmeden önce..
yemek ısmarlatıcak birilerini de buluruz,olmaz öyle görüşmeden gitmek..
Skull_KruSher

MesajTarih: Prş 10.11.2005 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Heyt yavrum benim. Bu adam kesin askerde de fırsatını bulup yatar/ense yapar o yüzden üzülmeyin sakın. Neden? Vakti zamanında üşengeçliğinden bana "moderatör yapalım seni, sen iyi kıvırırsın bu işi?" diye önce gaz verip sonrada yöneticilik teklifinde bulunmuştu. E tabi bende o zamanın Forum yöneticilerinden daha yüksek bir maaşla(750 ytl)(yalan!! ) yapılan bu teklifi geri çeviremedim(para önemli değildi hatır için kabul ettim)(bu da yalan). İşe başladıktan sonra bu nasıl yapılır şu nasıl yapılır bıdı bıdı başının etini yediğim halde bana yalnızca "çok işim var seninle uğraşamam şimdi" diyen güzel insan. Aha gördün mü ebeninkini Razz (bu kısım tamamen uydurmadır yoktur böyle birşey Cihan yalnızca biraz yumuşaktır. Gürbüz ve yakışıklı(benim gibi yani Razz ) erkeklere sarkıntılık etme ihtimali vardır o kadar Razz )

Not:Sen misin olayı dramatize eden. Totoş seni.

Tv Makinesine gelmeyi planlamıyordum gelcem anasını satim. C.tesi görüşürüz.

Tez teskereler ulan! (daha bende gideceğim yan bastık anasını satayım)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 10.11.2005 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Roth-Azad: Hala kendi ruh halime uygun bir avatar bulamadımSmile

nienturi (tertibim:)): Askerdeyken sesim kalınlaşırsa ve İbrahim Sadri gibi olacaksam ne mutlu bana. Şiir albümü çıkarırım, kariyerimi ve geleceğimi garanti altına alırımSmile Umarım aynı yere düşeriz..

noSurprises: Lan minik böcük. Bırak şimdi "gelene kadar cacık yiyemem" ayaklarınıSmile Ye sen benim yerime de ye. 15 ay sonra yeriz. Party işi dediğim gibi tamamen yarınki pozisyonuma bağlı. Gelmeye çalışacağım..

Skull_KruSher: Bayram tatilinin hergünü Taksim'de karşıma çıkan adam. Bıktım seni görmekten, yeter gelme:D Askerde umarım dediğin gibi bir pozisyonum olur. Bu arada o sıralar bana site ve moderatörlük ile ilgili sorduğun sorular sırasında gerçekten işim vardı. Başımdan sallamak için değildi:) Sende gel askere. Torunum benim. Cumartesi görüşürüz..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nienturi

MesajTarih: Cum 11.11.2005 0:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filthy demiş ki:
Roth-Azad: Hala kendi ruh halime uygun bir avatar bulamadımSmile

Bir önceki avatarı kullan. Çöp adamlıyı. ama bu sefer ayaktaki değilsin Smile

filthy demiş ki:
nienturi (tertibim:)): Askerdeyken sesim kalınlaşırsa ve İbrahim Sadri gibi olacaksam ne mutlu bana. Şiir albümü çıkarırım, kariyerimi ve geleceğimi garanti altına alırımSmile Umarım aynı yere düşeriz...

Aynı yere düşmeye sonuna kadar evet, aynı süre askerlik yapmaya hayır Smile 5 ay yetip artıyor Wink
Başa dön
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 11.11.2005 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

November'ın talimatıyla Turkrock şirket arabalarını ( Exclamation ) filthy'nin askerliği süresince böyle süslenmiş olarak kullanacağız. Sanayiden yeni geldi araba hemen fotoğrafını çekip siteye atayım dedim.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Cum 11.11.2005 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Site yönetim kurulu olarak son dakikada aldığımız karara göre. Cihan askerden gelene kadar Turkrock.com şirketinin bütün bayan çalışanları(toplam 458 tane bulunmaktadır) Cihan askerden gelene kadar, şirket araçlarında, aşağıda sözleri, yorumcusu ve beste sahibinin isimleri yazılı olan şarkıyı en az 65 Db(altmış beş desibel) ses seviyesinde dinleme ve detone olmak suretiyle eşlik etmek ile görevlendirilmiştir.
Not: Araçlarda yeterli ses donanımı mevcuttur.

Çalınması, dinlenmesi ve eşlik edilmesi zorunlu tutulmuş eserin detayları;

Söz - Müzik: Yalçın Polat

Yorumlayan Ses sanatçısı : Tuğba Ekinci (güzide sanatçımızın fotoğrafı aşağıda bulunmaktadır)

Eser Adı: O Şimdi Asker

Eserin sözleri:

Aklıma geldin gülüyorum
Çok özledin biliyorum
Bende seni seviyorum
Biraz sabret
Yarın birgün geliyorum
O şimdi asker, canı neler ister
Uykuda mevlam beni ona göster
O geceler geçmez bensiz
Ağlıyorum sessiz sessiz
Kalbindeyim ama sensiz
Biraz sabret
Yarın birgün geliyorum
O şimdi asker, canı neler ister
Uykuda mevlam beni ona göster

Başa dön
benayevsen

MesajTarih: Cum 11.11.2005 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ahhuhaha çok iyi ya:D Tuba hanımda çok güzel çıkmış Very HappyVery Happy
CedriX

MesajTarih: Cum 11.11.2005 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ruyanda onun yerine beni falan görme de tum psikolojin bozulmasin Smile
crazyozoist

MesajTarih: Cum 11.11.2005 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sonunda gidiyosun ha cihan..
bu adam geçen yılki buluşmada uykusundan kalkıp otogara almaya gelmişti bizi.o zaman tanışmıştık.o günden beri askere gidicem ayakları yapıp duruyodu.artık inanmıyodum walla ben de.. Very Happy
ama bu sefer gidiyo mu ne Sad
hadi bakalım hayırlı teskereler sana.iyi haberlerini bekliyoruz derler bi de..
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cum 11.11.2005 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cihan'cım o kadar dramatize etmişsinki olayı valla benim de ağlayasım geldi. Gerçi bu gene iyi hiç olmazsa msn'deki gibi "dönemeyeceğim,öleceğim" moduna girmemişsin Smile
Cihan'la buluşmada tanıştık sanırım, ondan sonra da sıkı dost olduk. Ancak benim gece hayatından elimi eteğimi çekmem yüzünden alemlere akamadık. Moderatörlük teklifini en son bana yaptığında ücret (1.100YTL) çok cazip geldi ama yapılan işin ağırlığı gerçekten paranın neden bu kadar yüksek olduğunu açıkladı.
Senin sitene yazdığımı burada da tekrarlayacağım "Lan Cihan ağız tadıyla bi grup seks yapamadan gittin ya askere..."

not: Yönetici arkadaşlar neden aldığınız maaşların yanına yalan yazdınız. Halktan gerçeği mi saklıyorsunuz Razz
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 11.11.2005 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cihanım, asker arkadaşım benim...
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cum 11.11.2005 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist: Yeni model araba için eline sağlık. Askeriyeye teslim olmaya o Serçe ile gideceğim. Yalnız arabayı gitmeden yıkattırırsan ve 800.000 km. bakımına sokarsan iyi olur Yolda falan kalmayalım.

Skull_KruSher: Cumartesi gelirken o albümü getir bana:) Albüm ile beraber Tuğba Ekinci'yi de bonus olarak veriyorlarmış. Askerde inşallah böyle bir komutanın ya da hemşirenin eline düşerim..

crazyozoist: O günden beri hala uykumu alamadım. Bana hala daha askere gitmem şakaymış gibi geliyor. Belki rüya görüyor olabilirim.

deadly: Asker adamız, yaparsın artık bir kıyak Laughing

darthseth: Ne o sende mi askersin?
Başa dön
akinu

MesajTarih: Cum 11.11.2005 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O şimdi asker, canı neler ister...

Hey yavrum 20 sene önce "tut şunun ucunu döşeyelim abi" diye şarkı söyleyeni hapse atarlarmış, şimdi bangır bangır polisi, askeri dinliyor şarkıyı. Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LOby

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Her Türk Asker Doğar Filthy'cim . Sana asker hayatında mutluluk dilerim Razz . Umarım zaman cabuk gecerde rahat rahat yaparsın . Kolay gelsin , gözlerimiz arayacak seni Smile
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
not: Yönetici arkadaşlar neden aldığınız maaşların yanına yalan yazdınız. Halktan gerçeği mi saklıyorsunuz Razz

Daha fazla alıyoruz da ondan Wink
Başa dön
Skull_KruSher

MesajTarih: Cmt 12.11.2005 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
Senin sitene yazdığımı burada da tekrarlayacağım "Lan Cihan ağız tadıyla bi grup seks yapamadan gittin ya askere..."

Farıkcım, istersen yarın sende gel. Şu cihanı askere gitmeden bir sıkıştıralım ikimiz(katılmak isteyen diğer arkadaşlarda katılabilirler tabi ki). Hem belki askerden de yırtar Mr. Green
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız