Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Bayar Sahin
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Bayar Sahin

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Borknagar

MesajTarih: Pts 28.03.2005 21:17    Mesaj konusu: Bayar Sahin Alıntıyla Cevap Ver

2004 yılının sonbaharında karşılaştığım Bani isimli albüm Bayar Şahin’in üçüncü albümüymüş…18 tane parçanın yer aldığı albüm Gürcüce ve Türkçe parçalardan oluşuyor.Albümün genel soundu için söylenemese de bazı parçalardaki rock alt yapılar gayet tadında kullanılmış.Albümün; prodüktörü, aranjörü ve müzik yönetmeni Bayar Şahin.Albümde müzisyen kadrosunda ise Gürcü asıllı olduğunu tahmin ettiğim Nugzar Guçmanidze, Roland Şalikadze, Nugzar Partenadze gibi müzisyenler yer almış ve Panduri, Çonguri, Duduki, Garmon, Salamuri, Çonguri Dabali Bani, Doli, Darçello gibi Gürcü halk çalgıları kullanılmış.
Kaç aydır rafımda duruyordu.Geçen hafta dinleyebildim ancak.Genel olarak albümü beğendim.Bilhassa Gelino, Ninnay Gülüm ve 9/8’lik Ölümsüz Dünya isimli parçalarını sürekli dinliyorum…
Dinleyenler varsa konusabiliriz... Smile

En son Borknagar tarafından Pts 28.03.2005 22:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
Borknagar

MesajTarih: Pts 28.03.2005 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni haberim oldu;
www.baysahmuzik.com adresinde daha derli toplu bilgi verilmis Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
Caledion

MesajTarih: Çrş 30.03.2005 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yav bu adam türkcü mü rockcu mu onu anlamadım bi kere websitesinden bu bir. Hadi rockcu diyelim. Türk diil bu adam bi kere yav...

Adminlerin dikkatine Very Happy
Başa dön
Papa_II_Jean_PAul

MesajTarih: Sal 08.11.2005 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de gürcüyüm
albümü bulamadim adapazarinda
ama ank da askerlik yaptıgım dönemlerde konserleri vardi
alicam diodum albümü
henüz nasip olmadi..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız