| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 01.11.2005 22:01 Mesaj konusu: |
|
|
Abi birinize uyan diğerinize uymuyor. Başlığa bakmayanlar da cabası. Ne yapsam bilemedim. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ATAKovic

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Talep yok derken hü hü amma ilgi görmüş bizim halı saha işi neyse o zaman hemen ticarete dökelim takım kurmak 5 ytl her oyuncu 50ytl ödeyecek neyse
Ne zaman nerde bunu kararlaştırınız.. _________________ Artık anlamı yok, kurulmaya bilir salıncak..
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
Atak yaza yaza bunu mu yazdın abi.. Gün ve mekan alternatifleri hakkında yorum yapmanızı rica etmiştim.. Yorum yapın ki sizlere uyup uymadığını anlayalım değil mi ama.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
normanbates

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
Halı saha'nın yeri farketmez ama kadıköy tarafı daha makul gibi hem ulaşım, hem halı saha miktarı bakımından.. tarih de problem değil ama 6 kasım ve 13 kasım yalan olur onu söyleyeyim.. cumartesilerden birini seçelim oynayalım.. _________________ Rectifier for Eurovision!!
www.deliriyum.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ATAKovic

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
12 - 13 kasım yapılacaksa eğer ben 18:00dan sonra diyebilirim cumartesi calısıyorum pazarda işlerim var. _________________ Artık anlamı yok, kurulmaya bilir salıncak..
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 10:42 Mesaj konusu: |
|
|
Ben cumartesi pazar da çalışıyorum:) Ancak 4te çıktığım bir hafta gelebilirim. 19-20 kasım olabilir mesela. Kadıköy olabilir yer olarak da. Emrah kusura bakma dün izinliydim o yüzden cevap yazamadım abi. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Haftasonu hersaatte hafta içi de 7-8 den sonra her saatte oynarım. Kadıköy de iyi seçim herkez kabul ettiyse. Siz günü kararlaştırın bana + koyun. Emrah ı da yıpratmayın kardeşim yeter  |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Kadıköy bana da daha uygun, daha yakın. Hafta arası Fatih'in belirttiği saatlerde ben de müsaitim. Hafta sonu her saat uyar. Lakin oynayacak saha hususunda fikir belirtemeyeceğim. Nerede hangi saha vardır bilmiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
EL_Turco_

|
Tarih: Çrş 02.11.2005 22:43 Mesaj konusu: |
|
|
Valla hafta içi 7-8'den sonra olacaksa olabilir ancak günü söyleyin de ona göre ayarlayayım.Çünkü bu sene dersler hep akşam bitiyor, programı kontrol edeyim.Yalnız haftaiçi olacaksa Kadıköy olsun lütfen.Avrupa yakası ters düşer o saatlerde.Okul olmasa saat farketmezdi ama...Neyse ya.Dün Tuncay'ın yapamadığı hareketleri yapasım geldi zaten  _________________ Tek yol KEMALİZM!
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
Si vis pacem para bellum |
|
| Başa dön |
|
 |
LyCan

|
Tarih: Cum 04.11.2005 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
hani nerde ne zaman kim rakip iddaa kuponlarında bize ne kadar oran verilmiş lig tv veriyormu macı adam lazımsa bende gelirim hafta sonu macına _________________ hey ahbap (che) |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar durum baya karışmış burda galiba ama hala bir sonuç yok sanırım. son mesajlarda "hafta içi - kadıköy" gibi birkaç yazı gördüm bunun üzerine bende belirtmeliyimki hafta içi 19.30 gibi kadıköyde olabilirim (mesaiden kaçmak sureti ile ) . yani 19.30-20.00 arası uygun bir zaman dilimi olabilir (diğer arkaşlarada uygun olan). mekan olayına gelince liseden beri halısahaya gitmedim kadıköyde ama aklımda kalanlar şunlar :
1- demir spor : hala faliyettemi bilmiyorum. bek iyi bakılan bir yer değildi o zamanlar ama merkeze en yakın yer, rıhtımda (acıbadem carrefour sapağının hemen arkası)
2- varan spor : o çevrede bildiğim uygun yerlerden biri ama biraz ters, E-5 üzerinde acıbadem carrefour hizasında.
3- modadaki halısaha : bakımlı temiz ve güzel bir mekan. kafeteryası falanda vardı yanında. yeride zannediyorum gayet uygun, moda havuzundan moda iskelesine inen yolda sağ kolda (barış manço'nun evinin bir üst sokağı sanırım).
4- göztepede vardı birtanede : şu yazdıklarım içinde en iyi imkanlara sahip yer ancak bununla doğru orantılı olarak mali açıdanda iyi , mevkii de biraz ters (seçenek olması açısından yazdım) göztepe tren istasyonu ile minibüs yolu arasında ama tren istasyonuna daha yakın (yanlış hatırlamıyorsam). _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
|
| Başa dön |
|
 |
EL_Turco_

|
Tarih: Pzr 06.11.2005 16:56 Mesaj konusu: |
|
|
Evet ya haftaiçi 7'den sonra okuldan çıkıp da ben de Kadıköy'de oynayabilirim.Tabii gününü söyleyin de iyice emin olayım.Kadıköy merkez en iyisi olur herhalde, ulaşım açısından.Avrupa'daki arkadaşlar eminönü veya beşiktaştan vapurla gelebilirler.İskelede buluşup maç yerine gidebiliriz mesela. _________________ Tek yol KEMALİZM!
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 07.11.2005 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar haliyle herkesin durumu farklı. Ve bu farklılıklar da gerek mekan gerekse zaman açısından çok büyük sorun yaratıyor; ve ben şöyle genel bir bakış attığımda işin içinden nasıl çıkacağımı tahmin edemiyorum. Böyle şeyleri de duygu sömürüsü yapar gibi yazmayı da sevmiyorum ama en ince noktasına kadar açıklamam gerekecek; açıkçası şu sıralar yaşadığım bir vefat durumu yüzünden kafam dağınık. Ve ben dersler, ev işleri falan filan derken bir yandan da 9 yaşında babasız kalan kuzenim ile ilgilenmeye çalışıyorum. İnanın ki haftalardır kendi hobilerim doğrultusunda gidebildiğim tek yer dün gece ki Crossfire konseriydi; ki o da nasıl bir konserdi malum.. Bu yüzden bir süre bu işe kafa yorması uygun olacak olan kişinin kendim olduğu konusunda da şüphelerim var.
Anlayış bekliyorum, umarım bir gün gerçekleştirebiliriz.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
fischerspooner

|
Tarih: Pts 07.11.2005 21:48 Mesaj konusu: |
|
|
haftasonu olursa gelicem haftaiçi olursa dershane fln kasar gelmem.. karşıda olucak sanırım(anadolu yakası) öle olacaksa gündüz olsun bu tarafta olursa yer ve zaman fark etmez.. listeye ekleyebilirsiniz.. _________________ abcde.....uüvyz
by EnlighTen_The_Darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
LyCan

|
Tarih: Çrş 09.11.2005 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar 19 kasım cumartesi cobancesme londra camping tesislerine ne dersiniz sahayı ayarlarım tek sorun gelmek yada kişi bulmak _________________ hey ahbap (che) |
|
| Başa dön |
|
 |
fischerspooner

|
Tarih: Pzr 13.11.2005 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
bi önerim var avrupa karmasina asya karmasi yapalim.. çoban londra camping bence heryere ulasimi kolay olan bi yer bence orasi olsun : ) _________________ abcde.....uüvyz
by EnlighTen_The_Darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten Cihan'da askere gidecek, bence yalan olur. Dediğim gibi 8-16 ve 16-24 çalışıyorum. 8-16 olduğum hafta çıkışta gelebilirim. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
EL_Turco_

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 1:59 Mesaj konusu: |
|
|
2 Aralık'tan sonra haftaiçi akşam 7'den sonra Kadıköy'de; haftasonu yer-zaman farketmez oynarım.Mesajlarınızı bekliyorum. _________________ Tek yol KEMALİZM!
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 9:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Hafta arası çok yoğun olmayan biri organizasyon yaparsa geliriz işte. Çıkar 12 kişi en az. |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 13:55 Mesaj konusu: |
|
|
Halısahamaçı olayına bi yoğunlaşsak diyorum bende El Turko ile aynı görüşteyim.
Purgatory = Batistuta
Normanbates = Stam
Rainbow = Cannavaro
Aziz Korsan = Ümit Karan
Sin Pecado = Joe Cole
Atakovic = Koller
Deadly = Juaquin
El Turco = Beckham
Fatih_TheConqueror = Ronaldinho
olmak üzere toplam 9 kişi varız heralde. 3 adam daha bulalım eş dost. Önümüzdeki günlerde Anadolu yakasında bi maç yapalım derim ben.
Purgatory kardeş bi el atsan beraber halletsek şu işi  |
|
| Başa dön |
|
 |
|