| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Jeff_Loomis "Müziktek" Mod / Crossfire Gitaristi

|
Tarih: Prş 02.10.2003 22:59 Mesaj konusu: İmza limiti |
|
|
| İmza limitinin artırılmasını sayın forum yöneticileri ve kurucudan rica ediyorum. Bana biraz gereksiz bir uygulama gibi geliyor ama karar sizindir tabii... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Prş 02.10.2003 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında bana göre 3 satır bile fazla, ama imza satırı 4'e 5'e + çıktığında. Çok fazla metin kalabaliği oluyor heryerde, bir cümlelik bir mesajda bile altta satırlarca yazı hoş durmuyor. Ben kendiminkinden bile rahatsiz olduğum için boyutunu küçülttüm, ki burdaki limit sadece satır konusunda zaten, yazacağiniz şarkı sözlerini şiirleri vs düz yazı şeklinde yazabilirsiniz. Her mesajın altında 4-5 satırlık bir blok hiç hoş durmuyor. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 02.10.2003 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
NovemberRain bak bu konuda haklısınız.. benim imzayı alt alta yazmaya kalksam nerdeyse bir sayfayı bulur
ama hala şu resim/imza olayına bir çözüm arıyorum. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Prş 02.10.2003 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
Forumda sizi temsil edecek resim hakkı avatarda var zaten. Forumlar metin tabanlı sistemler, hız önemli, ön planda estetiğin değilde bilginin, yazinin olması önemli, avatarda resim, imzada resim, sayfa yükleme süreleri uzuyor ortalik karmaşik duruyor, ama sadece text hızlı yüklenir. Sonuçta buraya yazilari okumak için giriyoruz, sayfalarda biton resimin yüklenmesini beklemek güzel birşey değil, ve bir bölümde bir sürü mesaji olabiliyor ayni kişinin, her mesaj için ayni resim boşa yer kapliyor sayfada. Böyle bişeyler işte Anlayiş gösterceğinizi umuyorum
Bu avatar benim huyumuda değiştirdi be.. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Cosmic_Energy

|
Tarih: Çrş 18.02.2004 18:10 Mesaj konusu: |
|
|
bir soru daha neden imzalarımıza resim gif türü şeyler koyamıyoruz!!!! himclub.com forumlarına bir bakın forum düzeni çok güzel bir ara siz de şu imzada resim olayına girin bence.....................
saygılar................. _________________ <div>Hayaletler hiç uyumaz, aramızda dolanırlar...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Prş 19.02.2004 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Cosmic_Energy demiş ki: | bir soru daha neden imzalarımıza resim gif türü şeyler koyamıyoruz!!!! himclub.com forumlarına bir bakın forum düzeni çok güzel bir ara siz de şu imzada resim olayına girin bence.....................
saygılar................. |
Sorunun cevabı bir üstündeki mesajda var zaten.. İmzalarda resimlere izin verilmeyecek ve başka sitelerde izin veriliyor olması bizi ilgilendirmiyor. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Pire

|
Tarih: Prş 19.02.2004 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
....derken izin verilmiş mi ? yukarıda gördüğümüz gibi. _________________ www.rockinside.com
En iyi head Motörhead! |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 19.02.2004 1:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bir satır boyutunu aşmayacak smileylere. Belki giflere. ama boyutu büyük resimlere değil. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
Deryck

|
Tarih: Çrş 03.03.2004 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
Imza 10 satır olsa n'olur , 3 satır olsa n'olur hiç olmasa n'olur sallayın gitsin hatta avatar'da kalksın daha hızlı açılsın forumlar  |
|
| Başa dön |
|
 |
Cosmic_Energy

|
Tarih: Sal 09.03.2004 13:17 Mesaj konusu: |
|
|
sağol novemberrain görmemişim özür..... _________________ <div>Hayaletler hiç uyumaz, aramızda dolanırlar...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
yolcu

|
Tarih: Sal 11.05.2004 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
yazı boyutunu küçülterek iki satırdan fazla imza koyma imkanımız ve iznimiz var mı peki? _________________ İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum
Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum |
|
| Başa dön |
|
 |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2170 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Sal 11.05.2004 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
Hayır. Bizim millet dur durak bilmiyor, ona da izn verdik mi buna da izin verdik mi bir bakıyoruz iş çığırından çıkmış. _________________ Bana mesajımın altındaki www butonundan ulaşabilirsiniz.Teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Sal 11.05.2004 16:20 Mesaj konusu: |
|
|
| yolcu demiş ki: | | yazı boyutunu küçülterek iki satırdan fazla imza koyma imkanımız ve iznimiz var mı peki? |
İmza limiti 3 satır zaten. _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4147 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Pzr 20.06.2004 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
Burası IRC değil bilgi alışverişi yapılan yer zaten. Bir de kenar süsü vb. şeylerle ortalıkğı kalabalıklaştırmak anlamsız olur. Zaten verilen limitler çok bile. Avatar var 3 satır imza izni var. O kadar resim gif koymak istiyorsanız bir site açın oraya link atın, bakalım oradan. _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
|
| Başa dön |
|
 |
Project17

|
Tarih: Cmt 07.08.2004 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
Abi ne gerek var harbiden imzaya resim koymaya.Adı üstünde bir kere imza. yazıyla falan olur.Resim olsa tuğra ikona falan denirdi herhalde sallayın olmasınnnn. Bölee iyi. ADSL olmayan arkadaşlarda var benim gibi sizin imzalarınızımı yüklemeyi beklim sonra...NovemberRain haklı yani forumlar bilgi paylaşım platformudur.resim galerisi değil... _________________ ßüyük Bir Müzik Kütüphanesi Olmayı Hedefliyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Sal 10.08.2004 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
Ya imzam ile ilgili bir sorun var. Bundan öncede nüksetmişti.
Galiba browser ayarlarıyla ilgili. Şu anda benim imzam 3 satır görünüyor olmasına rağmen, anladığım kadarıyla bazı browserlarda "linklerin" yeni satıra yazılıyor olmasından dolayı imzam 3 satırdan fazlaymış gibi görünüyor ve uyarı alıyorum ama halbuki benim imzam 3 satır...
Mesela şu anda imzamın ilk satırında Bruce Dickinson'ın sözü var
2. satırda megadeth.com linki ve "THE SYSTEM HAS FAILED albümünün ilk single'ı Die Dead Enough" yazısı
3. satırda da
(SINIF 64-Berkay) ve rockinside.com linki var.
Ama şuraya bakarsanız imzam ile ilgili bir uyarı aldığımı görürsünüz. Ne yapmam lazım?
http://www.turkrock.com/ftopic1584-0-asc-460.html _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Çrş 11.08.2004 2:26 Mesaj konusu: |
|
|
İmzan 3 satır aslında ancak smiley kullandığın için 3.5 satır oluyor. Ya 2 satır yazıp smiley kullanacaksın yada 3 satır yazıp smiley kullanmayacaksın.  _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
|
| Başa dön |
|
 |
|