Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gündüz Vassaf
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gündüz Vassaf

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gutemensch

MesajTarih: Cmt 12.03.2005 0:54    Mesaj konusu: Gündüz Vassaf Alıntıyla Cevap Ver

Elimizdeki en yetenekli insanlardan biridir.Çok fazla kitabını okumadım ama Cehenneme Övgü bence felsefeye meraklı her türk gencinin okuması gereken bir kitaptır.Size bir kaç( iki ) cümle aktarayım kitabından;

.O kadar maymun iştahlıyız ki yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışıyoruz sırf yapabildiğimiz için yapmayı seçtiğimiz için değil.
.Günümüzde cehennem inanaların cennet ise paralı askerlerin mekanıdır.

Okuyan var mı başka ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkandogan

MesajTarih: Pzr 30.10.2005 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cennetin dibi ve cehenneme övgü kitaplarını okuduktan sonra ve gündelik hayatımızda totalitarizm başlığı altında zaten karanlık olan dünyamı dahada karartan yazardır.neyin gerçek neyin sahte olduğunu ayırt etmekte zorlanabilirsiniz.ayrıca annem belkıs adında bir kitabı daha vardır.radikal deki yazılarıda oldukça çarpıcıdır
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hudubet

MesajTarih: Prş 03.11.2005 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nice kereler elime alıp parasızlıktan alamadığım kitapların yazarı olan insan ve al beni demekte kitapları;ayaküstü okudum da kitapları biraz biraz...
Alf

MesajTarih: Prş 03.11.2005 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cennetin dibi ve cehenneme övgü kitaplarını okumuştum.Cehenneme övgü çok daha vurucu ve etkileyiciydi.Okunması gereken kitapların başında geliyor bana göre.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Edebiyat Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız